icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 no ja som krvacala,ale len ten jeden den,to preto,bo sa tam pohrabkaju a je to citlive potom dost dlho 😠 ...mne dali tu nemocnicnu vlozku a ked som sa prebrala strasne nieco,nemohla soom ju ani odlepit,dobre,ze som si zobrala svoju a hned som si ju isla vymenit a bolo dobre,len si neodliepaj ten papierik,bo tam nemozes mat nohavicky,musis lezat len bez nich,teda nam nedovolili a zdrbali nas,ze nech sa ucime,aj po porode budeme mat vlozky bez nohaviciek 😠 ale inak som mala uzasnu starostlivost,naozaj

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 nohavicky zrejme preto nie,aby ta nic netlacilo vsakze?

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 zabka a este taku intim otazocku mam ak mozes... kolko sa potom neodporuca tutu mutu ?

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 nie aby sa mohli kedykolvek pozriet,ake to mas a hlavne jazvy su na pravej a lavej strane vajecnikov a jeden vpich je v pupku..a aj infekcia vies ako..

frca
29. sep 2011

@zabka60,fuha tak to teda muselo byt,keby sa stal zazrak a vyhla by som sa tomu,lebo uz sa fakt boojim ja som taky strachoprd co sa tyka operacii a podobnych veci☹

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 uz rozumiem 🙂 dakujem.. troska sa bojim,ale co uz pre drobciatko nespravime vsakze? a ty si tiez mala cystu? endometricku, ci inu?

mabumi
29. sep 2011

@lolitka25
@frca
@zabka60 ale ste sa rozpisali 🙂 . o com je rec? o laparke?
nie je to veru najprijemnejsia skusenost v zivote, ale zas ani take strasne. pokial vam nepotvrdia ziadnu horsiu diagnozu 😖 .
zabka ty si krvacala normalne zospodu? a kde ta operovali, v ZA? ja som bola v dolnom kubine a som veeeelmi spokojna, idem tam aj teraz. robili mi prefuky, drilling, odstranovali endo cystu,... a neviem co este... takze nebol to uplne najjednoduchsi zakrok. krvacala som dost, ale z brucha, nie zospodu. ked som sa prebrala, trcala mi z brucha hadicka s flaskou, do ktorej tiekla krv. a tu ranu som mala oblepenu vlozkami. hned mi dali lieky proti bolesti a dalo sa to cele ako-tak vydrzat. len jedna rada - po narkoze nejedzte veceru!! ja som si dala 2 vidlicky ryze a potom som celu noc bola zavesena na zachodovej mise. a to je este len neprijemne, ked sa s tymi cerstvymi ranami (ono bolia hlavne tie rany vovnutri, nie zvonku) natahujete 😝
inak tu hadicku z brucha nechavaju len ked nieco robia, pri diagnostickej laparke to vraj nerobia, tak sa nebojte. naozaj to nie je az take zle 😉

lolitka25
29. sep 2011

@mabumi mne odstrania cystu, urobia diagnosticku hysterku a prefuk .... juuuuuuuuuuuj bojim bojim

mabumi
29. sep 2011

@lolitka25 tak to by nemalo byt take zle. ale aj to co som opisovala ja, vyzera to hrozne, aj je to dost velky zakrok, ale citila som sa naozaj dobre uz tyzden po. len som nic nerobila, lebo mi zakazali, ale nie preto, ze by som nevladala... bola som sice PN 6 tyzdnov a potom som sa vypytala do prace, lebo som nevedela vydrzat 😀

ja sa teraz nebojim operacie ako-takej. len sa bojim o ten vajecnik, ze mi ho vezmu 😢 . a bojim sa, kde vsade mi este najdu tu pliagu endometriozu. keby mi niekto slubil, ze to dopadne dobre, tak sa vôbec nebojim 😉
ber to tak, ze ti pomôzu 😉

lolitka25
29. sep 2011

@mabumi presne tak, ja sa len bojim aku pliagu mi este najdu.... operaciu vydrzim, bolest tiez...

