icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
15. máj 2011

@jaja08
Dakujem, pekny den!!! Drz sa!!!

monkri
15. máj 2011

ahojte @jaja08 netráp sa neboj aj to bábo príde len treba veriť ja duphaston beriem už 8 mesiacov na úpravu ms a nevzdám to treba dúfať a podarí sa to 🙂
@odrik ahoj pekný deň

odrik
15. máj 2011

@monkri
Ahooooj! Aj Tebe krasny den!!! Tu prsi ako splasene, fuka vietor, a tak sa motkame doma. Tatina mame v praci, tak Šimonka skusam Biologiu a Geografiu.... Aspon si oprasim stare vedomosti! Co ja som uz vsetko zabudla!!! Myslela som aj na Teba! Mna dnes trosku viac pobolieva brusko po tej kyretazi, mozno aj zlym pocasim. Ale uz vobec nekrvacam, tak budem cakat na prvu mrsku a uvidim! Ozvi sa!

monkri
15. máj 2011

@odrik 🙂 no aspon si to pripomenieš ,tu je dnes krásne 37 stupňov teplučko pošlem ti troška tepla 😉

odrik
15. máj 2011

@monkri
Dakujem, uzi si krasny den! Aj Ti zavidim to teplucko, ja by som si tak rada lahla na terasu a trosku si vyhriala kosticky. Tak krasny den!!!

jaja08
15. máj 2011

@monkri
No musím byť silná a nevzudáva5, však nakoniec aj stojí to za to 🙂

monkri
15. máj 2011

@odrik nezáviď ja ti závidím že je chladno ja som totiž alergická na slnko tak som celí den len vnútri ani troška nie von na slnko nesmiem ,ale ked more bude teplejšie pôjdem k moru troška a potom už bude zase dobre tam sa my alergia ustáli na troška nevadí my slnko potom 🙂

monkri
15. máj 2011

@jaja08 neboj silu nájdeš v sebe lebo vieš prečo bojuješ a bojuj dalej si ešte mladá 😉

odrik
15. máj 2011

@monkri
Jejda, vymenim!!!

monkri
15. máj 2011

@odrik ok chytaj posielám teplo a ty mne zimu ,tu už zima skončila už budú len horúčavy až sa ich aj bojím 52 stupňov v tieni je namna moc 🙂

odrik
15. máj 2011

@monkri
No to aj na mna!!! My mame rodinu zijucu v Saudskej a na leto utekaju sem domov, lebo je tam nevydrzatelne. Ty si presne kde? Oni ziju v meste Jeddah.

monkri
15. máj 2011

@odrik ja žijem Alžírsku 🙂

katkapapacova
autor
15. máj 2011

@naty1987 ahoj, dakujem ti, no uz je to lepsie ako predpar dnami, drobcek uz nebyva az taky narocny...co ty vies, mozno sa predsalen podari...drzim palciska

katkapapacova
autor
15. máj 2011

@jaja08 ahoj, skus pit alchimilku, mne to pomohlo, na pravom vaj som mala minuly rok dve cysty naraz, potom zmyzli, ale lavy vobec nepracoval, vzdy bolo vajicko len z praveho. no a v piatok mi lekar robil ultrazvuk, na lavej strane je babo a na pravej cystu, vyzera to tak ze vdaka tej cyste sa spustil lavy a konecne zacal pracovat...drzim ti palce...

jaja08
15. máj 2011

Ďakujem za rada, určit eto skusim 🙂

jaja08
15. máj 2011

@katkapapacova
Ďakujem za rada, určit eto skusim

lubkaeck
15. máj 2011

@katkapapacova teraz mi ukazalo vasu temu, velmi vam drzim palce, i sme tak tri roky cakali, kym sa nam podarilo otehotniet, ale len s pomocou 😉 no ale mame maleho zbojnika, takze oplati sa pockat a vidim, ze ste tehoska tak Vam velmi drzim palce, cakanie stoji za to 🙂 prajem vela zdaru

katkapapacova
autor
15. máj 2011

@lubkaeck dakujem pekne, no veru jedno mame v nebicku a druhe po roku a pol v brusku...

mabumi
15. máj 2011

@katkapapacova katka len uz teraz alchemilku v ziadnom pripade nepi 😉

katkapapacova
autor
15. máj 2011

@mabumi neboj uz nepijem,,, 😉

odrik
15. máj 2011

@mabumi
Ahoj, mozem prosim pit alchemilku po kytetazi a pri snazilkovani sa o dalsie babatko? Nemas skusenost alebo vedomost co pomaha regenerovat sliznicu maternice po kyretazi? Citala som o Wobenzyme, ale lekar mi zatial nic neodporucil. Dakujem!

