Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
Babulky!!! Pomooooc! Uz zasa mam 38,2!!! Oci mi klipkaju!!! Vsetko ma boli, cely clovek ☹!!!
@odrik ahoj moja 😀 Az teraz som sa dostala k Vam vsetkym a k Tebe chudatku choriatku ako ku prvej 🙂 Ak je to hnisava angina, tak asi bez antibiotik sa nezaobides, ci ano? ak to mas aj s takymito teplotami, nie je to sranda..Mozno by si mala ist k lekarovi, nech ta ta skareda chorba uplne nevystavi. Ved co by sme mi tu bez Teba takej logopicky - SUPER VYRAAAAAZ, este teraz sa tu chechcem sama v izbe 😀 - robili?????
zabka60 tesim sa, ze uz mas lepsiu naladu, hned sa to lepsie cita🙂 A ten snicek, to je len zaciatok, urcite to bude pokracovat v realitke, ved boh by nam nedal take snicky, aby nas trapil, ale aby nam dolial nadej a vydrz 🙂
tinka9075 prepac, nestiham citat, ze idesna laparoskopiu...Nech ti teda odstrania vsetko, co tam zavadzia a potom uz to bude cistucke ako nebicko a uz iba novy anjelik premeneny na babatko sa cez neho pomaly pregulka🙂
@zabka60 niekedy babinec urobi viac ako manzel 😀 Nastastie nie vzdy, lebo by sme nemohli byt nikdy tehulicky a to zase NIEEEE 😎 Nech nam len pekne pomozu, my sa im za to este krajsie odplatime 😀 a potom zasa naspat k babincu!! Skvele rozhodnutie🙂 A neboj, folik raz dorastie, nemoze byt stale krpaty...Uvidis..Len aby si si uz vybrala meno pre babiku, lebo clovek mieni, Pan boh meni a mozno si myslis, ze je vsetko na figu a niekto hore ta ma radsej ako Ty sama seba a dopraje ti. UVIDIS VER 😀
@cora41 😵 ty si poklad...no ja mam hore jedneho anjelika strazneho,mojho ocka a s @odrik sa prihovarame k oteckom,aby nam poslali anjelikov na zem a nie a nie,asi hraju spolu karty a nemaju cas,ale oni si ho najdu,ked bude treba 😉 ved nas stale lubia..milasik a ja uz meno mam a nie jedno 😅 nic nieje co by sme pre fazulku nemali ☹
@cora41
Moooooje zlato krasne!!! Dakujem mooooc!!! Veru moja, bez Atb to nepojde, bude to bakteria ☹! Zajtra mi mm prinesie od pana doktora krcneho Atb a zacnem uzivat, inak to nejde, nic mi uz n horucku nezabera, ani paracetamolova ani ibuprofenova zlozka. Desim sa noci, som len so Simonkom, mm v sluzbe a ta horucka lezie stale vyssie. Idem do vlaznej sprchy, snad sa umudri, ved to je fyzika 🙂!!! Dobru nocku moja!
No babulky moje idem ja spat, Simonko ma cislo na pohotovost, keby bolo zle ☹!!! Este aj o 4 dni skor prifrcala mrsina, no tu som teraz naozaj potrebovala ☹!!! Chuda Simonko mi pomaha aj do vane, ale zvlada to super!!! Esteze ho mam!!! Dobru nocku!!!

@zabka60
No snad uz nebudu 🙂!!! Ja som tiez obcas pozerala, ze niektore temy zamkli a ine sa opakovali, ja by som ich hned zamkla, ale konicek ich nechal otvorene 😕