Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@mamartinka oni sú všade skoro na každom dome toto je taký urad niečo ako matrika 🙂 a to na stľpe je pred domom našej babky
@monkri A vies co som pocula?Ze ked vydis bociana tak by sa mala drzat v ruke supka z banana.Ale co je natom pravdy neviem 😒 No ale to neni spatne ked to je pred domom babky.Trocha ho navodit aby siel aj k vam aspon na strechu domu 😉
Baby, zasa nic.... mrcha dosla :((((((
@lolitka25 Nic si s toho nerob.Ja od pondelka mrskujem.Inak baby nemate tu niektora 32 dnovy cyklus?Kedy mozem mat plodne dni?
jeeej, to je skupina z mojej duse :D
@mamartinka ja mam 31 dnovy, vacsinou mam ovulku na 14-15 den cyklu, ten mesiac az na 17ty. - zrejme preto aj svina mrchava meskala ....
@lolitka25 no vydis.Ale neviem teraz.Som si robila aj ovu testy od 10DC kazdy den a az po 19DC ziadna ciarka ze by ovu bola.Som zvedava tento mesiac.Uz ma to potom prestalo bavit tak som s tym sekla aj z celymi ovu testami 😉
skúste kuknúť tu :http://tehotenstvo.rodinka.sk/index.php?id=198
@mamartinka
A mas pravdu, ked sa mame stat tehulkami, bude to aj bez testov!!! Snazilkujte a hotovo! Pa
@monkri
Zlatusik, predstav si, dnes na 5. den po kyretzi som zacala normalne krvacat ako pri mrske. Doteraz som mala len smiesnu trosku vytoku a dnes popludni zrazu uplne normalne krvacanie. Trosku to nechapem. Na mrsku je to skoro a na cistenie maternice po kyretazi v piatok, sa mi to zda neskoro. No uznas?

@monkri To su na cich dome?