icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

cora41
30. sep 2011

@jaja018 Ja by som jej to este tiez nepovedala...Trosku este pockaj

jaja018
30. sep 2011

@cora41 este jej to nechcem povedat az po 12.tt

tinka9075
30. sep 2011

@zabka60 zabička moja zlatá len sa ty nestresuj neboj sa všetko sa vyrieši ved ti pekne rástli po clostíku tak na další cyklus daš clostík a foliky budú ok 🙂

lolitka25
30. sep 2011

@eviq... povodne z Presova, ale teraz zijem v Nemecku.... 🙂

monkri
30. sep 2011

@lolitka25 ahoj moja asi tak niako nič nestíham ale nemám ani náladu som ko asi stoho že manžel chýba a s problémov okolo ale ked príde dúfam bude už dobre

tinka9075
30. sep 2011

@monkri neboj moja ked príde manžel bude všetko ok a problémy zvládnete spoločne 🙂

odrik
30. sep 2011

@cora41
Kasli na to, moja! Ja som teraz otehotnela uplne mimo ocakavanej ovulky. Simonko bol ovulkovy 🙂, nas druhy anjelik vobec! Pan doktor mi aj dnes povedal, ze foliky vyzeraju ako pred ovulkou a ja uz o 6 dni cakam mrsku 🙂! Zeby som ja bola dvojovulkova 🙂 !!! No, u mna je tusim vsetko mozne, a tak mozno aj Ty 🙂 budes dvojovulkova
🙂

odrik
30. sep 2011

@zabka60
Zlatko, prosim nesmut. Trapi ma , ked si smutne, dieta moje mile!!! Ved sa ten hormonik musi dat nejako doplnit alebo nahradit!!! Musi, musi, musi!!! A babatko mat budes, pocujeeeeeees to az tam do Ziliny ako kricim!!! A ked odricek vravi, tak aj tak bude 🙂!!!!!!!!!

monkri
30. sep 2011

@tinka9075 to dúfam aj ja lebo takto je to o ničom ☹
@odrik žeby zase tehu bolo by to super 😉

tinka9075
30. sep 2011

@monkri neboj ved už to vydržíš a ked príde budete sa vytešovat a hlavne snažilkovat 🙂

odrik
30. sep 2011

@monkri
Nie zlatko, tehulienka nie som! Len cysticky sa umudrili a jedna odisla prec a druha ostala rovnaka, tak sa tesim. Nemusia ist von 🙂!

odrik
30. sep 2011

@odrik
Myslela som teraz v marci pred tym potratom, asi som to zle napisala 🙂 !!!

monkri
30. sep 2011

@tinka9075 to ano nato sa už tesím 😉 😀

@odrik no ja som sa už potešila že si ☹

odrik
30. sep 2011

@cora41
Zlatko, asi som to zle napisala, slovom teraz som myslela teraz v marci pred potratom. Len na upresnenie 🙂!!!

tinka9075
30. sep 2011

@monkri budete snažilkovat a pribudne nám dalšia tehulka ved do vianoc musíme byt všetky bo krémeše volajú 🙂

odrik
30. sep 2011

@cora41
Booooze, uz pisem sebe 🙂!!! Len na upresnenie, slovom teraz, som myslela teraz v marci pred potratom. Nie teraz ako teraz 🙂!!!

odrik
30. sep 2011

@monkri
Dakujem zlatko, ja som to zle napisala 🙂!!! Ale aj ja by som sa potesila 🙂!!! Mas volny vikendik alebo pracujes???

monkri
30. sep 2011

@tinka9075 máš pravdu musíme ved sme písali ježiškovy čo chceme pod stromček a žilina sa musí triasť ved prídeme na krémeše 🙂
@odrik nie moja idem ráno do práce nechcela som ale musím aspon jednu sobotu odrobiť ☹

odrik
30. sep 2011

@monkri
Tak budes pracujuca zienka tesiaca sa na Zilinu a kremese 🙂!!!

monkri
30. sep 2011

@odrik ano tešiaca sa na vás 😉

tinka9075
30. sep 2011

@monkri ano písali sme a slovo musíme dodržat ja som bola dnes v Martine aj sme sa zo zabkou videli ale videla som ju len ja a nebola si istá či je to ona hlavne že sme okolo seba prešli no nevadí 🙂

monkri
30. sep 2011

@tinka9075 no pekne maliste si povedať modrí konik a boli by ste si aj pokecali 😉 no slovo je slovo 😉

tinka9075
30. sep 2011

@monkri ale ved sa ešte stretneme ja sa už na vás teším kedy vás všetky uvidím no a sranda by bola keby to zabka nebola a ja by som povedala modrí koník a ona by si myslela že som spadla z neba 🙂

tinka9075
1. okt 2011

ahoj babenky kde ste všetky nejak tu je dnes smutno 😒

lolitka25
1. okt 2011

Ahojte kocky 🙂 ako sa dnes mate? My sme sa pustili do malovania a upratovania .... bola som v obchode kupit si dalsi testik, teak rano vyskusam 🙂 Prajem vam pekny vikendik...

tinka9075
1. okt 2011

@lolitka25 držím palce nech sú na testíku dve pekné čiaročky dúfam že ti predali dobrý testík 🙂

lenkadovolenka
1. okt 2011

pre všetk snažilky posielam Dana Landu - Touhu....,,Volej k nebi přání a všechno bude k mání...."

https://www.youtube.com/watch?v=3Pj15q8zMDI

držím Vám palce a aj sebe :* 😉

odrik
1. okt 2011

@tinka9075
@lolitka25
@monkri
@cora41
@zabka
A vsetky moje mile zienky divozienky snazilienky 🙂!!! Krasny dnik, slnieckovy, tak sa vyhrievame ako jastericky, a potom nestihame pismenkovat 🙂! My sme dnes trosku bicyklikovali, na teraske sa vyhrievali, este nieco presadzali a uz pomalicky chystali kvietky na zimu, davali sme novu podu aj s hnojivom, nech maju pred zimou vyzivu 🙂!!! Jeeeejda, este par krasnych dni, a potom uz jesen a zima ☹! Ale ved pride aj jar znova 🙂!!! Aspon si cez zimu budeme viac pismenkovat 🙂! Krasny vecer prajem! Vas odrik 🙂!

odrik
1. okt 2011

@lenkadovolenka
Dakujeme 🙂!!! Snad pomoze a budeme vyslisane 🙂! Krasny dnik 🙂!

cora41
1. okt 2011

@odrik
@lolitka25
@monkri
@cora41
@zabka
No,clovek tu nie je 24 hodin a skoro same zmeny 🙂 Uz som sa skoro potesila, ze si znovu tehulicka 🙂 No nevadi, zaklad je, ze su super spravy a Tvoje cysty si povedali, ze sa stahuju k niekomu inemu. 😀 Dnes bol super krasny den a ked bude taky aj zajtra, hadam pojdeme niekde von, Simonko by chcel ist do Tarzanie a slubujem mu to uz dlho, takze asi pojdeme na nejake lana sa vylanovat 😀 Dnes som si robila test rano na ovulku a pozrime ho, uz bola druha ciarka, slaba sice, ale duch to bol jasny. Uvidime, ci zajtra rano bude silnejsia alebo nie, dnes som presne v 14 DC, takze by nieco mohlo byt. Vcera sme boli s manzelikom v meste vecer, celkom fajn to bolo, dali sme si super pivo u nas v KE a prisli sme domov o polnoci.