Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@uzabytobolo
No nemas to lahke!!! Nam prve dietatko "trvalo" 5 rokov, ale mame ho, uz ma o tyzden 11 rokov. A je to spravny chlapec! A ja? 38 rokov! To je trosku viac, ako mas Ty 🙂 No a druhe babulko nam" trvalo" doteraz, ale vcera nam odislo z bruska do nebicka. Tiez pracujem s detmi, som klinicky logoped, tak viem, co citis. Velmi Ti drzim palce, aby to nakoniec dobre dopadlo! A vedz, ze ked bude aj dietatko adoptovane, bude vase a milovane!!! Uprimne ti zelam vsetko len to najlepsie!!!
@tortelinka
Ste rovnako mlade!!! A tiez Ti zelam vela stastia!!! Je to nadherne rozhodnutie a ja verim, ze bude aj vlastne! Krasny vecer!
@odrik dakujem, vlastne asi nie, ale...clovek nikdy nevie
@tortelinka
Spravne, clovek nikdy nevie!!! Vela stastia!!!
ahojky baby prisla som sem pozriet dlho som tu nebola ale ste sa rozkecali 😀
@katkapapacova moooc gratulujeeeem 🙂 tak sa to nakoniec podarilo 🙂 ako sa citis???
a ako sa mate co nove u vas??? ja teraz cakam ze co bude som dnes 11dpo ale testovat nechcem bojim sa a myslim ze to nebude ani treba
@naty1987
No, aj to je riesenie!!! Aspon budes mat istotu. No pri prvom dietatku sme sa snazili 5 rokov, ale MAME HO!!! No a teraz, po 10 rokoch, sme cakali druhe, ale vcera nam z bruska odislo do nebicka. Tak mame v nebicku anjelika a v srdieckach strasnu bolest! Tak sa nam snad este podari, ale velmi tomu uz neverim, kedze mam 38 rokov a nejde to tak lahko! Ale nesmieme to vzdavat!!! Aj Tebe strasne drzim palce, aby to bolo UZ HNED!!!
@odrik tak to ma moc mrziii ☹ je to hrozna bolest a prazdnota ☹ ale nevzdavaj to!! urcite budes tehulka a za chvilku, uvidis 🙂 moc ti drzim palceky 🙂
my sa snazime uz dva roky a raz sme tiez prisli o drobca na zaciatku tehu a preto ani nechcem testovat moc skoro radsej si pockam ved mi nic neujde
@naty1987
No aj mne je velmi luto, ze si si tym musela prejst ☹ A veru mas pravdu! Ja som si povedala, ze ked sa mi to este raz podari, uz vobec nepojdem k lekarovi, az okolo 10tt. Teraz som utekala hned kupit test, na druhy den k lekarovi, vsetko vyzeralo v poriadku, tesila sa cela rodina a nakoniec ☹! Kto vie, ci aj to skore sonografovanie, neskodi. A ked to ma byt v poriadku bude, a ked nie, mozeme utekat aj v prvy tyzden a nepomozeme si! Jejda, strasne Ti drzim palceky!!! Daj vediet, budem sa tesit s Tebou!
@odrik presne jak pises aj som to tak mala hned som testik robila a druhy den uz som bola u dr. samozrejme ze priatel to nevydzal a vytaral kazdemu ☹ a potom vsetci gratulovali a uz nebolo k comu ☹
ale pevne verim ze sa nam to opet podari a ked to nebudeme silit a nechame tomu chvilu cas
sestricke som povedala ze skor ako mi brucho nenarastie nepridem 😀 ale ja som uz v pohode ty sa len pekne vyplac priatelova naruc ti urcite pomoze
jasne ze dam vediet 🙂 ale nemyslim ze s toho nieco bude lebo som bola na wc a uz som mala slabo ruzovy hlien tak myslim ze ms sa asi rozbehne za pra dni no uvidim kiez by sa zazrak stal
@naty1987
Coby trapna! No ja som mala tehotenske priznaky skoro, prsia sa mi zvacsili hned, nesmela som ani na chvilu zostat hladna, lebo mi hned ostalo zle, a to som uz vedela podla prveho synceka, ze je znakom tehotnosti, nevracala som ani pri Šimonkovi, ale stale som musela nieco zobkat, aby som nemala prazdny zaludok, lebo hned bol opacne🙂 ine priznaky som spociatku nemala, potom neskor este tie pachy jedla ojojoj!!! Pekny vecer!
Ahojte. Som tu nová no chcem sa pridať do diskusia a zároveň žiadam aj o rady čo by pomohlo, aby sa nám s manželom konečne podarilo otehotnieť..... O malé mimi sa snažíme už 10 mesiacov no márne. Na ultrazvuku mi najskôr zistili veľký počet malých cystiev po 3 mesiacov zas to bolo OK , ale zas mi zistili, že mám polycystické vaječníky a ešte z odberu v krvi, ktorú mi robili v marci tak mi zistili, že ovuláciu vôbec nemám. Už 6 mesiac užívam Duphaston od 16 do 25 dňa prv to bolo na úpravu menštruačného cyklu, ktorý sa podarilo napraviť aby som ho mala pravidelný a mám ho ako hodinky. No teraz ho taktiež beriem, doktor mi ho stále predpisuje. Po zistení, že nemám ovuláciu som si kúpila ovulačné testy a od apríla mám ovuláciu od 13 dňa až po 17 deň, tak nechápem či ju fakt mám, alebo nie...Keď som to povedala doktorovi tak povedal, že je to dobre a mame sa snažiť mať pohlavný styk tak to aj robíme no stále nič. Ešte ma čaká jedno posledné balenie duphastonu a mam isť na ultrazvuk či sa tam zas niečo nezmenilo. Stále to isté a opakuje sa to každý 3 mesiac, no ale mňa to už prestáva baviť a pritom viem, že doktor mi chce pomôcť no nedarí sa mu to nie ako.... Teplotu si nemeriam, lebo tomu veľmi nerozumiem no prosím úctivé o radu čo by som mala robiť, alebo kúpiť si nie aké ešte lieky prosím poraďte nám veľmi túžime po bábätku ..... Pekný deň prajem.
@jaja08 ahoj, postup tvojho lekara je zatial spravny, no chodis na folikulometriu? ak sa vam nezadari do roka, tak by ti ju mal lekar navrhnut, aby zistil, ako je to v skutocnosti s tou ovulaciou. potom by mala nasledovat stimulacia clostilbegytom + pregnyl + duphaston ti potom zostane. myslim si ze s clostilom sa vam zadari 😉 . neviem kolko mas rokov. zatial nemas toho za sebou vela a tak ani neuvazuj negativne. zatial ste len na zaciatku vsetkych moznosti, ktorych je vela 😉
@jaja08
Bude to dobre!!! Na prveho synceka sme si pockali 5 rokov!!! A mame ho!!! A to je hlavne!!! Hore hlavu! No niektore z nas to nemaju jednoduche, ale verime!!!! Teraz sme po moooc rokoch cakali druhe dietatko, ale neuspesne. Ale jedno mame a nevzdame sa! Tak pekne snazilkujte! Hlavne mysli len na krasne veci, lebo psychika je velmi silna!!! Drzim palceky!!!

@odrik dakujem 🙂
@uzabytobolo ne stresuj sa neboj aj motyka vystrelí ako sa vraví aj ja tomu verím 🙂