icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

nubab1
4. apr 2011

@mabumi no a najviac ma ser.e, ked ti každý hovorí, že veeľmi sa snažíš a nemysli na to!!!...v tej chvíli by som im jednu asi trafila...že nemysli na to... ľahko sa hovorí 🙂 ale asi aj ja zmením gyndoša, lebo je fakt ako teľa 😉 tiež na mňa kašle!

mabumi
4. apr 2011

@nubab1 presne tak, treba ho vymeniť ak na teba kašle. ja som čakala dosť dlho kým som sa odhodlala, ale našťastie zas nie veľa rokov. čas sú peniaze, alebo v tomto prípade premrhané šance 😉
ja kvôli tomu o tom nechcem moc s niekym hovoriť, aby mi nedávali takéto "múdre" rady. ale zas potom sa mi dostáva iných poznámok, až sa mi rozum zastavuje nad hlúposťou niektorých ľudí 😒

nubab1
4. apr 2011

@mabumi no ved to ...že v tomto prípade sú to premarnené šance a hlavne roky!!!! lebo mne už tahá na hranicu ::🙂))) takže to musím riešiť šup šup..a neboj sa aj mne sa zastavuje rozum pri niektorých ľudoch...

katkapapacova
autor
4. apr 2011

@lolitka25 no mojko ja som sa vydala po polrocnej znamosti a sme zajtra teda o necelu hodku tri rocky svoji a veru tehotna somrozhodne nebola, tak nech sa ta take chujoviny nepytaju, blbci, to len naseru cloveka ze tak musim povedat...

severaseptima
4. apr 2011

@katkapapacova vsetko najlepsie k vyrociu 🙂

katkapapacova
autor
4. apr 2011

@severaseptima jej dakujem...si prva... 😉

katkapapacova
autor
4. apr 2011

mile moje kocky, ked som zalozila tuto diskusiu netusila som ze tu bude tolko zien s podobnym ci rovnakym osudom, a tak si vravim,Boze dakujem ti za internet, konecne sa mozem niekomu vyzalovat, porozpravat sa ,vyplakat sa a nik na mna nebude cumiet nechapavo...ste super 🙂

malabublinka
5. apr 2011

ahojte kocky. pridavam sa k vam. tiez sa snazime o babeno a stale nic.

malabublinka
5. apr 2011

@katkapapacova ahoj kati. dobru temu si zalozila. pevne verim, ze sa postupne bude menit na "Vsetci tehotni a ja s nimi!" :o) drzim vsetkym babam palce. nie je nic krajsie ako v rukach drzat vytuzene babenko.

mabumi
5. apr 2011

ahojte 😉

@katkapapacova veru je nás veľmi veľa, čo sa trápime pre to isté 😒 , ale určite keď bude mať táto téma takých 100 strán, tak my čo sme na jej začiatku už budeme všetky tehotné alebo s detičkami a budeme motiváciou pre tie nové babenky, čo sa sem prihlásia 😉 . a urobíme rebríček najosvedčenejších "odpalov" hlúpych poznámok 😀
užite si výročie, dnes je pekný dátum 😅 😵

lolitka25
5. apr 2011

Baby, bola som si po vysledky, nastastie su v uplnom poriadku a ta cysta nebola cysta, ale vajicko v case ovulky 🙂 no skoda, ze som nebola s manzelikom 🙂
JUuuuuuuuj vytesujem sa, ze som zdrava 🙂

lolitka25
5. apr 2011

@katkapapacova Kati, blahozelam ku krasnemu vyrociu 🙂

miss_stanya
5. apr 2011

@lolitka25 blahozelame, vidis ake pozitivum 🙂 @katkapapacova Katka dufam ze ste vyrocie oslavili ako sa patri 😀

mabumi
5. apr 2011

@lolitka25 super 😀

miss_stanya
5. apr 2011

Dievcata, posielam vam clanocek: http://dietatko.wordpress.com/2011/04/05/zeny-s...

