icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

katkapapacova
autor
30. sep 2011

@eviq nezartuj...jasne ze bude dobre, vies stale plati nadej umiera posledna 😉

odrik
30. sep 2011

@zabka60
Ahooooj pokladik!!! Nevadi!!! Budu v utorok 🙂!!! Ale Ty sa nam v poslednej dobe nejako slachtis, dnes nove vecicky, vcera nechtiky 🙂! Ze Ty chces byt na kremesoch najkrajsia tehulka 🙂???

odrik
30. sep 2011

@lolitka25
No ale dobre dlho uz meska, potvorka !!! Zlatko, uz nech nepride!!! Nepusti ju 🙂!!!

eviq
30. sep 2011

ahojte dievcence, tak vcera v divadielku bolo super, uz sa tesim nabuduce 🙂 @zabka60 joj mrzi ma to moja, ani ta nejdem utesovat, potrebujes to hlavne sama v sebe rozdychat a potom bude dobre...poznam to...drz sa! @odrik blahozelam k dobrym vysledkom! 😉 odrik nevies lepivost krvnych dosticiek testuje tiez hematolog? a ten homocystein sa ako oznacuje vo vysledkoch? ja tam take nemam.... @lolitka25 ak si chces privolat mrsku, daj si teply obkladik na brusko, ale pozor, iba ak si si uz ista, ze nie si tehu....a ty si z kosic?

odrik
30. sep 2011

@eviq
Dakujem zlatko! Este musim pockat na vysledok cytologie a krvicky, ale tesim sa, ze dnes u gyndasika vsetko OK 🙂!!! Len aby som to nezariekla!!! S mojim stastim sa urcite nieco pokazi ☹!!!

jaja018
30. sep 2011

Caute baby. Mna sa dneska riaditelka v robote pytala ze ci sa nechystam na matersku lebo ze mam nejake ine brucho. Povedala som jej ze zatial nie, ale tak mozno jej je aj to podozrive ze nosim priepustky orazene od gynekologa. Baby mam jej to uz oznamit? Podla mna je to este skoro este sme to ani rodine nepovedali a nakolko robim v tej istej dedine ako byvam sa to veeeeelmi rychlo roznesie. Co mam robit????

tinka9075
30. sep 2011

@jaja018 no ja by som to nepovedala a riaditelke by som povedala že mam štítnu žlazu a preto som pribrala a tie priepustky od gynekologa tak máš problémy a hotovo ale ked si to nepovedala ani rodine tak ešte počkaj a uvidíš aby sa to neroznieslo ked bývaš a robíš v tej istej dedine 😉

jaja018
30. sep 2011

@tinka9075 Nechcem to este nikomu hovorit lebo este stale je to velmi rizikove obdobie kedy sa hoci kedy moze nieco stat, aj ked dufam ze nie. Poviem jej to najskor az po 12. tyzdni. A ked jej to nepoviem tak aj tak si to casom vsimne. Ma pravo vedet to aby si mohla najst nahradu kym budem na materskej ale tak zatial je to dalekoooooo. 😀

tinka9075
30. sep 2011

@jaja018 takto to bude lepšie a ked bude rizikové obdobie za tebou tak to povedat môžeš a nech si myslí čo chce a ked jej to potom povieš bude mat dost času si nájst za teba náhradu 😎

jaja018
30. sep 2011

@tinka9075 tak bude mat este stale 6 mesiacov mxslim si ze to je dooooost casu 😀

tinka9075
30. sep 2011

@jaja018 no veru času dost a ty sa tvár že je všetko ok i ked to musí byt fain pocit ked si tehotná a druhý o tom nevedia ja som to tiež spravila tak že som na pn s kolenom a medzitým chodím do scare do Martina v utorok idem na iui a ked sa podarí tak ukončím pn u obvodnej a pôjdem k gynekologovi a ked sa ma budú pýtat v robote že čo mi je tak poviem že mam cystu klamat sa nemá ale budem musiet 🙂

