icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
30. máj 2011

@monkri dakujem pekne,ale pochybujem,ale mozno,ze by sme sa trafili do ovu??kua moje telo je ako loteria 😀 bud tipnes a vyhras,abo nic....a myslis,ze vyvolavacka by neuskodila,keby som veeeeeeeeeeeeeelkou nahodou bola tehu??,jooj kiez by pan boh dal

mimi1111
30. máj 2011

@kyra30 ahoj nehovor tak aj ja mavam take obdobie pozerat si vecicky a kupit no ja som trosku poverciva vies takze sa radcej toho stranim lebo som pocula ze kupovat veci vopred nie je dobre.neboj je nas tu takych viac to robi ta tuzba po babetku

mimi1111
30. máj 2011

@odrik dakujem moja si zlata dakujem za potporu len ja uz som tak moc moc zufala to sa neda ani opisat 😢

monkri
30. máj 2011

@zabka60 vyvolávačka ak si tehu neublíži 🙂

zabka60
30. máj 2011

@monkri som sa zlakla bo mama mi nadala,ze som nemala na nu ist a pockat radsej,ze co ak som tehu...no hadam sa nic nestane,no ja by som od stastia sa asi zblaznila,keby som mala dilanicky na teste wuaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂

odrik
30. máj 2011

@mimi1111
Ani mi nevrav, dnes mi este aj prisla sms, ze sa mojej znamej narodil syncek! A stretla som tolko tehuliek!!! Ach boboboooze!!! Drzme sa babulky, nech nam "nepreprchne"!

odrik
30. máj 2011

@zabka60
No tak sa drz, pekne testuj a ovulkuj!!! A samozrejme snazilkuj!!

adusa700
30. máj 2011

ahojte prosim potrebujem trochu podpory uz som si myslela ze som tehotna ale prave som dostala kramy som s toho strasne znechutena snazime sa o babo a zatial stale nic chcem sa spytat ci niekto nevie alebo nema skusenost s uzivanim Pregnia chcela by som to vyskusat alchemilkovy caj mi nepomaha aneviete este o niecom co pomaha? DAKUJEM

mimi1111
30. máj 2011

@odrik ved to aj mne kamaratka oznamila ze je tehotna nezavidim jej s celeho srdca jej to prajem ale vzdy si poviem ze je to nespravodlive preco nemozem mat aj ja???tak vam prajem vela vela trpezlivosty a vela stastia

odrik
30. máj 2011

@adusa700
Ahoj!!! O tom preparate neviem, ale je vhodne uzivat Femibion 800 kyselina listova. A alchemilkovy cajik je vhodny, ale ked otehotnies uz vysadit a uzivat len Femibion 800 do 12. tyzdna. Potom sa uzivaju vitaminky ine. A netrap sa, mrska sice prisla, ale nabuduce uz nepride 🙂 !

odrik
30. máj 2011

@mimi1111
Ved ja viem ako to myslis. Ja im to vsetkym tiez zo srdiecka prajem! Uprimne! Len aj nam! Neviem, preco to mame take tazke a komplikovane, naozaj neviem. Aj mam pocit, ze sa vela u mna v dusicke zmenilo, ze sa tak neviem tesit, kazdu chvilu mam slzy v ociach, zamyslim sa, ani neviem nad cim, vselico prehodnocujem a tak. Obcas veselo, obcas smutno! Zvlastne, co to s clovekom narobi!

mimi1111
30. máj 2011

@odrik tak to ti verim mne sa aj teraz slzy tisnu do oci snad sa nam to raz podari ostava nam len cakat ale je to nespravodlive cim vsetkym musime prejst?

odrik
30. máj 2011

@mimi1111
Musime verit!!! A ten smutok je myslim uplne v poriadku, asi nam ani nemoze byt do smiechu, to by bolo cudne! Ale verit mozme a musime!

mimi1111
30. máj 2011

@odrik ja som verila a nic som uz unavena zo vsetkeho ani moj lekar nic nerobi menila som lekara a tusim som skocila s kaluze do blata 😢

adusa700
30. máj 2011

@odrik ahoj diky vyskusam to to pregnium je asi tiez nieco podobne lebo o kyseline listoverj som uz pocula rada to vyskusam

odrik
30. máj 2011

@adusa700
Skus, budem rada, ked pomoze! Pekny vecer a daj o sebe vediet!

odrik
30. máj 2011

@mimi1111
Ja viem a rozumiem Ti! Aj ja mam niekedy pocit, ze verim a verim a verim a dopadne to zle! Tak som si povedala, ze teraz, ked som este aj potratila, necham si hlavku oddychnut, nic nebudem silit a uvidim!