lea1333
5. apr 2011

ahojte babi my sme sa tiez snazili 9mes a stale nic a vsetci mi rozpravali nesmies na to mysliet ale ako sa to da ked to clovek tak moc chce????az v tomto roku v januari mi zomrela babka a ja som presne v tu dobu otehotnela bola to zaroven bolest a rozlucka z milovanou osobou a zaroven adost ze babka mi poslala z neba anielika lebo vedela ako starsne chcem babo tak sme sa tesili a este aj termin porodu mi vychadzal na babkine narodenini ake krasne ze???len dna 17.3. som zacala spinit tak som utekala na pohotovost a tam mi oznamili ze babo nezije 😢 tak som na druhy den musela podstupit kyretaz bolo to strasne ci ze dalsie sklamanie....ale teraz sa uz pripravujem na dalsie tehotenstvo a to zvladnem uz do konca dufam!!!!tak ze babi hlavu hore okolo nas sa deje strasne vela zlych veci ☹
ale my to zvladneme a pride to a inak ak vam moze odporucit skuste GYNEX SU TO HOMEOPATIKA A JA SOM MESIAC PO NICH OSTALA TEHU! 😉

krista5
5. apr 2011

@katkapapacova
ahooj aj my mame dneska a manzelikom vyrocie tiez tri roky, a tiez stale nic 😢 😢 a to sa porozpravalo ze som bola tehotna ked sme sa brali....poznam to:(

mabumi
5. apr 2011

@krista5 ahoj moja 🙂

@lea1333 aj ja si hovorím, že po zlom príde aj dobré. veľmi som chcela mojej mame stihnúť aspoň povedať, že som tehu, veľmi chcela mať odo mňa vnučku. nestihla som ☹ . potom som si myslela, že asi musí niekto odísť, aby mohol prísť nový človiečik, ale nie. potom zomrel aj svokor a mysleli sme si, že to snáď budú dvojičky 😵 . ale už odvtedy prešiel ďalší rok. tak si hovorím, že sa najskôr musím dať sama dohromady, lebo do toľkého smútku nemá miesto prísť šťastie. ale buď šťastná, keď ti je tak smutno zo všetkého 😒 . človek prežije všetko, aj keď si to nevie predstaviť čo by robil keby... keď to nastane, tak proste žije, všetko ide ďalej. ale aj tak som si 100% istá, že už príde to dobré a budeme konečne šťastní ako nikdy predtým 😵 . a detičky prídu. určite 😀

krista5
5. apr 2011

@mabumi
to mi je straaaasne luto.... ☹ ☹ ☹ ☹ straasne....ale musime verit ze to raz pride presne ako pises....

mabumi
5. apr 2011

@krista5 veru príde, musíme byť silné, ale príde 😉

janulka0306
5. apr 2011

ahojte babule 🙂 ked tu tak citam tie vase odkazy ako keby som citala o sebe.mam troch bratov kazdy ma dieta dokonca jeden brat ma az dve,vsetky baby s ktorymi som chodila do skoly maju uz dietatko len ja stale nic. ☹ som z toho zufala pretoze uz rok a pol sa snazime o babatko a stale sa nedari,kazdy mesiac prichadza s menstruaciou aj velke sklamanie,vzdy si poplacem a preklinam cely svet preco je taky nespravodlivy,ked vidim ako niektore kamaratky vzdy rozpravali ze nechcu deti a uz maju aj dve a ja ktora som vzdy tuzila po svojom malinkom stvoreni nemozem otehotniet.Bola som u svojej gynekologicky,zobrala mi krv a robila nejake testy na hormony,povedala mi ze jeden nejaky hormon mam nizsi tak mi predpisala norethisteron a mam ho brat tri mesiace vraj sa mi upravi menstruacia,lenze brala som ich teraz prvy mesiac a do troch dni po dobrati liekov som dostala menstruaciu ale bohuzial trvala iba jeden den.nechapem co sa so mnou deje.kazdy sa divil preco zrovna norethisteron,pretoze kazdy pozna tieto leiky iba ako na oddialenie menstruacie.zajtrasi idem dat predpisat lieky na dalsi mesiac,neviem ci je to k niecomu ale dufam ze moja dr vie co robi. ☹ niesom najstihlejsia a povedala mi aj to ze by som mala nejake to kilo zhodit vraj to moze byt aj kvoli tomu,snazim sa zdravo sa stravovat menej jest a uz som aj nieco zhodila ale stale sa nedari ☹ velmi tuzime po babatku a tie kecy ktore mi rozpravaju ti ktori dieta maju ze nemozes na to tak intenzivne mysliet ma privadzaju do sialenstva.snazim sa na to nemysliet cely mesiac ale akonahle sa blizi datum menstruacie myslim na to 24 hodin denne modlim sa aby mestruacia neprisla a ked mi meska aj tri dni hned robim test a vzdy sa dostavi len velke sklamanie. ☹ Dufam ze mi z toho nezacne sibat az tak velmi ze sa z toho zcvokatiem.drzim vam velmi palce babenky 🙂

