Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@katkapapacova
@lolitka25
mna vie este poriadne dostat, ked od cloveka, ktoreho je do toho najvacsie H*vno počujem poznamku typu: No uz by ste si mali pohnut...teraz su ludia taki, ze decko odkladaju a odkladaju az sa im nepodari...a mimochodom uvedomujes si ze tvojmu muzovi uz tikaju biologicke hodiny? to ma taka zlost chyti ze sa idem na kolomaz rozliat... 😠 😠 😠
Mozno troska drzo, ale spytaj sa ich, ci vam nechcu prist robit intimne osvetlenie, aby sa este viac vrtali do intimneho zivota....
@lolitka25 no niekedy sa to neda...napr. v tretiaku sa ma pyta latincinarka, ze pocula som ze od nas odchadzate...a ja ze co?? 😕 a ona, no ved vidim ze ste sa vydali... a ja ze: ale ja nie som tehotna, vydavala som sa len tak z lasky....zostala cumiet ako hrcka z dosky 😠 o tom asi este nepocula 😠 😠
I u mna sa kazdy cuduje na co som sa vydavala... a kazdy, neda mi to, musim sa priamo spytat- preco ste sa vydali? Odpoved z lasky je asi nejak vadna, lebo na mna cumia ci som normalna... ze mna velka laska prejde a ja im na tom, ze som sa vydavala po 9 rokoch chodenia....
@lolitka25 a co cakat od obycajneho smrtelnika ked na teba takto netaktne vybehne aj doktorka klasickych filologii 😠 nervy som mala nehorazne...mimochodom aj V. sa ma zoparkrat spytala ci nie som tehotna lebo sa jej zda ze som dajako schudla a ze to v prvych mesiacoch tak byva...vzdy ma pichlo pri srdci, ale no co jej povies...nech mi ide sviecku drzat isto nie 😀
@severaseptima ja som raz pytala od Lindy tabletku ibalgin, priserne ma bolela hlava a madam V. hned ci som tehotna... tak ano, iste by som ibalgin brala...
ahojte kočky, dobrá téma 😉 môžem sa pridať? tiež sa snažíme cca 3 roky, už mám za sebou laparku, mnohéé vyšetrenia, stimulácie aj neúspešné IVF. a tie reči sú zlé 😠 . aj keď moja rodina sa snaží byť už opatrnejšia, ja o tom teda s nikým moc nehovorím, ale keďže som bola na operácii, na viacerých PN a po 5,5 rokoch manželstva stále nič, tak už im je jasné. mne strašne vadia hlúpe reči od mamičiek, keď sa sťažujú, koľko oni majú starostí, lebo majú deti, a ako je mne dobre, ako mi závidia, že "nemám" žiadne starosti. často sa pýtam keď zas niekto v okolí čaká bábo s niekym, koho práve spoznal, že v čom to je, ale asi to nevyriešim. človek nemôže prestať na to myslieť. a keď mi ide strašne radiť alebo ma upokojovať človek, ktorý o tom vôbec nič nevie, tak to vytočí.
ja som tiež skúšala všeličo. aj robotu, fyzickú námahu, aj dom sme začali stavať a makám na ňom ako chlap, ale nič. tak sa snažím aspoň z niečoho tešiť, a uvidíme čo ďalej život prinesie. už by mohlo prísť pozitívnejšie obdobie, posledné roky boli mimoriadne zlé, a nielen kvôli dieťatku ☹
tak veľa síl, optimizmu a šťastia na // 😀
@lolitka25 to mas este dobre...ja ked som povedala ze nie som tehotna, ale som sa z lasky vydavala...vacsinou na to ludia hovoria, ahaaaa isto si ta muz vzal pre viza... 😠 ako keby nebola lepsia destinacia na ucelove sobase ako slovensko 😠 😠 hlavne ked tam mal dobru pracu na univerzite, vlastny byt v 5 milionovom peterburgu, blizko rodicov aj vsetkych kamosov a tu nema nikoho iba mna, ovela horsiu robotu a prenajatu garzonku..to by sa fakt oplatilo za tie viza 😠 ale debilom to nevysvetlis...poznaju len ucelove a nudzove manzelstvo 😠
@lolitka25 😀 co na to povedat...mala si povedat, ano cakam dvojicky... 😀
@severaseptima to je moj sen 🙂 dvojcatka.... 😵
@severaseptima u nas si kazdy mysli, ze akí sme prachatí a ja som zlatokopka... ale my sme spolu 9 rokov a ked sme zacinali mal iba prispekov socialny na studium od statu, lebo u nich iba otec pracoval a amli fakt malo penazi... ale tak nemozem kazdemu vysvetlovat nas "zivotopis"... a teraz nemame este ani byt, ale prenajatu garzonku v nemecku...
