Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@cora41
Kasli na to, moja! Ja som teraz otehotnela uplne mimo ocakavanej ovulky. Simonko bol ovulkovy 🙂, nas druhy anjelik vobec! Pan doktor mi aj dnes povedal, ze foliky vyzeraju ako pred ovulkou a ja uz o 6 dni cakam mrsku 🙂! Zeby som ja bola dvojovulkova 🙂 !!! No, u mna je tusim vsetko mozne, a tak mozno aj Ty 🙂 budes dvojovulkova
🙂
ahoj babenky kde ste všetky nejak tu je dnes smutno 😒
Ahojte kocky 🙂 ako sa dnes mate? My sme sa pustili do malovania a upratovania .... bola som v obchode kupit si dalsi testik, teak rano vyskusam 🙂 Prajem vam pekny vikendik...
pre všetk snažilky posielam Dana Landu - Touhu....,,Volej k nebi přání a všechno bude k mání...."
https://www.youtube.com/watch?v=3Pj15q8zMDIdržím Vám palce a aj sebe :* 😉
@tinka9075
@lolitka25
@monkri
@cora41
@zabka
A vsetky moje mile zienky divozienky snazilienky 🙂!!! Krasny dnik, slnieckovy, tak sa vyhrievame ako jastericky, a potom nestihame pismenkovat 🙂! My sme dnes trosku bicyklikovali, na teraske sa vyhrievali, este nieco presadzali a uz pomalicky chystali kvietky na zimu, davali sme novu podu aj s hnojivom, nech maju pred zimou vyzivu 🙂!!! Jeeeejda, este par krasnych dni, a potom uz jesen a zima ☹! Ale ved pride aj jar znova 🙂!!! Aspon si cez zimu budeme viac pismenkovat 🙂! Krasny vecer prajem! Vas odrik 🙂!
@lenkadovolenka
Dakujeme 🙂!!! Snad pomoze a budeme vyslisane 🙂! Krasny dnik 🙂!
@odrik
@lolitka25
@monkri
@cora41
@zabka
No,clovek tu nie je 24 hodin a skoro same zmeny 🙂 Uz som sa skoro potesila, ze si znovu tehulicka 🙂 No nevadi, zaklad je, ze su super spravy a Tvoje cysty si povedali, ze sa stahuju k niekomu inemu. 😀 Dnes bol super krasny den a ked bude taky aj zajtra, hadam pojdeme niekde von, Simonko by chcel ist do Tarzanie a slubujem mu to uz dlho, takze asi pojdeme na nejake lana sa vylanovat 😀 Dnes som si robila test rano na ovulku a pozrime ho, uz bola druha ciarka, slaba sice, ale duch to bol jasny. Uvidime, ci zajtra rano bude silnejsia alebo nie, dnes som presne v 14 DC, takze by nieco mohlo byt. Vcera sme boli s manzelikom v meste vecer, celkom fajn to bolo, dali sme si super pivo u nas v KE a prisli sme domov o polnoci.

@jaja018 Ja by som jej to este tiez nepovedala...Trosku este pockaj