icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

cora41
4. okt 2011

Dobru noc babenky, dnes mam mm mimo Slovenska, tak sme tu so Simonkom sami a teda idem aj ja na usko, nejako som unavena..Uz iba 12 dni a mala by dojst mrska a potom dufam na dalsi cyklus uz sa trosku unormalni moje vnutro a nebude ma tak boliet ako tento cyklus. Zacina sa to ale vylepsovat, keby som mala ratat ovulku podla bolesti v podbrusku a vo vajecnikoch, tak by mi trvala 7 dni a to je uz pomaly iny zazrak 😎 Takze pockame a uvidime. Prajem vam vsetkym peknu nocku, Odrik drz sa a vy babenky peknu nocku tiez, pocujeme sa zajtra. CMUUK 🙂

tinka9075
4. okt 2011

@odrik tak pekné sníčky to je dobre že máš doma anjelika Simonka neboj ked bude zle synček pohotovost zavolá super dieta 😉

zabka60
4. okt 2011

@cora41 ☹ to ma mrzi,my mame tolko anjelikov,ze nas ma naozaj kto ochranovat..zlatik a vy mate aky problem 😅 @odrik poklad urcite si od zajtra nasad tie atb,nic ine nepomoze,bakteriu inac nevyzennies,po atb bude dobre do dvoch dni 😉 to urcite vies aj ty sama teta logopicka 😀

zabka60
4. okt 2011

@cora41 sladke snicky prajeeem @odrik vdaka bohu,ze ty mas take uzasne dieta,ktore tak silno miluje svoju mamku logopicku 😀 sladucke snicky

zabka60
5. okt 2011

@odrik @lolitka25 @tinka9075 @monkri @eviq @cora41 bre ranko snazilocky...ako ste sa vyhajali???

lolitka25
5. okt 2011

@cora41 laparka, hysterka a chromopertubacia (prefuk vajecnikov)...

lolitka25
5. okt 2011

@zabka60 ahoj poklad nas, ja som nedavno vstala - ked mam depku dlho spim... ty mas co nove? ako sa mas?

zabka60
5. okt 2011

@lolitka25 ja nic nove,vsetko,ako bolo 😒 ...sa bojkas tej laparky,vsak???

lolitka25
5. okt 2011

@zabka60 bojim, operacie ani nie az tak - nejako to snad zvladnem, ja sa bojim aby mi nieco hrozne nenasli a cele sa to s tym babatkovanim este neskomplikovalo - napr. zrasty, endometriozu atd atd.... Manzelik sa rozhodol, ze pojde na spermiogram, tak sa este musi objednat. Nech uz po tej mojej OP mame vsetky diagnozy pokope a vieme na com sme. ..

zabka60
5. okt 2011

@lolitka25 oooch,dufam,ze ti nic take nenajdu..a kaam sa ide manzelik objednat,??uz mas aj termin??

lolitka25
5. okt 2011

@zabka60 nema este termin, tu v Nemecku to robi urolog - neviem ako to prebieha na SVK. Ja idem na predoperacne v piatok a ak vsetko pojde dobre, v pondelok som bez cysty 🙂
Zabulka a tebe ako folikulky? uz narastli?

zabka60
5. okt 2011

@lolitka25 aj tu to robi urolog,ale my sme boli v centre na spg....no zlatko foliky sa na mna vykaslali a podrastol len jeden jediny,ale nestaci to,uz nestihne doorast,takze musime cakat na dalsi cyklus a potom lieky,aby podrastli,uvidime,ako to pojde..moja myslim na teba,nech uz to mas za sebou 😉

lolitka25
5. okt 2011

@zabka60 dakujem 🙂 aj tebe drzim prsteky nech dalsi cyklus pride cobydup nemeskajuci a folikulky nech su ukazkove 🙂

zabka60
5. okt 2011

@lolitka25 meskat my mrcha nemala,budem mat dupaston na meskanie a foliky by mali narast po clostile,ako ked sme isli na prve iui,ale mohlo by byt aj viac folikov,ako jeden...tak ma bolo nostek,joo,strasne sa mi vysusa vnutri nufak a potom ma to boli,mala by som s tym zajst k dr asi

lolitka25
5. okt 2011

@zabka60 prechladila si sa? skus nejaky framykoin - tu masticku zboznujem na vsetko 🙂

tinka9075
5. okt 2011

@zabka60 ahoj no ja som sa zobudila asi o jedenástej ale niečo na mna lezie mám plný nos a bolí ma hrdlo no bože teraz to nepotrebujem

zabka60
5. okt 2011

@lolitka25 nie nie neprechladla,to mam uz od detstva,mam astmu a alergie,takze aj to mi napomaha a chrasticky sa mi robia,ja uz nevem co s tym nosom robit,abo aj v noci si natrem,rano sa zobudim a nemozem sa nadychnut,co mam tak vysuseny nos...framikoin sa mi zda len na predpis vsak
@tinka9075 no fajne to naozaj potrebujes...tak pekne manzel bude vyvarat caje a kupovat vitaminy vo forme cerstveho ovocia a vela citronov 😉

tinka9075
5. okt 2011

@zabka60 ved áno už mám uvarení čajík aj ovocia mám nakúpené to som si nakúpila včera lebo som už cítila že mi nie je dobre

lolitka25
5. okt 2011

@zabka60 ano iba na predpis...

