Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@tinka9075
@odrik @lolitka25 ahojte, vidim, ze dnes je tu nejak ticho....ja som bola po vysledky na hematke, pytala som sa na ten homocystein, co si odrik spominala, tak ze mi ho sice nesladovali, ale ze liecbu som mala nastavenu tak, ze aj na toto - teda zvysena davka kyseliny listovej a B12...a este ma poslali sa objednat na test lepivosti krvnych dosticiek....viete comu len nerozumiem? chodim k dr. ktora je povazovana za spicku v hematologii, chodim k nej rok a pol a preco mi napriklad tu lepivost dosticiek, nedala skontrolovat uz davno......tak isto ako ani o reprodukcnej imunologii mi nikto po 2. potrate nepovedal 😠 ja zacinam mat pocit, ze keby nebolo internetu, tak clovek sa k ziadnym informaciam nedostane, vsetko aby som si zistovala a riesila sama...v kazdej ambulancii nado mnou placu, je mi luto, co sa stalo atd....ja by som bola radsej keby namiesto tej lutosti mi robili vsetky vysetrenia ktore sa daju....normalne som sa nazlostila....po 2. potrate mi bolo povedane ze uz mam vysetrene VSETKO a ako vychadza na povrch, tak zdaleka nie.... 😠 No uz som sa vyzurila a teraz bude dobre...ako sa mate? 😀
@eviq
Ahoj zlatinko !!! Mas Ty veru pravdu pravducu!!! Aj ja mam pocit, ze vsetko si musim pytat sama. Vzdy urobia len nejaky krok, ale nikdy nie vsetko, ani ja to nechapem!!! Ved im to nespravi ziadnu velku pracu navyse, ale nam to moze pomoct! Aj ja vela veci hladam na nete, a to mam mm lekara. Ale lekari su zvlastne bytosti, tak si co mozem, pohladam a len niekedy sa opytam. Neboooooj, ale teraz Ta uz snad poriadne vysetria aj presvietia 🙂!!! Uz by sa patrilo!!!
@odrik
@tinka9075 ...ja tiez nerozumiem, lebo pri jednom odbere krvi by sa toho dalo vela vysetrit, ale takto mi beru krv aj dva-trikrat do tyzdna, stale sa este nieco dovysetruje a ja mam dopichane zily a uz mi len hladaju miesta, kde este nepichali 😖 ja viem pochopit, ze zdravotnictvo nema peniaze a ze ak by po prvom potrate robili vsetucky vysetrenia tak by sa to ani nedalo, lebo bohuzial jeden potrat sa pritrafi kazdej druhej zene...ale ked uz ma niekto dva, tak by sa to malo zacat riesit serioznejsie...ja som napriklad po druhom dala rok a pol pauzu a za ten cas som si mohla obehnut vysetrenia aj v australii keby bolo treba...a tak teraz po tretom potrate sa to vsetko snazim zosuladit a zorganizovat aby to dlho netrvalo ale ono to dlho trva, lebo len na imunologiu do ciech sa caka dva mesiace!!! pripadam si ako taky maniak, co sedi na nete, chodi po lekaroch, vola na objednanie a potom si to vsetko v kalendari zosuladuje, aby to "klaplo" ...ide ma z toho porazit uz namojveru....a k tomu este si sledovat co mozem a co nie, lebo pred niektorym vysetrenim sa nesmu brat lieky, pred inym sa musia, potom zase nemozem jest toto a hento a pit hento a toto.... 😠 😠 ...teeeda ja dnes idem ako píla.... 😀
@odrik a aky lekar je tvoj manzel? ak sa mozem opytat... 😉
@tinka9075 ty si uz urcite na starte pripravena a uz len cakas kedy sa rozbehnes na to iui 😀 tak sa tam zajtra pekne spravaj, vsetko ako sa patri a zodpovedne k tomu pristupuj! 😀
Mne sa zase zda, ze sa nam tu dlho neukazala @kyra30....
@odrik ahoj mily odricek🙂 No, knizka ani nechytena 😎 , ale dopozerali sme film, takze fajn relax. Posnazilkovane ako sa len dalo 😀, no myslim si aj tak, ze nie je nieco v poriadku, lebo ma pobolieva cele podbrusko a dnes rano som si robila ovulacny test a este stale 2// - uz to mam od soboty...Aj vajecniky ma pobolievaju sposobom neznamym, takze uvidime. Zacala som zasa duphaston od vcera a uz sa tym netrapim, zase sa budem po mrske.. Ak ma to bude pobolievat aj potom, tak pojdem k lekarovi, myslim si, ze to nie je v poriadku. Pred tym ma pocas ovulky pobolievalo v podbrusku jeden den - asi tak ako ked mas pred mrskou, no toto ma pobolieva uz skoro 6 dni...A to sa nechcem pozorovat ☹ A ty ako v praci? ako si zvladla deturence bez hlasu? Islo ti to? ALebo este potrebujes dalsie pivko dnes vecer?🙂
ahojte dievcence,potreebovala som precistit hlavu a oddychnut si,nepomohlo 😖 ...zajtra mam kontrolu,ci foliky stale strajkuju,urcite budu,kedze su,ako ich panicka 😅 ....a vy ako sa mavate?
ahojte hlásim sa chodím sem čítam vás ae nič sa my nechce neviem čo je somnou ale som kopletne ko ☹ tak vám to tu nebudem kaziť ahojte zatial
ahojte žienky, aj ja som tu už dávno nebola, ani som vám nechcela kaziť náladu asi tak sa nejak cítim ako @monkri a @zabka60 .... minulý týždeň som bola na kontrolný odber krvi, na budúci t.idem po výsledky ku hematologičke, mm je teraz maród, berie antibiotiká, tak nebude môcť ísť na spermiogram ... ešte aj mrchu som skôr dostala .... tak sa zatiaľ majte pekne, ahojte 🙂

@tinka9075
Podariiiiii!!! Len dufam, ze sem ako krasna tehulienka, urobis aspon obcas kuk 🙂!