Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60
@odrik
tinka9075
olitka25 BABULIENKY,co sa to s Vami porobilo???? Vsetky ste mi ochoreli?? ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Ved to iny virus by sa tu mal sirit, nie tento 😝 to ste si pomylili, U AJ NASPAT do nasho konika s nasou temou, tento typ temy dajte rychlo rychlo supity prec a naspat sa podme bavit o tehulkovani🙂
Prajem Vam strasne vela vela uzdravenia, posielam Vam z vychodu pozitivny a zdravy super CMUK
@zabka60 Ved prave, ze Vy ste tie najuzasnejsie 🙂 🙂 Ja som sa len chcela ku Vam strosku malilinko pripojit, ale ani zdaleka sa Vam nevyrovnam...Ja uz mam doma deticky 3, dve velke a jedno 10 rocne..Avsak tie velke su uz na univerzite a nie su normalne doma a tomu jednemu je smutno a my by sme radi mali jedno este nase super posledne🙂 Ale ak nebo zosle babiky Vam a mne povie, ze uz mam dost, budem stastna za Vas vsetky 🙂
@cora41 ahoj západ pozdravuje východ ano no aj na mna niečo lezie ale teraz to ozaj nepotrebujem včera večer ma trochu bolelo brucho tak asi bola ovulka aj v centre mi povedali že večer príde tak asi dorazila 😉 tak dúfam že bojovníci splnili svoju úlohu a o 14dní sa budem tešit 😉 ešte pichnút injekciu 😒 a idem do ríše snou 😎
@cora41 jeej,ty tak pekne pises 😵 ..mas praavdu stym nebom,ono samo uzna,komu co prinesie a kto si co zasluzi,my nikdy nenajdeme pero,ktorym sa daju prepisat nase osudy ☹ ...ale coskoro budes mat urcite vnucatka a zabudnes na bolest,no ale bolo by krasne,keby si mala vnucatko,aj dietatko naraz 😀 krasne skandaly 😀 ...
@zabka60 no mne bude celkom stacit, ked budem mat dieta ja a moje deti este radsej nech najprv dostuduju 😎 jMyslim, ze zacinam byt uplne grogy, takze zelam pekny dobru noc, este krajsie sny a zajtra super pekny den.
VAAAAM VSEEETKYM, KTORE STE V TEJTO SUPER TEME. DOBRU NOCKU.
@odrik dufam, ze sa Ti sladko spi aj bez toho hnisu☹ drz sa a liec sa. PA
halo moje babenky, tu uz nikto nie je ako sa mame??
ahojte dievcatka moje, ako sa mate? vsetky ste chore?
ako sa ma @lolitka25 neviete? uz ma po operacii, ci az teraz v pondelok? mam v tom trochu misung, cas mi hroooooozne rychlo uteka 😕
ja som dnes dostala mrchavu, takze mi zacina posledna nadej 😵
a co vy? ako @zabka60 ?
a @odrik moja ako sa mas? este si chorucka?
a vsetky ostatne 🙂
Ahojte kocky moje, virusiky vas uz opustili? nesoplite? nekychate a neteplotkujete? Vy ste si to zbieranie virusikov zrejme pomylili, ved to nie take chceme nachytat 🙂
@lolitka25
@mabumi
@zabka60
@alceola
@cora41
@tinka9075
@monkri
Tu sooooooom 🙂!!! Nemam sa sice este idealne, hrdlo je priserne, strasne boli, mandle su dva biele kopce, tak poctivo vytlacam ☹, ale uz mozem chodit a klesla mi teplota 🙂!!! Kedze mi zapal presiel az do noziciek, vcera vecer som takmer nemohla chodit a na toaletu ma mm podopieral a nozicky som len tak suchala ☹, bolo to strasne!!! Este v noci som mala horucku, ale Atb uz zaberaju, uz mam len 37,7 🙂!!! Odrik zije 🙂! Maminka mi
dnes navarila polievocku vyvarovu, aj som uz tanier polievocky ako tak poprehltala 🙂! Drzkajte sa!!! Zdravunke budte!!!
@odrik tak to sa uz musis vyliecit 😉 . nic nie je lepsim liekom ako polievocka od maminky 😵 . alebo len pohladenie od nej 😵 . co by som ja za to dala 😔
o chvilu tiez zalahnem tak budeme dve. brusko ma trapi, uz aj krize zacali, hlavicka... ako vzdy 😒 . ale nevadi, vydrzim, ved o par dni to prejde a ide sa snazilkovat o sto sest. mm bude este utekaaaat predo mnou 😀 😀 😀
@mabumi
Len si lazkaj moja, oddychuj, ja prosim Ta pekne, popri tej chorobe, este aj mrškujem ☹!!! No naozaj super! Ale uz som sa aj konecne osprskovala, ved som nebola schopna ani vojst pod sprchu! A manzelik nech sa len pekne pripravi, papka zdravo, oddychuje, aby boli mali bojovnici silni a rychli 🙂!!!
@odrik no, ten je v poslednom case v takych stresoch ze az. nevyspany, vystresovany, veru, bojovnici nebudu nic moc 😕 . ale staci jeden aby zabojoval. 😵 . alebo dobre, dvaja no 😀 . dievcensky a chlapcensky bojovnik 😅 . v tych milionoch by sa taki dvaja mohli najst 😀
ved aj ja mrskujem, preto tie problemy. to robi ta mrcha endometricka 😝 . ale ved ja jej ukazem 😠
tak sa pekne lieckaj nech si tiez po mrske plna sil 😉
baby...žijete?? 😕
Hmm...nežijete...tak ked ozijete, otazka na vsetky, uz to tu minule odrik spominala...neurobime si sukromku? v podstate sa tu stale stretavame tie iste a riesime dost detailne nase osobne zalezitosti, takze sa vyjadrite ci chcete...zalozit nie je problem 😉
@odrik @zabka60 @monkri @katkapapacova @kyra30 @lolitka25 @mabumi @tinka9075 @alceola @cora41
...snad som na nikoho nezabudla...

@lolitka25 Ako by som ja dala cokolvek, aby som sa mohla rano tak sladko vyspinkat🙂 Takze si to uzite🙂