icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

miss_stanya
4. apr 2011

@lolitka25 ano nech si s dotycnymi pohovori priamo... nemusi to byt pri nejakej prilezitosti, ked "zautocia"... nech zacne prvy, nech napr ked bude hovorit s rodicmi sam povie, ze planujete mat dieta ale napr. na nieco cakate. alebo nech im povie, ze sa nerad s tebou o tom rozprava, lebo ti je potom smutno a pod... a oni pochopia ze by asi nemali s tym zacinat a tak.Potom budu respektovat ze asi nechcete o tom hovorit a pod...a budu snad tolerantnejsi...proste si vymyslite spolu nejaku story, lebo inak neprestanu 😒

severaseptima
4. apr 2011

@katkapapacova
@lolitka25
mna vie este poriadne dostat, ked od cloveka, ktoreho je do toho najvacsie H*vno počujem poznamku typu: No uz by ste si mali pohnut...teraz su ludia taki, ze decko odkladaju a odkladaju az sa im nepodari...a mimochodom uvedomujes si ze tvojmu muzovi uz tikaju biologicke hodiny? to ma taka zlost chyti ze sa idem na kolomaz rozliat... 😠 😠 😠

lolitka25
4. apr 2011

Mozno troska drzo, ale spytaj sa ich, ci vam nechcu prist robit intimne osvetlenie, aby sa este viac vrtali do intimneho zivota....

severaseptima
4. apr 2011

@lolitka25 no niekedy sa to neda...napr. v tretiaku sa ma pyta latincinarka, ze pocula som ze od nas odchadzate...a ja ze co?? 😕 a ona, no ved vidim ze ste sa vydali... a ja ze: ale ja nie som tehotna, vydavala som sa len tak z lasky....zostala cumiet ako hrcka z dosky 😠 o tom asi este nepocula 😠 😠

lolitka25
4. apr 2011

I u mna sa kazdy cuduje na co som sa vydavala... a kazdy, neda mi to, musim sa priamo spytat- preco ste sa vydali? Odpoved z lasky je asi nejak vadna, lebo na mna cumia ci som normalna... ze mna velka laska prejde a ja im na tom, ze som sa vydavala po 9 rokoch chodenia....

severaseptima
4. apr 2011

@lolitka25 a co cakat od obycajneho smrtelnika ked na teba takto netaktne vybehne aj doktorka klasickych filologii 😠 nervy som mala nehorazne...mimochodom aj V. sa ma zoparkrat spytala ci nie som tehotna lebo sa jej zda ze som dajako schudla a ze to v prvych mesiacoch tak byva...vzdy ma pichlo pri srdci, ale no co jej povies...nech mi ide sviecku drzat isto nie 😀

lolitka25
4. apr 2011

@severaseptima ja som raz pytala od Lindy tabletku ibalgin, priserne ma bolela hlava a madam V. hned ci som tehotna... tak ano, iste by som ibalgin brala...

mabumi
4. apr 2011

ahojte kočky, dobrá téma 😉 môžem sa pridať? tiež sa snažíme cca 3 roky, už mám za sebou laparku, mnohéé vyšetrenia, stimulácie aj neúspešné IVF. a tie reči sú zlé 😠 . aj keď moja rodina sa snaží byť už opatrnejšia, ja o tom teda s nikým moc nehovorím, ale keďže som bola na operácii, na viacerých PN a po 5,5 rokoch manželstva stále nič, tak už im je jasné. mne strašne vadia hlúpe reči od mamičiek, keď sa sťažujú, koľko oni majú starostí, lebo majú deti, a ako je mne dobre, ako mi závidia, že "nemám" žiadne starosti. často sa pýtam keď zas niekto v okolí čaká bábo s niekym, koho práve spoznal, že v čom to je, ale asi to nevyriešim. človek nemôže prestať na to myslieť. a keď mi ide strašne radiť alebo ma upokojovať človek, ktorý o tom vôbec nič nevie, tak to vytočí.
ja som tiež skúšala všeličo. aj robotu, fyzickú námahu, aj dom sme začali stavať a makám na ňom ako chlap, ale nič. tak sa snažím aspoň z niečoho tešiť, a uvidíme čo ďalej život prinesie. už by mohlo prísť pozitívnejšie obdobie, posledné roky boli mimoriadne zlé, a nielen kvôli dieťatku ☹
tak veľa síl, optimizmu a šťastia na // 😀

severaseptima
4. apr 2011

@lolitka25 to mas este dobre...ja ked som povedala ze nie som tehotna, ale som sa z lasky vydavala...vacsinou na to ludia hovoria, ahaaaa isto si ta muz vzal pre viza... 😠 ako keby nebola lepsia destinacia na ucelove sobase ako slovensko 😠 😠 hlavne ked tam mal dobru pracu na univerzite, vlastny byt v 5 milionovom peterburgu, blizko rodicov aj vsetkych kamosov a tu nema nikoho iba mna, ovela horsiu robotu a prenajatu garzonku..to by sa fakt oplatilo za tie viza 😠 ale debilom to nevysvetlis...poznaju len ucelove a nudzove manzelstvo 😠

severaseptima
4. apr 2011

@lolitka25 😀 co na to povedat...mala si povedat, ano cakam dvojicky... 😀

lolitka25
4. apr 2011

@severaseptima to je moj sen 🙂 dvojcatka.... 😵

lolitka25
4. apr 2011

@severaseptima u nas si kazdy mysli, ze akí sme prachatí a ja som zlatokopka... ale my sme spolu 9 rokov a ked sme zacinali mal iba prispekov socialny na studium od statu, lebo u nich iba otec pracoval a amli fakt malo penazi... ale tak nemozem kazdemu vysvetlovat nas "zivotopis"... a teraz nemame este ani byt, ale prenajatu garzonku v nemecku...