mabumi
15. máj 2011

@odrik ahoj, podla mna vzdy je dobra kyselina listova, prip. ine vitaminy na otehotnenie. alchemilka sa pije od zaciatku cyklu po ovulaciu, potom uz nie. a nikdy nie tehotne zeny, lebo môze vyvolat potrat. a taktiez zeny s endometriozou a s vysokou sliznicou by ju tusim nemali. takze ked dostanes prvu mrsku, tak potom by si ju mohla nasadit, ale len do ovulky 😉 . teraz by som si asi kupila tu kyselinu, ja ju beriem kazdy den uz asi 2 roky 😉 . aj alchemilku som pila, ale uz som prestala, lebo ja mam aj tu endometriozu 😒
verim, ze tebe sa to podari do par mesiacov a velmi ti to zelam 😵 😵 😵

odrik
15. máj 2011

@mabumi
Dakujem velmi pekne. Kyselinu listovu som poctivo uzivala, Femibion 800, teraz po kyretazi neviem, ci pokracovat alebo vysadit a zacat az pred snazilkovanim. Velmi pekne dakujem za radu, alchemilku mam doma, tak si ju pri prvej mrske nasadim. Dakujem aj za prianie, si zlata!!! Teraz este mam co robit s bolavym srdieckom, ale pride cas..... Dakujem🙂 a aj ja Tebe zelam VELA STASTIA!!!

mabumi
15. máj 2011

@odrik ak mas femibion 800, tak uz nemusis kyselinu, femibion ju obsahuje aj s dalsimi latkami, co podporuju jej vstrebavanie, to je lepsia volba ako samotna kyselina. podla mna ti neuskodi ani teraz 😉
dakujem ti aj ja za prianie, kiez by sa nam to vyplnilo vsetkym ta nasa tuzba po stasti najvacsom 😵 😵 😵

odrik
15. máj 2011

@mabumi
Dakujem. Uzivala som len ten Femibion 800, ano obsahuje aj vseeelico vitaminkove. Tak krasny den a drzime si palceky!!! Pa

mabumi
15. máj 2011

@odrik pa 😉

veverina
15. máj 2011

Ahojte baby,netreba si zufat a stracat nadej..m sme sa s manzelom snazili vyse roka a mame teraz krasne dvojicky 😀 a poznam manzelov,co nemohli mat fakt dost rokov deticky,mozno aj 8 rokov a zrazu otehotnela a teraz uz maju 4 nadherne deti,potom akoby sa vrece s nimi roztrhlo 😀 Tak Vam drzim palceky a verte,ze sny a tuzby sa vazne stavaju skutocnostou..nikdy netreba prestat snivat,tuzit a verit 🙂

odrik
15. máj 2011

@veverina
Dakujeme, neprestavame! Ja sa este musim zotavit, kedze sme o vytuzene babatko prisli! No a potom uvidime, ako bude. Dakujeme za milu podporu. K detickam uprimne blahozelam! Krasny den!!!

naty1987
15. máj 2011

@katkapapacova tak to je super ze sa mas uz dobre 🙂 a kedy ides na dalsiu kontrolu??
no mozno mas pravdu a podari sa ale ja som uz skeptik a radsej sa drzim pri zemi no ved uvidim za par dni ze co a ako 😀

mamartinka
15. máj 2011

@veverina gratulko ku krasnym dvojickam.Musi to byt radosti doma ale aj troska starosti ze.Vam sa podarilo prirodzene otehu ked mate dvojicky?Ci mate v rodine aj dvojicky ci nahoda?A preco sa vam nedarilo?Je to k zufaniu viem sama.Inak baby ja tiez uzivam len tu kyselinu listovu.Myslite ze ten femibion by som mala skusit aj ja namiesto kyseliny?Uziva sa dlhodobo?A naco je to dobre.Kdesi som citala ze sa po tom aj pribera.Predpise to aj gyn ci si to mam kupit aj sama.Je to drahe?A nakolko asi vystaci ta krabicka?Vdaka.Alchemilku som pila no akosi nepomohlo.Som povedala ze uz nic uzivat nebudem no zas som sa nato dala.Aspon na kyselinu.Aj ked stale nic nepomaha.Ja uz neviem. ☹