Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@mabumi dakujem mojko, no moj manzel ma dnes aj narodeniny, mame tretie vyrocie svadby a on ma tridsat...vecer bude rosambo... 😠
@krista5 jej super, gratulujem!!!!!!!!!!!!!!!§ 🙂
@katkapapacova jej, tak to máte dobré, aspoň nikdy nezabudne na výročie 😀 . aj keď verím, že aj tak by nezabudol 😉
@mabumi ahojky, no asi tak nejak, mna dostal ako darcek,chichichi...
No mi mame vyrocie svadby v septembri a este k tomu aj na moje meniny.
kocky, dakujem vam vsetkym za blahozelania, velmi ste ma potesili, stanka este sme neoslavili ale neboj vecer tak skoro spat nepojdeme 😉
leuska to ma mrzi ze si tiez take nieco prezila.... ☹
baby moje, ja mam ´tiez za sebou potrat, dokonca v siedmom mesiaci tehotenstva, no a samo koli lekarom,tiez mi dali lieky nespravne, znzovali tlak a znizili az tak velmi ze sa mi adamko v brusku cez noc udusil, odisiel potichucky, vecer sa s nami este rozlucil ked vypucil rit do predu na mojr brusko, vtedy ho ocko prvy a posledny krat pohladkal, tazko sa mi to pise,,,je to hrozne ze zeny tuziace po detickach sa tak musia trapit...
ale na veselsiu temu,ten gynex je zaujimavy,z coho to je?ja som minule citala o nejakom lubrikante co je priatelsky k spermiam vraj ich dopravi tam kde treba, poculi ste o nom, neviem vsak ako sa vola...
@mamartinka no vidis, pekne...tiez si to zapamata manzel nie???
@katkapapacova to hej.No to mas tie zazitok ze v 7 mesiaci.To muselo byt tazke co.
zabudla som este dodat, ze som dala staznost na dohlad na zdrav.st. a po pol roku prietahov mi napisali, ze nik nepochybil a lekari postupovali spravne,lebo som nesla na amniocentezu...nesla som lebo to nerobili pod ultrazvukom, ale len hmatom nasli babo a to je podla mna velke riziko...pritom keby mi kukli radsej oblicky ked vedeli ze som bola po zapale zistili by ze som mala nador, ten vyvolaval vysoky tlak,ale nie radsej 10tab na tlak denne som musela brat... ☹
po potrate o mesiac na to mi zistili 5cm nador napravej oblicke o dva tyzdne na to ma zoperoval uzastny doktor, ktory mi povedal ze by to bol mohol urobit aj pocas tehotenstva, dodnes som s tym clovek priatelka,zoslal mi ho boh, inak by som sa nedozila predminulych vianoc...
@katkapapacova katuska a to ti napisali fakt ze pre chybajucu amniocentezu??? ved to nie je povinne!!!! A odporuca sa zenam nad 35 rokov... Odporuca... Ja by som na nu tiez nesla a tu sa ani nerobi, ale ani by som nechcela. To ako ked je ocividne ze si mala nevhodne lieky, ze sa ohanaju uplne inym zakrokom????? ty brdo 😒 😠
Och Kati, to mi je luto, ze si si takym niecim musela prejst :( Verim, ze teraz ta za to caka uz velka odmena vo forme maleho vonaveho uzlicka... Budem sa za nas vsetky modlit. Iste to pomoze.
@miss_stanya no oni ma aj odhovarali ze by som si ho nechala ked som bola v piatom mesiaci...vraj je urcite postihnute a preto ma ohrozuje na zivote,je pravda ze som mala strasne vysoky tlak, ja som sa vsak citila dobre, ziadne ale fakt ziadne priznaky som nemala co bolo pre nich nepochopitelne, no a v teste na davnov syndrom mi vyslo trosku nad akoze normal,preto ta amnio,avsak ked mi vyvolali porod po troch dnoch trapenia sa na porodnici vedla stastnych mamiciek mi povedali ze by bol zdravy,co sa vsak stalo mi nik nepovedal,az po dvoch tyzdnoch doktor kt zastupol moju jeb...gynekologicku...ta mi tiez toho podrbkala dost, zmenila som mam chlapa a je fajn, povedal ze som uplne zdrava, nic mi nebrani, kde je vsak chyba to netusim...
