icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
17. máj 2011

@naty1987
Nemaluj certa na stenu!!! O 5 dni cakam od Teba // !!! Pekny vecer!

naty1987
17. máj 2011

@odrik jooooj si zlatiiicko 🙂 no ok sme dohodnute 🙂

monkri
17. máj 2011

@naty1987 mrcha bola teraz ale nič moc no každý mi vraví že aj tak možem byť tehu lebo že mám všetky príznaky tak aby bol klud robím test a pôjdem aj doktorke len nech mam pokoj 🙂 že môžeš byť tehu aj ked mrcha príde ak máš príznaky to my tvrdia všetci tak uvidím za to nič nedám a aspon budem vediet na čom som 🙂

naty1987
17. máj 2011

@monkri no to je pravda ak si mala len taku slabulinku ms inu ako obvykle a mas aj tehu priznaky tak tehu byt mozes 🙂 no drzim palceky aby to tak bolo 🙂
no mne spinenie prestalo uplne tak uvidim ze co dalsie dni

katkapapacova
autor
17. máj 2011

@katkafs ahoj nie preco myslis ze si ma nastvala,nie nie, urcite nie, aj ja by som bola rada keby kazda zienka mala babo, ktora po nom tuzi...

monkri
17. máj 2011

@naty1987 ved ano istota je istota mrcha bola ale iná než inokedy tak je tu možnosť ale neverím to by bol veľký zázrak už moc dlho túžim a veľa krát som si už poplakala že nič tak už neverím pripisujem to stresu
@odrik no dúfam že rano budú tie dve || a ked nie ideme dalej sa snažiť 😉

odrik
17. máj 2011

@naty1987
🙂 🙂 🙂

odrik
17. máj 2011

@monkri
Budu!!! A presne ako vravis, ked nie, ide sa daleeeeej! Joj, Ty uz aspon mozes! A ja musim cakat na prvu mrsku, boooze a ktovie, kedy pride! Niektore zienky pisu, ze uz 80 dni nic, ani po vyvolavacich injekciach!!!! Ach boboboboze! Trpezlivost, deticky prinasa, aj tak sa vola jedna tema!!!

naty1987
17. máj 2011

@monkri ja si pisem s jednou babou a tiez sa snazili o mimco a mala divnu ms ale kaslala na to a potom ze testne a take dialnice na nu vykukli 😀 takze nic neni stratene mozno sa zazrak stane 😉

monkri
17. máj 2011

@odrik presne tak trpezlivosť ale už som moc dlho trpezlivá a roky utekajú moc rýchlo 🙂 ,no ja som normálne po 2 mesiacoch mala ms

odrik
17. máj 2011

@monkri
Utekaju, ale mna tak rychlo nedobehnes!!! A dakujem za povzbudenie, dufam, ze aj u mna to tak bude, pretoze ja uz naozaj nemam vela casu!!!

odrik
17. máj 2011

@naty1987
No slniecko, ja si myslim, ze my si tie zazraky aj zasluzime!!!! Vsetky ako sme tu! 🙂

monkri
17. máj 2011

@odrik pôjdeme spolu kupovať kočík nezabudni vtedy prídem na sk a kupujeme 😉

ruzovaopica
17. máj 2011

Takmy sme sa rozhodli pre babo snazimesa treti mesiac okolo od 10. do 15. dna cyklu a teraz zistim ze ja mam ovulku na 9. den

odrik
17. máj 2011

@monkri
Ja som to myslela tak, ze ma rokmi nedobehnes!!! Vies ja tych mojich 38 🙂 !!! V tehulkovani ma samozrejme predbehnes, takze najprv pojdeme kupit kocik Tebe, a potom mne!!! Aaaaale ja uz mam vybraty 🙂 ! Potom posuniem info.

odrik
17. máj 2011

@ruzovaopica
Noooo, tak musite zmenit cas snazilkovania, aby si mohla byt tehulka! Ale mate to uz aspon pekne nacvicene, tak sup, sup!!! Drzim palce!

monkri
17. máj 2011

@odri tvojích 38 už nedobehnem to som slávila pred rokom už som oslávila aj 39 a nič no ale ten kočík platí potom chcem info 😉

odrik
17. máj 2011

@monkri
Jejda, ja som zabudla! No tak takto! Ja Ta teda rokmi nedobehnem, a ani tehulkovanim?! No to je mi teda spravodlivost 🙂 🙂 🙂 !!! No rokmi si mi moc neutiekla, ale tehulkovanim mi zjavne moooooc utecies! Pretoze, kym ja zacnem, ak vobec, kym sa to podari..... Jojojoj!!! Ale ten kocik Peg Perego je super!!!

