Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@naty1987 mrcha bola teraz ale nič moc no každý mi vraví že aj tak možem byť tehu lebo že mám všetky príznaky tak aby bol klud robím test a pôjdem aj doktorke len nech mam pokoj 🙂 že môžeš byť tehu aj ked mrcha príde ak máš príznaky to my tvrdia všetci tak uvidím za to nič nedám a aspon budem vediet na čom som 🙂
@katkafs ahoj nie preco myslis ze si ma nastvala,nie nie, urcite nie, aj ja by som bola rada keby kazda zienka mala babo, ktora po nom tuzi...
@monkri
Budu!!! A presne ako vravis, ked nie, ide sa daleeeeej! Joj, Ty uz aspon mozes! A ja musim cakat na prvu mrsku, boooze a ktovie, kedy pride! Niektore zienky pisu, ze uz 80 dni nic, ani po vyvolavacich injekciach!!!! Ach boboboboze! Trpezlivost, deticky prinasa, aj tak sa vola jedna tema!!!
Takmy sme sa rozhodli pre babo snazimesa treti mesiac okolo od 10. do 15. dna cyklu a teraz zistim ze ja mam ovulku na 9. den
@ruzovaopica
Noooo, tak musite zmenit cas snazilkovania, aby si mohla byt tehulka! Ale mate to uz aspon pekne nacvicene, tak sup, sup!!! Drzim palce!
@monkri
Jejda, ja som zabudla! No tak takto! Ja Ta teda rokmi nedobehnem, a ani tehulkovanim?! No to je mi teda spravodlivost 🙂 🙂 🙂 !!! No rokmi si mi moc neutiekla, ale tehulkovanim mi zjavne moooooc utecies! Pretoze, kym ja zacnem, ak vobec, kym sa to podari..... Jojojoj!!! Ale ten kocik Peg Perego je super!!!
@odrik ahojky 🙂 no neviem neviem ci ti za 5 dni ukazem // dnes mi BT zas klesla aj ked sa na ms necitim vobec ani priznaky na nu nemam ale obcas cez den spinim ale je to take slabe ze to nestoji za rec a dnes to bolo este slabsie nez vcera tak neviem ale uz si nerobim nadej ked BT klesa ☹ takto to mam skoro vzdy ☹
@mmatulienka
No zlato moje, tak takto nie!!! Ziadny skepticizmus sa nepripusta!!! My sme tu vsetko snazilky a bohuzial aj neuspesne tehulky, ale je tu tolko pozitivnej energie, ze Ti z nej kus posielam! Pozor! Polypy vobec nie su prestadiom rakoviny. Mozu sa nachadzat kdekolvek na tele a v tele ( napr. Na hlasivkach). Je dobre ich sledovat, ked sa da odstranit, pretoze robia sarapatu, ale to neznamena rakovinu!!! Kazdy polyp, adenom, nezhubny nador, cysta sa pravdaze moze casom zvrhnut, ale nie ked je sledovany, prip. odstraneny. Zvrhnut sa moze napriklad chronickym drazdenim. Takze, hlavu hore, my sme 1. synceka mali po 5 rokoch. Teraz po 10 rokoch sme cakali druhe babulko, no uz je moj anjelik v nebicku! Je to vsetko strasne, ale musime verit, ze uz bude len DOBRE!!! Budem Ti moc drzat palce, urcite sa ohlas! Pekny den!
@mmatulienka Vy chodite do neakeho centra ci kde ste boli na vysetreni a pohovore?Inak Hysteroskopiu ti nedoporucili ked ti nasli ten polip.Lebo mne ten polip nasli v Iscare a teraz vo februari mi to odstranili a zaroven spravili aj laparku.Ak by si isla aj na takyto zakrok nic to nieje.Vibec sa nemas coho bat.VyA sa kolko snazite?Lekari maju pocit ze koli polipu sa vam nedari?Mne to odstranili a nic ani tak.Uz sa nam cez 4 rok nedari a po zakrokoch 3 mesiace budu a stale nic tiez.Tiez mali pocit ze to bude asi polipom a nic aj tak.Nezufaj vobec.Raz sa musi zadarit.Ty mas kolko rokov?Ja uz mam 31 a uz by sme chceli velmi tiez.No nejde to a nejde.Teraz opet v pondelo prisla cervena a ja si s toho uz nic nerobim.Zas si ale poviem nech radsej pride akoby nemala.Zakial je je dobre.Dovie ako bude po porode z mrskou.Drzim palce a nebud smutna s toho.Ja si tiez prezivam uz niekolko rokov svoje co sa babetka tyka a som tu.
@mmatulienka
Nedakuj! Nemas vobec za co!!! A dakujem za mile prianie! Dame bocianom uz konecne nase adresy!!!

@naty1987
Nemaluj certa na stenu!!! O 5 dni cakam od Teba // !!! Pekny vecer!