@lolitka25 aj ja sa budem modlit, ved to robim aj ked obcas zaspim skor ako to stihnem...som obcas taka neporiadnica...dnes mi kamoska doniesla malinkeho anjelika skryteho v dlani, mam ho pri posteli aj ona ma takeho...tiez prisla o babo dokonca tri krat a snazia sa desat rokov
@janulka0306 jaj srdiecko presne viem co prezivas...bude dobre, ja som sa zaprisahala ze nekupim test kym nebudem aspon 4-5dni meskat,bo vzdy sa tesim predcasne...pevne nervy a neboj bude dobre
@katkapapacova ahoj katka, tak ako ste pooslavovali? si bola večer aj tu na MK, takže sme vlastne aj my s vami oslavovali 😀
baby čo urobíme s tým počasím, mám akési depky a ako čítam, vôbec nie som sama 😠 😒 . alebo to nebude počasím? 😔
ahoj, no bola som, doniesli nam vcera vecer projekt nasho domu tak muzicek studoval...no pooslavovali?dobre, vecer bol krasny bola som velmi spokojna,... 🙂 a ty ako???no pocko je sialene,ved april...nic si z toho nerob, ja som dnes cely den makala u svagrovcov na byte,skriabala steny...takze tak
@katkapapacova si trénovala na váš dom? my sme v tomto o rok popredu, začali sme stavať minulý rok 😀 . a je to obrovská drina (teda ak sa chystáš aj ty makať), ale za to radosť. no a niekedy aj riadne nervy 😀 . ale stojí to za to!!!!!
mabumi ahoj, no tak nejak, no jasne ze sa chystam este treba doladit nejake papierovacky a mozme ist na to, a co uz mate hotove???tesim sa s tebou, na rok mi posles foto a o dalsi ja tebe... 😀
@katkapapacova 😀 no, my máme hrubú stavbu, teraz murujeme vnútorné priečky, budeme robiť elektriku, prípojky.... práve sme objednali okná.... tento rok by sme sa chceli dostať po omietky a potom budeme pokračovať tým, čo nám ešte peniažky dovolia 😕 . je to všetko straaaašne drahé 😝 , ale nevadí 😀
tak sa tešíííš. poznám to. aspoň na chvíľu trochu iné myšlienky, aj keď aj pri tej práci človek myslí na to, či tie detské izbičky budú využité... tak ale veď preto to robíme, nie?
@mabumi veru veru, utesujem sa tym ze asi treba fakt najprv postavit dom a potom zasadit strom, budu v tych izbickach deti, musime verit ze budu,a nakoniec, ked by sme mali ine poslanie ako byt matkami vlastnych deti, je kopu inych ktore by za mamu dali vsetko 😀
no co kocky kde ste vsetky???to je dnes pocasie, nie?vcera rekordy teplot dnes vetra,idem ja sit...mozno predsalen budem mat ten kostym do velkej noci 😉
ahojte kocky, aky mate vikendik???ja nic moc, uz som si dnes stihla poplakat, povedzte mi preco su ludia taky zakeraci???dnes prisla svagriná, caka druhe babo, ma uz 5rocneho chlapca, nie som neprajna,ale ako moze clovek, ktory vie co som prezila a co zazivam prist a zacat rozpravat o ultrazvuku,testoch,vitaminoch vybavicke, to by clovek este dajak zniesol, ale ked si neodpusti na konci poznamku ze to preto sa vam nedari lebo na to myslis,mas chut ju zabit od zlosti, na co vytahuje taku temu ked potom taky kec na konci, no povedzte...jaj boze este ze tu sa mozem vykecat...neleziem vam uz na nervy???
ahojte dievcata. my sa snazime pomaly rok ale moje vajicke nejak nechcu dozriet .... ked citam o vasich osudoch je mi trosku trapne pisat o tom svojom, ale musim sa o tom s niekym porozpravat. manzel je uzasny, no nechcem, aby ma musel stale utisovat a vytahovat z depky. iste si myslite, ze nas rok sa s tym vasim osudom neda porovnat.... prepacte ak som niekoho urazila
Ahojte, kocky! 🙂 Konecne som tu objavila temu,ktora sa ma tiez velmi dotyka... Som rada, ze som tu nasla niekoho, kto ma rovnake problemy a trapenia, ako ja.