kyra30
29. sep 2011

@zabka60 ahoj zabka, fajne sa mám...ja čítam poctivo 😀 len nestíham písať.... som mala taký oslavovací týždeň, mala som v pondelok na rodky ....31...a ešte nemám baby 😒 ..moc sa mi oslavovať nechcelo...však neni čo 😒 .....ale ináč nič nové v našej veci ..akurát mi končia mrchy....tak šup snažilkovať 😉 ... manžel ide na budúci týždeň na spermiogram, tak uvidíme aké budú výsledky.... konečne 😉

lolitka25
29. sep 2011

@kyra30 tak drzim prsty nech spermiogram dopadne skvele 🙂

kyra30
29. sep 2011

@lolitka25 no dúfam, lebo naposledy nebolo žiadna sláva 😝 .....je to ťažké pre manžela asi... lebo on furt dúfal, že otehotnieme a un tam už nikdy nebude musieť ísť....len akosi furt nič....oddiaľoval to furt.... konečne sa objednal, tak som rada.....najradšej by som ta šla s ním...ale nechce.

lolitka25
29. sep 2011

@kyra30 och zlaticko, mas to tiez riadne zapekliste 🙂 moj sa sam ponukol na spermiogram,ale najprv som povedala sa vyriesi moja cysta ... drzim prsty nech teraz je to aspon o percent lepsie nez minule 🙂

kyra30
29. sep 2011

@frca @lolitka25 baby budem na vás myslieť...keď čítam o tej laparke, tak teda rozbolelo ma brucho.... juj... cysty hnusné 😠

tinka9075
29. sep 2011

@kyra30 len nech pekne ide na spermiogram ja som bola v utorok v Martine a muž bol na spermiograme na kontrolnom a ja som bola s ním pre mna je to normálne že tam idem s ním chceme dieta obaja tak v tom nevidím problém 🙂

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 no podla toho ako sa citis,sestricka od ex zenskeho mi povedala,ze otehu hned v ten mesiac po laparke a tak sme aj my cca dva tyzdne po hupli na vec,aj som si chcela overit,ci sa nic nezmenilo,bo je tam aj riziko,ze ti mozu nejaky nerv chytit a orgazmus prec 😅 a teda som bola prekvapkana,ze my sme na tom este lepsie,ako sme boli 😀 ja som nemala cystu ani nic,len kukli,ci nemam zapchate vajka,ale nemala som,vsetko som mala v poriaaadku 😉 @frca @mabumi baby ja som sa tak bala,ze dovi dopo...robili mi to na orave,to je dost daaleko od ziliny 3 hodky autom,musela som tam byt na 6 rano a tak sme cestovali od 2 hodiny rano,v noci som nespala,strach nedovolil 😢 ..isiel aj mm,ten plakal,bal sa o mna,ale ja som nic nedavala najavo,aby som nikoho nestrasila,ani doma,tvarila soom sa,aka som silna a v duchu som sa triasla ako osika 😨 ...no prisli sme tam o 6 rano,este aj jelen nam skocil pod auto,nic sa nestalo,vysetrili ma,urobili klistir,to je hnus 😝 a nechali ma cakat na izbe do 12hod naobed,uz ma islo od nervov vystret,6 hodin cakat v strachu,potom mi doniesli liecik uvolnujuci a ja vysmiata na salu,odhodila koselu,lahla,dali masku a uz soom spala,potom ma prebrali a strasne bolesti,neskor som aj primarke nadala,ci mi tam pchali skrinu abo co,ta sa nemohla dosmiat 😀 dostala som najlepsie injekcie a bolo dobre a pospala som konecne,den predtym som nemohla jest ani pit,zakazali mi,v den zakroku tiez nic,ani len kvapku vody mi nedali cely den,az druhy den po mi dali pohar caju a poobede som isla domov a jedla som az 3 den domaa...a krvacala som zospodu,ale len jeden den a potom uz len spineniee...a o tyzden mi vyberali stychy..fuu,ale som toho napisala 😝

zabka60
29. sep 2011

@kyra30 😅 jasne ezlatik,neskoro ale predsa,vsetulinko naj,posielam boztek a hlavne,prajem ti ten najkrajsi darcek,aky moze zena dostat 😵 ...som zvedava na manzelov spg,zaklad je,ze sa uz odhodlal a pojde 😉 no nas zajtra caka kontrolne sono,ani ma len nenapadlo,ze mozem mat probem,ze by foliky neboli,ako maju byt,mna vystre potom,ak sa to oddiali...no zajtra budeme mudrejsi,ziadne obavy