severaseptima
4. apr 2011

@lolitka25 aj manzelik chce dvojicky...chlapceka a dievcatko...uz si ich viem predstavit... po oboch modrooke, plavovlase, po mne lenive, po manzelikovi ufrflane 😀

lolitka25
4. apr 2011

@severaseptima roztomila predstava 🙂 A na nejake vysetrenia ste uz boli ci este nie?

severaseptima
4. apr 2011

@lolitka25 ja som bola iba na takej prehliadke, ze ci je vsetko v poriadku, nic konkretne...len mi brali krv a dajake vytery...ale povedali mi ze mi nic nechyba...vraj sa mame len snazit...a manzelickovi tiez nic nie je...(nastastie)

lolitka25
4. apr 2011

@severaseptima no my este nic sme take neabsolvovali... len na preventivke mi tu cystu zistili... tak snad zmizne a budem tam mat embryo namiesto nej...

severaseptima
4. apr 2011

@lolitka25 mne este stale neprisli moje dni...uz meskaju celkom dlho..cca tyzden...tak som sa nadejala..ale vcera mi test tak nekompromisne ukazal jednu palicu ze az... ☹ ale stale mi nic neprislo ani dnes...tak dufam ze to tiez nebude mat dajake vazne priciny....

lolitka25
4. apr 2011

a kolko mas meskanie? niekomu ukaze az omnoho omnoho neskor...

lolitka25
4. apr 2011

@mabumi vitaj ... len skoda, ze sme vsetky v takej smutnej teme, vsak?

mabumi
4. apr 2011

@lolitka25 veru, v smutnej, ale niekedy pomôže aj keď sa vykričíš, alebo lepšie povedané "vypíšeš" 😉 . a časom sa snáď stane aj táto téma radostnejšou.
inak čítala som, že ešte veľa vyšetrení nemáte. teda bodaj by ste ich ani nepotrebovali 😖 , ale pre istotu by som nečakala. možno stačia len nejaké jednoduché tabletky a podarí sa 😉 . ja už by som teraz nečakala keď viem, aká je to dlhá cesta 😒 a stále nevieme, kedy prídeme do cieľa. snáď skoro...

lolitka25
4. apr 2011

@mabumi tak ja zajtra idem po vysledky krvy, ktorych sa bojim....

mabumi
4. apr 2011

@lolitka25 prečo, čo ti brali? keby radšej zistili v čom to je a keby to bol ľahko odstrániteľný problém 😵 . držím palce aby to tak bolo

lolitka25
4. apr 2011

mam po druhy krat v priebehu roka a pol cystu, meraju onko a zapalove markery...

nubab1
4. apr 2011

@katkapapacova no vidím katka, že v tom niesom aspon sama !!! 🙂 ja sa tiež idem z toho zblázniť, všetko okolo mňa už chodí s pupkom a niektoré už druhýkrát a ja len z balkona sledujem ako uchylák 🙂 a dokonca ked mi oznámila moja sestra pred mesiacom že je tehotná, tak som to nezvládla a urobila som doma dobrú šou 😉 😉 všetci z toho ostali nejako mimo...aj som sa hanbila, ale čo už ...nezvládla som situáciu... my sa sanžíme 6rokov...takže som z toho už dosť na nervy!!

mabumi
4. apr 2011

@lolitka25 aha, tak dúfam, že to bude negatívne. ale môžu to byť aj folikulárne cysty, nie? či sa im to zdá iné podľa sona?

lolitka25
4. apr 2011

Neviem, moja skvela dokyna sa nevyjdrila.. predtym mi prva zmizla len po thiaminovych injekciach, neviem preco teraz volila iny postup....

mabumi
4. apr 2011

@lolitka25 ja som mala predtým doktora, ktorému som nedôverovala, vymenila som ho a moja nedôvera sa mi potvrdila na 100% - kašľal na mňa. tento nový začal konečne konať a ten starý ma len obral o čas. ak máš tiež taký pocit, tak vymeň lekárku, nečakaj 😉 . treba riešiť problém čím skôr, lebo vek sa nezastaví 😒 . držím palce na výsledky.

@nubab1 nemusíš sa hanbiť, veď kto iný ťa pochopí ak nie najbližšia rodina? moje sestry už majú spolu 4 synov a v máji ideme na svadbu chalanovi, ktorý ešte v decembri hľadal frajerku a v septembri čakajú bábo. tú babu sme ešte ani nevideli 😒

mamartinka
4. apr 2011

@mabumi dobre o tej svadbe 😀

mabumi
4. apr 2011

@mamartinka 😀 no, veď niekedy už človek ani nevie, čo povedať alebo ako sa zatváriť. a takých prípadov akoby naschvál pribúdalo akurát keď ty sa tak snažíš a trápiš 😒 . a on ešte zahlási, že "ten parazit" už má 7 centimetrov. aj keď to nemyslel zle, on sa teší, ale tak také srandy moc nemusím

mamartinka
4. apr 2011

@mabumi ze parazit 😀