icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

eviq
6. okt 2011

@lolitka25 pre pripad, ze to bude hromadne odsuhlasene, uz mozeme zacat rozmyslan nad nejakym dobrym nazvom 🙂

lolitka25
6. okt 2011

@eviq dobre a ako sa mas ty?

eviq
6. okt 2011

@lolitka25 ide to, behačky po lekároch a tak...dnes konecne hodnota HCG 7, a to som presne 6 tyzdnov po kyrete,dufala som, ze uz bude 0, ale nejak pomaly to klesa.... zajtra idem este na ultrazvuk, dufam, ze ta cysta sa aspon trosku zmensila. Uz ma tak neboli. Dnes som bola pozriet aj kolegov v praci. Sef sa mi potesil 🙂 . A v podstate nic nerobim, len si planujem a absolvujem vysetrenia a vsetko sa vlecie, lebo za vsetkym sa caka....doki v CAR na mna kasle, je to uplne evidentne, vobec ju nezaujima moj problem, ani ma nikde neposiela, este ze mam dobru obvodnu gynekologicku, s tou sa da ludsky porozpravat....no a dnes vecer sa tesim, lebo ideme do divadla na komediu 🙂

eviq
6. okt 2011

@lolitka25 a ty ako? citala som, ze v pondelok mas operaciu...to je dobre, aspon to budes mat za sebou...

lolitka25
6. okt 2011

@eviq uzi si divadlo, potom porozpravas ake to bolo 🙂 Ano ak zajtra dopadnu vysetrenia dobre v pondelok mam kriticky den... aj sa tesim, ze uz budem mat cystu prec,aj bojim,aby nenasli nic horsie 🙂

eviq
6. okt 2011

@lolitka25 nic horsie nenajdu a aspon sa cysty zbavis, nic sa neboj 😉 a mozno po tom rychlo otehotnies, tak som aspon pocula 🙂

tinka9075
6. okt 2011

@odrik ahoj no ja ležím ale horúčka zatial hore nejde je len mierne zvýšená tak pijem čajíčky ale dúfam že to prejde a budem fit 😉

tinka9075
6. okt 2011

@eviq ja som za môžeme byt súkromné 😉

zabka60
6. okt 2011

@odrik zlatik ja som dnes kupila zazvorovy caj a budem pit aj preventivne 😉 no uz by ti mali zaberat atb a asi aj funguju,kedze teplotka klesla,uz bude lepsie 😉 @eviq @mabumi @lolitka25 @cora41 @tinka9075 @katkapapacova @alceola @frca @kyra30 ak som na niekktory moj poklad zabudla,ospravedlnujem sa 😔 ..ja urcite suhlasim zo sukromnou...vy co na to???

kyra30
6. okt 2011

Ahojte, no ja tehuľa do Vianoc určite nebudem ☹ mm mal zlé výsledky spg, je mi z toho smutno...odporúčajú nám rovno IVF......................ak pojdem na krémeše, tak jedine s vankúšom ☹ ☹ ☹

monkri
6. okt 2011

@eviq ja som za

tinka9075
6. okt 2011

@kyra30 neboj zlý spg sa dá napravit tabletkami a vitamínmi tak hlavu hore bude dobre neboj a prinajhoršom pôjdete na ivf ja to mám za sebou dva krát a zvladla som to 😉

kyra30
6. okt 2011

@tinka9075 neviem či budeš niečo vedieť o tom, ale ak daktorá sa vyznáte...neviem či je to veľmi zlé, alebo len zlé ☹
asi čo ste boli na Spg viete porovnať : objem 6ml, počet spermií: 5NS v ZP x10na6/ml, motilné 1MSv ZP x10na6/ml, motilita C, patológia 90%, liquifikácia +/-, čistota - čisté. Neviem teda, či je možné otehotnieť prirodzenou cestou, v gyncentre vravia že len cez IVF, čo vy na to ?

tinka9075
6. okt 2011

@kyra30 v tomto ti neviem poradit my máme spermiogram ukážkový ale kamoška mala problémy povedali jej že prirodzene nezostane tehotná a už ma dve detičky a to otehotnela a mala 36rokov takže nič nie je stratené neboj určite sa podarí 😉

zabka60
6. okt 2011

@kyra30 😔 zlatko to ma mrzi.....ja sa nevyznam v tych doktorsykch reciach,ale myslim,ze ta patologia je na prd 😢 bo aj dievcata v inych temach sa stazovali na patologiu a konkretne @nelynka ma problem s morfologiou,skus sa jej spytat....neboj,ja ta v tom nenecham,ten vankus budem mat aj ja,ale nikomu to nehovor 😉 budeme sa navzajom hladkat 😀 @monkri mojka a ty ako sa mas?,tak malicko tu si,ja viem,ze este potrebujes cas 😉 mas ho kolko potrebujes,vies,kde nas najdes 😵

zabka60
6. okt 2011

@tinka9075 ahooj a pamatas si vysledky???myslim spg???

tinka9075
6. okt 2011

@zabka60 ja som sa spýtala že aký bol spg a povedali nám že by mohol byt darcom asi tak výsledky sme neriešili 😉

zabka60
6. okt 2011

@tinka9075 aha a vobec vam ani neukazali???

katkapapacova
autor
6. okt 2011

mile moje snazilky, sukromku vam schvalujem, dufam ze ma nevylucite 🙂 kto ju zalozi?mam ja?alebo sa podujme niektora z vas vytrvalkyn???

katkapapacova
autor
6. okt 2011

nazov sukromky?co tak kremesky 😀 😀 😀

tinka9075
6. okt 2011

@zabka60 vieš čo mi sme to nejako neriešili ked nám takto povedali boli sme spokojný 🙂

tinka9075
6. okt 2011

@katkapapacova určite ta nevylučíme ved ty si náš vzor a my ta budeme nasledovat môžeš ju založit aj ty 😉

cora41
6. okt 2011

@odrik ahoj mooojik, no teda ta tvoja choroba to je teda riadna prisera 🙄 Ked ti neprejde do zajtra vecera, vychystam sa ja tu z vychodu na zapad a taaaak s nou zatocim, ze si bude mysliet, ze je na kolotoci a bude jej zle 100 nasobne horsie ako je teraz Tebe!!! Tesim sa, ze uz aspon teplotku mas nizsiu a este viac sa tesim, ze za par dni vyzdravies a uz budes fit zasa medzi nami 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

monkri
6. okt 2011

@zabka60 moja chodím sem ale len čítam ale už som na tom lepšie ,manžel už išiel pre vízum dneska

kyra30
6. okt 2011

@odrik prajem skoré uzdravenie, hrozné čo ťa postihlo...nech si už zdravá, ty naše slniečko 😉

cora41
6. okt 2011

@eviq super napad, ja som za a dakujem, ze ste ma takuto staru paku do toho zatiahli 😀

katkapapacova
autor
6. okt 2011

@tinka9075 nie nie necham to na vas

frca
6. okt 2011

Ahojte babulky co porabate?ta sukromna tema by bola v pohodicke🙂

kyra30
6. okt 2011

@eviq ahoj zlatko, u nás žiadna sláva, písala som vyššie, máme zlé výsledky spg...takže čo ďalej..uvidíme 😖 . A ty ako sa máš? Ja vás furt očkom čítam, nezaháľam.

tinka9075
6. okt 2011

@monkri ahoj vitaj dobre je že nás čítaš aspon vieš čo máme nové no vidíš za chvílu máš manžela doma tak to bude fain 😉