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 fiha... no uvidime ako to budeme vnimat my co nas to caka 🙂 porovname si vpichy a dojmy 🙂

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 jasne,som zvedava,aka starostlivost bude v nemecku 😉

lolitka25
29. sep 2011

@zabka60 to aj ja, navyse sa aj bojim, ze ked sa po narkoze preberiem, ze si na ziadne nemecke slovo nespomeniem a budu si mysliet, ze je nieco zle... 🙂

mabumi
29. sep 2011

@zabka60 a kde si bola na orave? ved aj ja som bola na orave, v DK 😉
ale ja som tam prisla rano na ôsmu, doobeda som cakala na interne (lebo u nas mala dr dovolenku), potom vysetrenie na ARO a uz potom na izbu. operovali ma az na druhy den hned prvu rano, prebrala som sa asi okolo 16-tej a uz mi dali veceru, ale nemala som chut. dala som si len 2 vidlicky a nedopadlo to dobre... no a v nemocnici som bola potom este 4 dni. tu hadicku z brucha mi vyberali 2 dni po. ale zospodu som tusim vôbec nekrvacala, zato z toho brucha mi vytieklo 1,2 litra 😝
stehy mi tiez vybrali po tyzdni 😉

zabka60
29. sep 2011

@lolitka25 😀 mojka to mas teda starosti 😀
@mabumi ja som bola v Trstenej,primar je kamos s mojim ex gyndosom.ty si to mala horsie asi koli cystee...a tebe rezali aj brusko???boze mnaa pred tym upozornovali,ze ak by sa nieco skomplikovalo,ze ma narezu ako na sekcii a ked som sa prebrala s narkozy ako prve som smatrala po bruchu,ze ako to dopadlo a citila som tri lepky zalepene na kozi,tak som spokojna spala dalej

mabumi
29. sep 2011

@zabka60 nie, nerezali. vsetko to urobili cez 4 ci 5 dierok v bruchu. a z jednej mi nechali tu hadicku trcat.
no ono je to asi jedno, vzdy je to stres, kazdy sa boji ci uz si to pripusti alebo nie 😖
dôlezite je mat to uspesne za sebou a pokial mozno bez negativnych dôsledkov. najlepsie len s pozitivnymi nasledkami 😀
potom by sme sa predbiehali, ktora pôjde na laparku skôr keby to tak bolo zarucene 😉

zabka60
29. sep 2011

@mabumi no vsak laparka sa len tak robi 🙂 ..ale ja by ssom uz nesla,aj keby neviem co bolo...brrr

odrik
29. sep 2011

@eviq
Ahooooj zlatko! Hura, ze si medzi nami 🙂 !!! No moja krvicka isla do BA na genetiku. Ale, pred tym boli vysledky za dva tyzdne a teraz az o mesiac. Nechapem, ale respektujem 🙂 ! Co mi ine ostava?

monkri
29. sep 2011

@eviq ahoj nie som 😀 len jeden den som ráno druhí poobede a ked prídem kecám s manželom a potom utekám spať ale ja sa polepším slubujem 😉

eviq
29. sep 2011

@odrik jasné, spravny hiphoper zrazí päty a povie: rešpekt doki! 😉 možno len majú taký poradovník....viem, že ja som prvýkrát tiež tak dlhšie čakala, ale ako tehu napríklad som mala výsledky vždy o 1-2 dni....dnes som bola prvykrat po potrate na hematke tak tak bol smuuutok...boli zlati....vysledky mam v pondelok, cakam ze nebudu dobre, lebo od kyretu som si nepichala....

eviq
29. sep 2011

@monkri je mi to jasne, vykecavas sa kade chodis 😀 my dnes vecer ideme do divadla, tak budem mat po dlllhej dobe kulturny zazitok...

monkri
29. sep 2011

@eviq no niako tak moja furt niečo aby som robila a nestihla myslieť na nič lebo sa zblázním tak robím a dni utekajú ešte mesiac bez manžela musím vydržať ☹ uži si divadlo 🙂