Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik Dakujem.Spitam sa este az budeme doma co nato moj gyn.Ale vdaka.
@mamartinka
Nie je za co! Vela stastia!
@odrik 😉 😉 🙂
@odrik To mi je luto,strata dietatka je velka rana do srdca ☹ Dakujem,je to s nimi niekedy riadna fuska 🙂 hlavne ked dvojhlasne placu 😀
@mamartinka Ano podarilo sa nam prirodzene,kedze aj z mojej strany aj z manzelovej uz dvojicky su,ale aj tak to bol sok,necakala som,ze hned prve budu 2 😀 neviem preco sa nedarilo,ale uz ked presiel rok a stale nic,tak som na to stale myslela a v duchu sa aj zacala bat ale doktor ma ubezpecil,ze to vobec nie je problem,ze to pride a vobec to nie je dlha doba..proste u niekoho to fakt trva aj par rokov a nemusi byt ziaden problem.No akurat mi jedna zabka vykrikuje z postielky 😖 tak letiim pa 😉
@mamartinka kys.list sa uzivat moze ale aj nemusi vela je v zelenine ale je dobre ked sa berie aspon je clovek pekne zasobovany a nastastie nehrozi predavkovanie 😀 ja mam doma calibrum babyplan ale brala som tak nebravidelne 😅 ze ked som si spomenula ale uz chcem ze zacnem vsetko poctivo papat 😀 aj alchemilku som pila na litre no moze sa len 2x2dcl za den a to este teple a do ovu 😀
drzim palceky aby sa coskoro podarilo 🙂
@naty1987
No ja si este musim pockat po tej strate! Dufam, ze sa coskoro zahojim telickovo aj dusickovo a budem moct snazilkovat! Ale aj ja strasne cakam a tesim sa, ktora napisete, ze tesrik je pozit. Jejda, strasne budem stastna, ked sa to tu uz objavi!!!! Myslim na nas vsetky!!! Krasny vecer!
Ahojte baby, najprv gratulujem @katkapapcova, úplnou náhodou som začala všetko čítať od začiatku.... Dúfam že sa môžem aj ja pridať, aj keď už nie som najmladšia /mám po 40 /, aj tak sa ešte snažíme .. Ja som už bola 2 x tehotná, ale som mala zamlknutý potrat, najprv v 9 tt, potom v 13 tt, keď som už myslela že som za tým najhorším ... Veľmi som sa dobre pobavila tou hláškou že "trénujeme na dvojičky" to som sa aj zasmiala ! Inak ja som z Košíc a po tom čo som si tu prečítala o tých pripečených lekároch, aj ja budem musieť zmeniť lekára, stále by mi dával len ten Duphaston, ale ja ho veľmi zle znášam, už som ho aj vysadila keď som zistila že mám všetky vedľajšie príznaky ... Tak nám všetkým držím palčeky aby sa to podarilo /postav dom, zasaď strom, ....... 🙂
@katkafs
Vitaj!!! A nech sa tu dlho nezdrziz!!! Mas za sebou uz toho az, az! Tak uz nech si cim skor uspesna tehulka!!! To Ti zo srdca prajem!!!
@monkri
Ahoj poklad, dnes uz idem skusit pracovat, len na niekolko hodin. Obcas ma este po tej kyretazi tak pichne v podbrusku! Alebo ked si prudsie sadnem, tak ma az podvihne!!! Joj, mame to mi trapenie!!! Mas pravdu, do vankusika som si v noci poplakala, dusicke trosku ulavila. Uvidim ako dnes bude v praci, potom sa ohlasim! Pekny den!!!
Babulky drzte sa vsetky smutne s bolavymi dusickami!!! Nevzdavama!!!!
Ahojte, moja ms si zo mna normalne ze robi dobry den - uz mi meska 2 dni - co je u mna nezvyk, ale mam vsetky priznaky uz treti den ze uz uz dojde a nic, chodim na wc sa kontrolovat ako sialena - sama seba cestou stretavam... zrejme to so mnou robia tie statnice a ona sa chce ukazat az v tu "najvhodnejsiu " chvilku.
TT som si robila vcera, vysledok iba / palicka, marne som tam hladala aspon ducha a a mm sa ma tak rozkosne zlato opytal, ci som ju ocikala spravne.