malabublinka
5. apr 2011

@lolitka25 ahoj. to su super spravy. takze sa mozete pustit do snazilkovania cim skor :o)

malabublinka
5. apr 2011

@janulka0306 ono to pride v pravy cas, neboj. ja tiez verim, ze je to len otazkou casu, kedy budem nosit ten zazrak pod srdieckom.

lea1333
5. apr 2011

@mabumi no ono to je strasne kolko nestastia sa teraz deje ale pre nieco sa to deje....a ja viem ze nas teraz caka uz len dobre tak ze hup sa na vyrobu deti 😀 😀 😀 a vy sa kolko snazite?

mabumi
5. apr 2011

@lea1333 my cca 3 roky. ale na prirodzené snažilkovanie už moc neveríme, lebo mám také diagnózy, za sebou už aj neúspešné IVF, ale tak samozrejme, snažilkujeme stále 😀 . veď to nerobíme len preto, a čo ak motyka vystrelí?
preto radím každej, nech nestráca čas, ak sa nedarí, treba zistiť že prečo a nečakať nekonečné roky na zázrak 😉

lea1333
5. apr 2011

@mabumi tak tak len ja uz viem asi pricinu ze preco to nevyslo z viacerimi lekarmi som konzultvala moju diagnozu ja sa liecim na epilepsiu a moju doktorku som vyslovne ziadala aby mi nastavila liecbu na tehotenstvo a teraz som sa dozvedela ze tie lieky co mi dala tak sposobuju potrat alebo postihnutie dietata tak sa pytam je slovenske zdravotnictvo v poriadku????ako ze asi na nu podam aj zalobu lebo keby to bolo nepalanovane tehu nepoviem nic ale my sme ho plaovali!!!

mabumi
5. apr 2011

@lea1333 no, tak túto otázku si často kladiem. sama si musíš naštudovať aké vyšetrenia, lieky by si mala dostať a potom presvedčiť lekárov, že to tak naozaj treba 😠

lea1333
5. apr 2011

@mabumi ako ze katasrofa ja nemam ani slov....sak lekarom to je jedno lebo ich sa to netyka 😠 😠 😠 najhorsie je ze ty lekarom veris teda aspon ja som verila a tak to som dopadla!!!musim si najst noveho lekara!

mabumi
5. apr 2011

@lea1333 veru, nie všetci lekári sú takí, ale je ich veľmi veľa 😒 .

lea1333
5. apr 2011

@mabumi ja viem ze nie vsedci...ale preboha oni si to vybrali za svoje povolanie ked ich to nebavi tak nech to nerobia nie?ja tak isto nepracujem tam kde ma to nebavi! 😉

katkapapacova
autor
5. apr 2011

@malabublinka no to si ma normalne potesila, az som sa zasmiala, mala by si pravdu!!!!!!!!!!!!!normalne mam usmev na perach, dakujem ti 🙂