lolitka25
30. máj 2011

SNazilky, vyhlasujem mesiac absolutneho nemyslenia!!! Ziadne pocitanie dni, meranie teploty, robenia ovu testov a cakania mrchy....
Iba zivot.... mozno prave to to chce - verim ze sa nam to podari- tak hor sa do boja 🙂

zabka60
30. máj 2011

@odrik no zajtra by mi ho mala poslat ta babula,tak uvidiiime,zacneme testovat a sledovaaat...dakujem za podporu,aj ty snazilkuj,uvidime ktorej sa skor zadari 😀

odrik
30. máj 2011

@lolitka25
Oooooooooo!!! To je vyborny mapad 🙂 !!! Prave som pisala mimi1111, ze si necham oddychnut hlavku a nic uz nebudem silit! Vsetky sme uz tak unevene z toho, ze na ine nemyslime, ze stacilo!!! No a kto vie, mozno motyka vystreli 🙂! Pekny vecer!!!

odrik
30. máj 2011

@zabka60
Budem drzat palceky! No ked ja este nemozem snazilkovat! Cakat musim na tu prvu popotratovu mrsku, ale aj tak nechcem teraz nic silit, chvilu budem snazilkovat len tak nezavazne 🙂! Kedy sa nam zachce! A uvidime!!!

zabka60
31. máj 2011

@odrik bre ranecko...tak ja som sa zobudila na straasne bolesti a jasne,,mrcha je tu,no co uz ☹ ale tak o dva tyzdne ideme do iscaru,tak potom uz konecne mozno nepriiide 😉 spolieham sa,ze nam tam pomozu...a jasne,musis cakat,tak zatial oddychni a potom sup na vec 😉

zabka60
31. máj 2011

@mimi1111 ja som taka ista,nieje dna,keby by som obisla bazar na mk a nekukla nejake drobnosti a kociky atd....nebojte babeny,raz to budeme naozaj potrebovat 😉

zabka60
31. máj 2011

@lolitka25 tak tak vytecny napad,bo zbytocne sa stresujeme neustalim kontrolovanim a tak by to nemalo byt,je zvlastne,ze nase stare matere nikdy nepoculiani len neveddeli o praktikach,ake mame my dnes v dostupnosti a oni bez toho rodidli deti ako jablone 😀 zla doba,zle vsetko,asi tak 😖

monkri
31. máj 2011

@zabka60 máš pravdu myslíš že naše spoluobčanky (tmavšej pleti) tam na východe niečo také robia ako my myslím že nie a rodia pekne tak asi my robíme niečo nedobré moc sa stresujeme musíme aj my na všetko zabudnúť a užívať si a potom to príde 😉

zabka60
31. máj 2011

@monkri 😀 presne tak musime si vycistit mysel a mat pokojne dni,troska sa zacat zaujimat aj o ine veci,ako o brusko,dajme sancu starat sa viac o toho,co sa ssnami snazi o babatko,o manzela,priatela...moc sa tesim,ked jedna z vas napise,ze ma dialnickyyyy 😀

kyra30
31. máj 2011

@zabka60 @monkri @odrik @mimi1111 @lolitka25 @nalada
spája nás túžba po dieťatku...ja už som mala také stavy ..že som sa ani s nikým nechcela stretávať...s priateľmi...nebavilo ma baviť o práci, politike...všetkých možných veciach...chcela som všetkým povedať...ja chcem dieťa...prečo ho nemám, prečo tí čo ho nechcú ho majú.....ostatné ma nezaujíma. Som to len dusila v sebe, lebo všetcia...hlavne musíš byť v pohode..nemyslieť na to.. akokeby som to nevedela 😠 .
Idem sa teda pridať k vám, mesiac bez sledovania ovu, seba a trápenia ...idem žiť..... ani tu sa nepozriem 😲 ..
Držím Vám palce a ked sa tu kuknem o mesiac...tak dúfam, že z vás už niekto bude tehu 😵 ...majte sa krásne
Može sa stať, že aj prvej 😅 lebo ak mi príde v pondelok mrcha..tak neviem či to zvládnem 😅

zabka60
31. máj 2011

@kyra30 ja som uz konecne malaa pocit,ze by som mohla byt tehu,aj priznaky a dnes bum,rano bolesti a mrcha mrchava prisla ☹ smutne,ale asi to tak koli niecomu je,musime to prijat a ty sa prosim ta netrap a neobvinuj,raz to pride,uplne ta chapem,tiez ma uz hneva kazdy s recami toho tipu,nemysli,nemozes aa bla bla..vsak to kazda pozname naspamat,ale priznajme si,ze tak,ako nechceme,to bude pre nas najlepsie a nemusis nas opustat na mesiac,budes nam tu chybat,ved sme tu na to,aby sme si jedna druhej pomohli,aj psychicky a aj inak,ak je to v nasej kompetencii 😉

7bambulik9
31. máj 2011

@pepi_petra Takto toto bolo pre mňa to najkrajšie čítanie po dlhej dobe, ktoré som potrebovala 😀 😀 😀 😀

nalada
31. máj 2011

@kyra30 ak si myslíš, že sa prestaneš sledovať a "budeš žiť" - mýliš sa! 😝 Jednoducho sa to nedá - skúšala som to snáď tisíkrát... 😖 Ale prosím, ak sa Ti to podarí, je ozaj veľká pravdepodobnosť pozitívneho výsledku. Ale sa aspoň ozvi ako žiješ a pokecaj s nami trebárs o počasí 😀 , skôr Ti to všetko ubehne.