@tinka9075 mojecka, sup naspat pod perinku, s medikom a citronmi a cajikmi 🙂

tinka9075
5. okt 2011

@lolitka25 ved idem nech to prejde a je mi stále zima ked to najmenej čakám tak sa to všetko pokazí 😒

zabka60
5. okt 2011

@tinka9075 teraz vidis,ze ani zivot plny optimizmu nepomoze a ten hore dokaze vzdy niecom prekvapit 😖
@lolitka25 pojdem si dat lieciky predpisat bo mi dochadzaju a veru aj ten framikoin poviem,nech mi jeden predpise 😉 diky za radu cica 😀

tinka9075
5. okt 2011

@zabka60 asi tomu hore pošlem sms že čo špekuluje nech ma nechá na pokoji ja to zvládnem aj sama a optimizmus mi nechýba môj muž sa smeje že ja keby som nevládala aj tak sa budem usmievat 😉

tinka9075
5. okt 2011

@eviq kde si moja dúfam že je všetko ok 😉

odrik
5. okt 2011

Ahojte zienky moje 🙂!!! Ani nevidim na vase pismenka! Tak sa ja mam super ☹! Atb nasadene priamo od pana primara krciara 🙂! Panecku, 500 mg Zinnat!!! Horucka je stale vysoka, pod 38 este neklesla ☹! Ked prisiel mm z roboty, isiel mi zotriet hnis z mandli, babulky, to som v zivote nevidela ☹! Ani sa nam to vsetko nepodarilo ☹! Ja nemam mandle, ja mam dva biele kopciska! Nekutocne ma to boli, ale snad Atb coskoro zaberu 🙂! Lebo ma uz vazne boli cely clovek!!! A toto predsa nie je nas odrik, to je nejaka zdochlina v posteli 🙂!!!
@tinka9075
Ty nam nesmies v ziadnom pripade ochoriet!!! Sup aj kyslu kapusu !!!
@zabka60
Foliky narastu!!! Urcite!
@lolitka25
Nech vsetko dobre dopadne!!! Coskoro budes bezcystickova 🙂!

lolitka25
5. okt 2011

@odrik och zlatinko, ty si sa nam teda riadne pochorela.... dufam, ze sa cim skor vyliecis, nech mozes na nas optimisticky posobit na konikovi 🙂

zabka60
5. okt 2011

@odrik 😢 chuda moje,s coho si tak pochorela pre paaana 😠 ...no ak ti atb nezaberu mala by si asi aj osobne zajst k dr krciarikovi,ay ti to poradne pocistil,co ty an to,takto riskujes 😠 ...sa musis dat dokopy,kto ma tu bude rozveselovat co,ked teta logopicka je chora 😀

odrik
5. okt 2011

@zabka60
Zaberu, nebooooooj!!! Musia, ved to je konska davka 🙂!!! Prave sme zasa vytlacali hnis z mandli, ty kokso, to je bolest na zomretie ☹!!! Ale musi sa to, aby ten hnis vysiel von ☹! V posteli sa rocim ako ventilator, kedze mi ten zapal presiel aj na kríže a ani minutu nevydrzim v jednej polohe ☹! Ale zajtra bude lepsie, uvidis! Pride mi maminka navarit slepaciu polievocku 🙂!

tinka9075
5. okt 2011

@odrik ahoj moja no dnes som ležala skoro celý den ale už mi je lepšie len nos mám stále plný 😒 ale ja to zvládnem 😉

zabka60
5. okt 2011

@odrik zlatik moj ste tu pekne rozniesli chorobky,ja som hotova,lezie na mna nejaky virus,ruky ladove,licka horuce,hlava sa mi mota,jak keby som vypila 😒 ..cajik navareny,hrube ponozky na labkach,zajtra smer obchod,nakupy ovocia,citronov a vyynikajuci zazvorovy cajik ☹ ...boze my sme teda krizom skusane

cora41
5. okt 2011

@zabka60 ahoj, takze ja z prace az teraz, super🙂 My nemame ziaden problem, ja som iba jednoducho mala missed abortion, nikto nevie preco, vraj mozno preto, lebo uz mam po 40... 😠 Takze sa snazime dalej, ked nevyjde, budem smutna, no nejake to dieta by sa uz u nas doma naslo, takze nie som na tom vseobecne az tak zle 😉