icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

eviq
29. sep 2011

@zabka60 no v mojom pripade urcite....skor ako o pol roka sa nesmiem pokusat otehotniet, kvoli tej mole, co mi zistili...tak prvy mesiac uz mam za sebou 😖 hura 😖 😖

lolitka25
29. sep 2011

@eviq ano,len ja mam malinku csysticku a ta nemusi sposobit endometriozu.. ak sa nezvacsi atd

mabumi
29. sep 2011

@eviq a odkial si ty?
veru, to by bolo mile stretnutie 😀
@zabka60 no a my to mame ozaj realne, uz len to naplanovat 😉 . dohodnime sa, ze musime otehotniet a za odmenu sa potom stretneme.... 😅

eviq
29. sep 2011

@lolitka25 no tak radej s nou rychlo prec...a aka bola velka ked ti ju nasli?

eviq
29. sep 2011

@mabumi ja som z košíc

lolitka25
29. sep 2011

babi mne uz zacina byt fajne predmrchovsky zle :(

mabumi
29. sep 2011

@eviq 😕 no to je dost daleko. ale ziadna dialka nie je neprekonatelna pre tehulky hrnuce sa na kremese z celeho Slovenska, dokonca aj z nemecka, z afriky... 😀

lolitka25
29. sep 2011

@eviq nezapamatala som si,len povedali ze malicka cysticka... tak zrejme nebola velka 🙂

lolitka25
29. sep 2011

@eviq a ona sa musi odtsranit s celym loziskom... dost blbe je ze je na vajecniku, preto by nebolo dobre keby sa zvacsila - potom by som mohla prist o vajecnik...

eviq
29. sep 2011

@lolitka25 asi preto ta chcu operovat cim skor, to je len dobre... 😉

zabka60
29. sep 2011

@eviq ked nie dazd,aspon kvapka, 😠 ..taka si bola vysmiata a zas padas do depky....asi posleem na teba tu moju tycku fazulovu 😠
@mabumi 😀 eeej veru my to mame na skok,tebe by som aj mohla uz zacat varit kaficko a prides este bude tele,no @eviq moja kym donde,bude nie ladova kava,ale zelena kava 😠

eviq
29. sep 2011

@zabka60 ale nie nepadam...to je realita a uz som ju stravila...veci nie vzdy vychadzaju tak, ako si planujeme, ale to sa vola zivot 😉

si zelenu kavu neprosim 😝

lolitka25
29. sep 2011

@eviq zrejme, len sa caka na moju mrchu potvorku, ktora nie a nie prist... keby som bola tehulka tak to je dobre, zsatavi sa hormonalny proces ktory cystu rozsiruje.... ale mne to len meska a vsetko sa oddialuje...
@zabka60 co si nam nakupila?

zabka60
29. sep 2011

@eviq vsak prave,ze to je realita,mam strach aj ja,ale nechcem to dat najavo,radsej..aaaa keby bola pistaciova 😅
@lolitka25 teple cerstve rozteky,staci?? 😅

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 mnamiiiiiik tie som uz nemala ani nepamatam, v nemecku rozky nemame :(

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 😨 no teeda,davaj davaj adresu nech ti poslem,si pochutis.....a co tam papate????

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 chlebik, zelicky a ine pecivo... ja som uz aj rozky domace robila,ale predsa, telucke obchodne mi chutia viacej 🙂

eviq
29. sep 2011

@zabka60 pistaciova? môže byť! 😉 no lúčim sa s vami, idem sa vážne zamyslieť nad obedom...tak sa majte fajn, zase sa niekedy ukážem....a pozdravujem ostatné baby - čečetky 😀

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 no pokial niesi pekarka,tak urcite take nedokazes 😀 ...kukam esmeraldu,no ale to je traposina riadna

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 mojka, sme na tom s nudou asi rovnako 🙂 ja kukam osklivku katku cez net 🙂

zabka60
29. sep 2011

@eviq pocuj ty čečetka a co chces varit?????daj inspirejsn na vikend 😎

lolitka25
29. sep 2011

@eviq dobru chutku a prid zasa 🙂

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 😀 no jeddna lepsia nez druhaa 😀

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 veru.... aaaaaaaaaaaaaaa u nas je desny hluk od vrtacky pomooooooooooooooooc :(

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 pana beka a kolko vam to budu robit???ale ved ak tam mas nejakych fesakov povec ak potrebujes pomoc 😀 startnem vysavac a letiiim 😀

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 fesakov, cosi... ani popozerat by si sa nemala na co ak neoblubujes dlhe mastne vlasy, vyschnute postavy a monterky 🙂 dnes a zajtra budu robit, ale ide im to dobre a nevrtaju nastastie stale...

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 😝 tak to teda skoda aj zapinat vysavac 😀 ...no nech to mate co najskor urobene a potom nezabudni fotocky porobit a pochvalit sa nam 😉

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 rozkaz zabulka 🙂

frca
29. sep 2011

@odrik,@zabka,tak baby uz som prisla od doktorky a nic moc teda,cysta sa zase zvacsila na povodnu velkost,takze po dajsej mrche kontrola a ak nahodou dovtedy neotehotniem alebo nezmizne,nedufam ani v jedno ani druhe tak ma caka laparka😒@lolitka25,moja je mi to tak luto ze to nevyslo,preco mame vsetky taku smolu☹

lolitka25
29. sep 2011

@frca och moja, to mi je s cystou luto, drzim palce nech otehulkujes aspon ty aby si sa vyhla laparke ked ja uz nie...