@lolitka25 aj manzelik chce dvojicky...chlapceka a dievcatko...uz si ich viem predstavit... po oboch modrooke, plavovlase, po mne lenive, po manzelikovi ufrflane 😀
@severaseptima roztomila predstava 🙂 A na nejake vysetrenia ste uz boli ci este nie?
@lolitka25 ja som bola iba na takej prehliadke, ze ci je vsetko v poriadku, nic konkretne...len mi brali krv a dajake vytery...ale povedali mi ze mi nic nechyba...vraj sa mame len snazit...a manzelickovi tiez nic nie je...(nastastie)
@severaseptima no my este nic sme take neabsolvovali... len na preventivke mi tu cystu zistili... tak snad zmizne a budem tam mat embryo namiesto nej...
@lolitka25 mne este stale neprisli moje dni...uz meskaju celkom dlho..cca tyzden...tak som sa nadejala..ale vcera mi test tak nekompromisne ukazal jednu palicu ze az... ☹ ale stale mi nic neprislo ani dnes...tak dufam ze to tiez nebude mat dajake vazne priciny....
a kolko mas meskanie? niekomu ukaze az omnoho omnoho neskor...
@lolitka25 veru, v smutnej, ale niekedy pomôže aj keď sa vykričíš, alebo lepšie povedané "vypíšeš" 😉 . a časom sa snáď stane aj táto téma radostnejšou.
inak čítala som, že ešte veľa vyšetrení nemáte. teda bodaj by ste ich ani nepotrebovali 😖 , ale pre istotu by som nečakala. možno stačia len nejaké jednoduché tabletky a podarí sa 😉 . ja už by som teraz nečakala keď viem, aká je to dlhá cesta 😒 a stále nevieme, kedy prídeme do cieľa. snáď skoro...
mam po druhy krat v priebehu roka a pol cystu, meraju onko a zapalove markery...
@katkapapacova no vidím katka, že v tom niesom aspon sama !!! 🙂 ja sa tiež idem z toho zblázniť, všetko okolo mňa už chodí s pupkom a niektoré už druhýkrát a ja len z balkona sledujem ako uchylák 🙂 a dokonca ked mi oznámila moja sestra pred mesiacom že je tehotná, tak som to nezvládla a urobila som doma dobrú šou 😉 😉 všetci z toho ostali nejako mimo...aj som sa hanbila, ale čo už ...nezvládla som situáciu... my sa sanžíme 6rokov...takže som z toho už dosť na nervy!!
Neviem, moja skvela dokyna sa nevyjdrila.. predtym mi prva zmizla len po thiaminovych injekciach, neviem preco teraz volila iny postup....
@lolitka25 ja som mala predtým doktora, ktorému som nedôverovala, vymenila som ho a moja nedôvera sa mi potvrdila na 100% - kašľal na mňa. tento nový začal konečne konať a ten starý ma len obral o čas. ak máš tiež taký pocit, tak vymeň lekárku, nečakaj 😉 . treba riešiť problém čím skôr, lebo vek sa nezastaví 😒 . držím palce na výsledky.
@nubab1 nemusíš sa hanbiť, veď kto iný ťa pochopí ak nie najbližšia rodina? moje sestry už majú spolu 4 synov a v máji ideme na svadbu chalanovi, ktorý ešte v decembri hľadal frajerku a v septembri čakajú bábo. tú babu sme ešte ani nevideli 😒
@mabumi dobre o tej svadbe 😀
@mamartinka 😀 no, veď niekedy už človek ani nevie, čo povedať alebo ako sa zatváriť. a takých prípadov akoby naschvál pribúdalo akurát keď ty sa tak snažíš a trápiš 😒 . a on ešte zahlási, že "ten parazit" už má 7 centimetrov. aj keď to nemyslel zle, on sa teší, ale tak také srandy moc nemusím
@mabumi ze parazit 😀

@lolitka25 ano nech si s dotycnymi pohovori priamo... nemusi to byt pri nejakej prilezitosti, ked "zautocia"... nech zacne prvy, nech napr ked bude hovorit s rodicmi sam povie, ze planujete mat dieta ale napr. na nieco cakate. alebo nech im povie, ze sa nerad s tebou o tom rozprava, lebo ti je potom smutno a pod... a oni pochopia ze by asi nemali s tym zacinat a tak.Potom budu respektovat ze asi nechcete o tom hovorit a pod...a budu snad tolerantnejsi...proste si vymyslite spolu nejaku story, lebo inak neprestanu 😒