jaja018
30. sep 2011

@tinka9075 drzíííííím silno palceky aby ti to vyslo a podarilo sa miminko. Tak aj ked sa to po istej dobe podari tak furt je obdobie ze sa moze nieco nedajboze stat a nakolko som na dedine tak nepotrebujem aby kazdy o tom hovoril. Este raz SILNOOOOOOOOOOO DRZIIIIIIM PALCEKY

tinka9075
30. sep 2011

@jaja018 dakujem ti pekne ved to som zažila aj ja skoro každý vedel že som tehotná a ked som potratila tak ma každý lutoval tak som si povedala že ked budem tehotná tak to poviem až ked budem cítit pohyby 🙂

jaja018
30. sep 2011

presne preto to nechcem nikomu este hovorit lebo kazdy bude pozeraz lutovat pytat sa atd. a to fakt nepotrebujem a je to strasne neprijemneeeee. 😠 Preto az ked pride spride spravny cas

tinka9075
30. sep 2011

@jaja018 ked príde ten čas tak povieš a nech si každý myslí čo chce 🙂

jaja018
30. sep 2011

@tinka9075 presne tak!!! 😀

tinka9075
30. sep 2011

@jaja018 a ked bude všetko ok a budu vediet že si tehulka tak nech si rozpravajú čo chcú 🙂

jaja018
30. sep 2011

@tinka9075 presne tak, a ked vsetko bude ok tam nech si hovoria hoci cooooo. Mozem sa spytat v kt. tt si potratila?

tinka9075
30. sep 2011
jaja018
30. sep 2011

@tinka9075 co je IP

tinka9075
30. sep 2011

@jaja018 interná pošta 😉

cora41
30. sep 2011

@odrik supeeer, ze si v poriadku 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 vsak som Ti vcera vravela, ze my dve sa este stretneme s 2 malinkymi babikami a zatial je vsetko na dobrej ceste 😀 Ja som nakoniec nesla k doktorovi, len som mu zavolala. Povedal mi, ze ovulacnym testom sa neda verit, ze su malo spolahlive. Ze nech to pustim z hlavy, zajtra si mam dat normalne duphaston na 14 den a mam byt v pohode. Dnes som si znova robila ovulacny test a NIC ako svet... Takze ak otehotniem, tak jedine ako zazrak 😀

jaja018
30. sep 2011

@tinka9075 doslo mi ze interna posta hned ako som sa spytala 😎

jaja018
30. sep 2011

@cora41 Ahoj. Ja ovulacnym testom neverim vobec, Ovulacny test som mala negatyvni cize vraj ovulka nebola a prave ten mesiac som ostala tehotna 😎

tinka9075
30. sep 2011

@jaja018 🙂 🙂

cora41
30. sep 2011

@lolitka25 tak tento vtip je super na piatok, usmev na tvari vyludilo 😀

zabka60
30. sep 2011

@odrik no co ine pomoze zene,ked nie nejaky pekny darcek sama sebe 😔 akurat som prisla s korculovania,musela som ist hlavu precistit,nepomohlo 😅 co som cakala,trapi ma,ako kazdy okolo mna pomaly ani nedycha,ako keby som mala rakovinu,boze mne je tak zle,ako keby som potratila 🤐 je to mozne,aby som sa tak strasne citila....mam strasne nizky ten AMH hormon a tam je vraj chyba a to je chyba na cely zivot 😢 bohuzial...@eviq 😢 dakujem,ze ma chapete,ked si predstavim,ze kazda jedna mame take pocity jak mam ja,boze no coment,co uz povedat,uz niet slov.....lubim vas a dakujem za vasse trapenie,ale vy sa neopovazte koli mne trapit bo kuca paca a čečetka ziadne privarky nenavari a ziadne posedenie u zabkyy 😠

cora41
30. sep 2011

@jaja018 vdaka za skvelu spravu 😀 Vidim, ze cakas babiku v maji, aj ja som mala tento termin predtum, ako som potratila, takze veeeelmi drzim prsty 😎

jaja018
30. sep 2011

@cora41 dakujeeeem, no dufam ze sa nic nestane a babo sa narodi v maji a zdravucke.

cora41
30. sep 2011

@odrik NEPOKAZIIIIII, NEMOZE 😅