My sa snazime dva a pol roka. Je to uz na nervy niekedy pre mna, ale snazim sa to brat s nadhladom - ze, ved ked to bude mat prist, tak to pride.
Ale... Moje naj kamosky otehotneli, dalsie uz maju deti. No a pocuvat staaaale to iste do kola - ze: A TY CO, KEDY BUDE BABO??? Mam chut pri tejto otazke vytiahnut panvicu a tym zvedavcom natrieskat na hlavu... 😉
Ale, vazne teraz. Jednoducho, ja sa s nimi tesim, ze su tehotne, ale nikto nerespektuje to, ze ake je to pre mna tazke, pocuvat tie reci typu: "jaaj, tak sa tesim na to male a koplo ma vcera" a bla bla bla....
Potomsa hanbim, ze akasom ja svinucha, ked sa s nimi neviem tesit... No, ja to taknemyslim,len som smutna samazo seba. Ja uz neviem...
@katkapapacova: Kati, moja svagrina tiez teraz caka druhe babo, je v tretom mesiaci. Takze, ja mam pomaly kazdy den na taniery, ze kedy uz budeme mat babo aj my. 😒 😉
@bambulka101 : ahoj,bambulka. Rozhodne si tu nikoho urcite neurazila, ved sme v tejto teme vsetky z jedneho dovodu, ze sa nedari... Ja neviem, kde sa tula ten moj bocian, no my sa snazime uz dva a pol roka a nic.
Pekny den.
@katkapapacova Ahoj Kati,tak to si viem predstaviť. Ani ja nemám rada tie blbé poznámky na moju "neplodnosť".... ☹ . "Veď už je načase,predsa už máš svoj vek..."..No a čo? Keby to išlo tak jednoducho, že idem do obchodu a kúpim,však? 😠 Tak ale raz sa snád dočkáme všetky. A nič si z tých drístov nerob, aj ked viem,aké je to ťažké, ked všetci okolo teba sú tehotní. Velakrát sa upokojujem tým,že si poviem.."príde to,ked bude ten správny čas"..noooo,ale potom sa vo mne prebudí tá druhá časť a tá hovorí.." je už najvyšší čas"...a teraz nájdi v sebe takú rovnováhu,aby si sa z toho nezbláznila.. ☹
@bambulka101 je normalne ze sa potrebujes porozpravat,mne to tu velmi pomaha,moznoaj preto je kon...aj ja sa snazim manzelovi nic nehovorit, je tiez skvely ale utesit nevie,skor znervoznie,rozculi sa ze som stale nestastna...raz ho mozno potesim a nebudem sa stazovat
😉
jaj dievcata ja tomu fakt nerozumiem, kde je ta spravodlivost trinastrocne rodia deti, ktorych sa zbavuju a my prosime, dali by sme vsetko za to aby to bolo aspon jeden raz,jeden batoztek stastia...fnukfnukfnuk,,,je to nefer...a co sa tyka mojej svagriny prepacte ale je to krava korunova krava...clovek ktory vie co je vo veci predsa nebude vedome ublizovat druhemu, o ktorom tvrdi ze ho ma rad,nejde o to ze sa tesi, ale o to,ze keby som sa k nej spravala ja tak, uz by ma cela rodina osierala na kazdom kroku aka som zla, necitliva a protivna...takze tak, som rada ze sa tu mozme vykecat, ja mam potom taky lepsi pocit,ze ma predsalen niekto chape... 😉
@katkapapacova presne taky je aj ten moj. stale mi hovori, ze ked budem smutna tak to nepride. prave vcera som zistila ze asi nemavam ovu a odvtedy som sebou neviem ani sama vydrzat. stratsne ma to zdrvilo a neviem ako dalej

Baby tak natoto si pojdeme asi vsetky sadnut.Co vy nato?Len este kto cestu zaplati 😀 http://www.topky.sk/cl/13/1255107/FOTO-Stolicka...