Prsia mam na odpadnutie - moj klasikcy PMS, mam pocit ze mi uz uz odidu z tela a drzi ich len podprsenka a to ja nie som nejaka ceckata sexi zenska, skor som hrudnik zdedila po ockovi 🙂
Prajem Vám krasny pracovny tyzden a vela uspenych snazilkovani.
@monkri
Ahoj moja. Tak som doma z prace! Vsetko v poriadku, ale bolo mi aj tam smutno! Je zaujimave ako clovek takymito situaciami v zivote meni svoj postoj k hodnotam a ako dozrieva. Ked sa teraz niekto na nieco stazuje alebo nadava, ja som uplne nad tym. Poviem si: "ked ta toto rozculi, tak si este malo tazkych chvil zazil, clovece!" Az mi bolo zle, ked som videla jednu mamicku ako krici na svoje dieta, a potom mu dala po zadku. Ale mozno to bolo potrebne, len pre mna to bol, prave teraz, zly pohlad. Booooze a tych tehuliek vsade naokolo. No ale uz som doma, Šimonko dostal 1 z Geografie, maminka ma prisla pozriet a priniesla napecene kolaciky, manzel nakupil a.....toto som potrebovala. 🙂 ! A takto, v mojej rodinke, sa dufam casom "zahojim" ! Moooc Ta pozdravujem!!! Daj o sebe vediet!
@odrik tak si to zvládla a neboj bude to stále len lepšie ,aj mne bol manžel nakúpiť idem na zajtrá robiť pečené mäso knedlu a kapustu pre nás dvoch musím dnes lebo zajtrá sa predsa tie zasnuby konajú a to nebudem mať kedy variť ked tu od rána bude kopec ludí ,a to som chcela ísť lekárke zase to odkladám 🙂 pekný den želám všetkým 🙂
@katkafs
Ahoj, si zlata, dakujeme! Aj Ty uz mas zaziteho az, az! Je mi to uprimne luto. Ale strasne Ti drzim palce, aby do tretice vsetko dobre dopadlo! Snazilkuj a daj o sebe vediet! A vies co, prajem Ti rovno tie dvojicky, nech mas z jedneho snazilkovania dva zdrave a krasne poklady! Ked nam tu to tehulkovanie moc nejde, tak radsej z jedneho tehulkovania hned viac deticiek!!! Drz sa! Vela stastia!!! 🙂
Ahojte dievčatá, už som doma z práce, tam som celý deň bola smutná z takej nespravodlivosti, že my sa tu snažíme a nedarí sa a niekto nechce a hneď je tehu a veľa ide aj na potrat?? Zajtra pojdem na cint. zapáliť sviečku za našich všetkých anjelikov a potom šup na to... nech všetky snažilkujeme a zachvilu kočikujeme... Minulý týždeň blízko nášho domu zrušili predajňu motoriek /kam sme s manželíkom často chodili/ a namiesto toho je predajňa s materskými a tehotenskými potrebami od tehu šiat až po kočíky ..! A všade okolo mňa samé tehu ... aj v robote, žeby ... 😕 Tak sa zatiaľ držkajte a ja sa potom ešte ozvem ..
@katkafs
Jejda, tak s tou predajnou to je fakt uz moc! To uz naozaj akoby bolo naschval, vsak?! Ja som dnes bola tiez v praci. No a samozrejme, sama tehulka okolo mna. Tak sa mi tisnu slzy do oci, ze aj ked nebolo treba, radsej som mala slnecne okuliare! Tak vidis, sme na tom asi vsetky rovnako!!! A dakujeme za sviecocky, aj ja zapalim!!! Pekny den! Myslim!!!

@mamartinka
No ahoj moja! Femibion 800 obsahuje enzym, ktory pomaha telu metabolizovat kyselinu listovu. Tento enzym clovek nemusi mat, a ked aj kyselinu listovu uziva, v dobrom, moze mu byt na nic, kedze ju telo nedokaze vyuzit. Ale Femibion 800 tento enzym obsahuje. Takto mi to bolo vysvetlene mojim manzelom, lekarom. Ci sa po nom pribera to neviem. Ma sa uzivat pred planovanim babatka az do 12.tt tehotenstva na spravny vyvin nervoveho systemu dietatka. Ci pomoze, neviem. Ja som ho uzivala, aj som otehotnela aj som o dietatko prisla, tak tiez uz nic neviem! Ale za pokus to mozno stoji! Tak drzim palceky! Pekny vecer!