Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
čaute babenky idem do ríše snou zajtra ma čaká velký den tak nech sa aspon trochu vyspím
@odrik mojka aj ja poznam uzasny recept,mne teda vzdy pomohol,aj ked by som nechcela 😝 .cierne pifko pekne das varit a ked bude vriet,tak si tam daj pl medu,mozes aj dve tri ak mas rada sladsie veci a nechas prebehnut varom,aby to vypenilo poradne,tak 5 min a pijes,naozaj to pomaha a co najskor si to aj urob 😉
@odrik no chuda sa o teba bojka,o milovanu vnucku čečetovsku zastupicku 😉 ...skoro sa mi vyliec,uz som spat a ty odchadzas,to je ironia osudu 😠 ...urcite skus zajtra to pivko,mnee to teda nechuti,nikdy,ale vyliecilo ma to vzdy 😉 utekaj sa uz potit,ale nie sama,ve dvou se to tahne lip 😉 sladucke mokre sny,vsetko zle von a dobre dnu 😉 😀
@odrik 😀 no to je numero uno 😉 si musela aj vybuchnut co teta logopicka 😀 ...ja by som nemohla a keby som bola mamina by som sa aj cervenala 😅 mne sa stala cez minuly vikend taka hanba s malym,sme stali vo vlaku,bo bol uplne plny a maly ma chytil za brusko,za tu moju malicku pneumatiku a na cely vlak,ze co tam mam,co som si tam schovala 😀 som sa cervenala jak paprika a drahy moj sa mi este teraz smeje,ze co to tam mam schovate 😀 blazni dvaja,jaky otec,taky syn 😀 .
@odrik bre ranko moja milovana 😵 ...ako sa citis??dufam,ze co najlepsie,abo aspon lepsie 😉 vies aky som ja mala sen???to bola nadhera,z nicoho nic som drzala svoje dievcatko v naruci,bola taka nadherna,bola mojaaa 😔 boli sme v obchode kupit jej ciapocku bo bola zima a stastny sme snou isli domkov mali ju doma v postielke...preco nas pan z hora tak trapy,este aj sny su take krasne a potom pride prebudenie do reality 😢
@zabka60
Ahoj zlatko, lezim, papam kyslu kapustu, pijem cajik s citronom, idem si uvarit to tvoje pivko 🙂! Teplota trosku klesla, na 37,6, tak to snad pojde k lepsiemu 🙂! Uvidim, ked prestane posobit paralen, ci zasa nestupne. A pekne sny sa plnia zlatko 🙂!!! Na to su, aby sa plnili 🙂! Takze tento sen si mala preto, ze sa onedlho vyplni 🙂! Priprav sa!
@odrik booze,kiez by si mala pravdu,bo taky nadherny sen by som priala kazdej jednej,aby sa splnil,ja som este neokusila ten nadherny stav,ked drzis svoje dietatko v naruci,musi to byt krasa..no len si pekne uvar moj recepis a urrcite ti bude lepsie 😉 ja idem okolo 13hod na kontrolu k dokimu
Ahojte kocky.... v piatok idem na predoperacne - opat a v pondelok potom na OP :( Mrcha si robila len zarty natahovala ma meskanim a vcera dosla.... nemam prave najlepsiu naladu, ale snad to o den dva prejde... :(

@tinka9075 aale joj,neprehanaj 🙂