naty1987
18. máj 2011

@odrik ahojky 🙂 no neviem neviem ci ti za 5 dni ukazem // dnes mi BT zas klesla aj ked sa na ms necitim vobec ani priznaky na nu nemam ale obcas cez den spinim ale je to take slabe ze to nestoji za rec a dnes to bolo este slabsie nez vcera tak neviem ale uz si nerobim nadej ked BT klesa ☹ takto to mam skoro vzdy ☹

odrik
18. máj 2011

@naty1987
Odhanaj!!!! Prec s nou!!! Uz chcem pocut len same dobre spravy!!! Dnes jedna z nas, barakr, prisla o babulko v brusku. Myslim na nu aj na nas vsetky!!! Prosim Ta pozitivne mysli, uz to musi byt ono!!! Pa

naty1987
18. máj 2011

@odrik joooj to ma strasne mrziii ze prisla o babo nie je nic horsie ako ked zena pride o vytuzene mimi ☹ ☹ ☹
ja som ms este nedostala a to som sa okupala v teplej vode a nic 🙂 spinenie prestalo uuuplne 🙂 tak uvidim vecer a dalsie dni ze co a ako bude 🙂
pekny den🙂

monkri
18. máj 2011

@odrik tak test som si robila je tam len jedna | tak ideme dalej sa snažiť 🙂

mmatulienka
Odpoveď bola odstránená
odrik
18. máj 2011

@mmatulienka
No zlato moje, tak takto nie!!! Ziadny skepticizmus sa nepripusta!!! My sme tu vsetko snazilky a bohuzial aj neuspesne tehulky, ale je tu tolko pozitivnej energie, ze Ti z nej kus posielam! Pozor! Polypy vobec nie su prestadiom rakoviny. Mozu sa nachadzat kdekolvek na tele a v tele ( napr. Na hlasivkach). Je dobre ich sledovat, ked sa da odstranit, pretoze robia sarapatu, ale to neznamena rakovinu!!! Kazdy polyp, adenom, nezhubny nador, cysta sa pravdaze moze casom zvrhnut, ale nie ked je sledovany, prip. odstraneny. Zvrhnut sa moze napriklad chronickym drazdenim. Takze, hlavu hore, my sme 1. synceka mali po 5 rokoch. Teraz po 10 rokoch sme cakali druhe babulko, no uz je moj anjelik v nebicku! Je to vsetko strasne, ale musime verit, ze uz bude len DOBRE!!! Budem Ti moc drzat palce, urcite sa ohlas! Pekny den!

odrik
18. máj 2011

@naty1987
Ved Ti vravim, ze....... Juhuhuhú, to by bola parada!!! No drzim palce, posielam energiu a odcarovavam od Teba prec mrsku!!! Pa

odrik
18. máj 2011

@monkri
Nevadi, test bol na figu borovigu! Poslala som Ti IP. Myslim!!!

mmatulienka
Odpoveď bola odstránená
mamartinka
18. máj 2011

@mmatulienka Vy chodite do neakeho centra ci kde ste boli na vysetreni a pohovore?Inak Hysteroskopiu ti nedoporucili ked ti nasli ten polip.Lebo mne ten polip nasli v Iscare a teraz vo februari mi to odstranili a zaroven spravili aj laparku.Ak by si isla aj na takyto zakrok nic to nieje.Vibec sa nemas coho bat.VyA sa kolko snazite?Lekari maju pocit ze koli polipu sa vam nedari?Mne to odstranili a nic ani tak.Uz sa nam cez 4 rok nedari a po zakrokoch 3 mesiace budu a stale nic tiez.Tiez mali pocit ze to bude asi polipom a nic aj tak.Nezufaj vobec.Raz sa musi zadarit.Ty mas kolko rokov?Ja uz mam 31 a uz by sme chceli velmi tiez.No nejde to a nejde.Teraz opet v pondelo prisla cervena a ja si s toho uz nic nerobim.Zas si ale poviem nech radsej pride akoby nemala.Zakial je je dobre.Dovie ako bude po porode z mrskou.Drzim palce a nebud smutna s toho.Ja si tiez prezivam uz niekolko rokov svoje co sa babetka tyka a som tu.

odrik
18. máj 2011

@mmatulienka
Nedakuj! Nemas vobec za co!!! A dakujem za mile prianie! Dame bocianom uz konecne nase adresy!!!

monkri
18. máj 2011

@odrik tu je strašne veľa bocianov a prosím ich ale nič nenosia ,tak dám sem fotky nech aspoň vám donesú 😉