Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@lolitka25 ide to, behačky po lekároch a tak...dnes konecne hodnota HCG 7, a to som presne 6 tyzdnov po kyrete,dufala som, ze uz bude 0, ale nejak pomaly to klesa.... zajtra idem este na ultrazvuk, dufam, ze ta cysta sa aspon trosku zmensila. Uz ma tak neboli. Dnes som bola pozriet aj kolegov v praci. Sef sa mi potesil 🙂 . A v podstate nic nerobim, len si planujem a absolvujem vysetrenia a vsetko sa vlecie, lebo za vsetkym sa caka....doki v CAR na mna kasle, je to uplne evidentne, vobec ju nezaujima moj problem, ani ma nikde neposiela, este ze mam dobru obvodnu gynekologicku, s tou sa da ludsky porozpravat....no a dnes vecer sa tesim, lebo ideme do divadla na komediu 🙂
@odrik zlatik ja som dnes kupila zazvorovy caj a budem pit aj preventivne 😉 no uz by ti mali zaberat atb a asi aj funguju,kedze teplotka klesla,uz bude lepsie 😉 @eviq @mabumi @lolitka25 @cora41 @tinka9075 @katkapapacova @alceola @frca @kyra30 ak som na niekktory moj poklad zabudla,ospravedlnujem sa 😔 ..ja urcite suhlasim zo sukromnou...vy co na to???
Ahojte, no ja tehuľa do Vianoc určite nebudem ☹ mm mal zlé výsledky spg, je mi z toho smutno...odporúčajú nám rovno IVF......................ak pojdem na krémeše, tak jedine s vankúšom ☹ ☹ ☹
@tinka9075 neviem či budeš niečo vedieť o tom, ale ak daktorá sa vyznáte...neviem či je to veľmi zlé, alebo len zlé ☹
asi čo ste boli na Spg viete porovnať : objem 6ml, počet spermií: 5NS v ZP x10na6/ml, motilné 1MSv ZP x10na6/ml, motilita C, patológia 90%, liquifikácia +/-, čistota - čisté. Neviem teda, či je možné otehotnieť prirodzenou cestou, v gyncentre vravia že len cez IVF, čo vy na to ?
@kyra30 😔 zlatko to ma mrzi.....ja sa nevyznam v tych doktorsykch reciach,ale myslim,ze ta patologia je na prd 😢 bo aj dievcata v inych temach sa stazovali na patologiu a konkretne @nelynka ma problem s morfologiou,skus sa jej spytat....neboj,ja ta v tom nenecham,ten vankus budem mat aj ja,ale nikomu to nehovor 😉 budeme sa navzajom hladkat 😀 @monkri mojka a ty ako sa mas?,tak malicko tu si,ja viem,ze este potrebujes cas 😉 mas ho kolko potrebujes,vies,kde nas najdes 😵
mile moje snazilky, sukromku vam schvalujem, dufam ze ma nevylucite 🙂 kto ju zalozi?mam ja?alebo sa podujme niektora z vas vytrvalkyn???
nazov sukromky?co tak kremesky 😀 😀 😀
@katkapapacova určite ta nevylučíme ved ty si náš vzor a my ta budeme nasledovat môžeš ju založit aj ty 😉
@odrik ahoj mooojik, no teda ta tvoja choroba to je teda riadna prisera 🙄 Ked ti neprejde do zajtra vecera, vychystam sa ja tu z vychodu na zapad a taaaak s nou zatocim, ze si bude mysliet, ze je na kolotoci a bude jej zle 100 nasobne horsie ako je teraz Tebe!!! Tesim sa, ze uz aspon teplotku mas nizsiu a este viac sa tesim, ze za par dni vyzdravies a uz budes fit zasa medzi nami 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
@tinka9075 nie nie necham to na vas
Ahojte babulky co porabate?ta sukromna tema by bola v pohodicke🙂

@lolitka25 pre pripad, ze to bude hromadne odsuhlasene, uz mozeme zacat rozmyslan nad nejakym dobrym nazvom 🙂