icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
29. máj 2011

@janie80
Mas pravdu, podari sa!!! Len nam ten Pan hore chcel ukazat, ze niekedy si treba veci aj zasluzit! Neviem sice preco sme si nezasluzili, ale On ma na to svoje dovody! Tak hlavky hore a hned ako sa bude dat, naplno snazilkovat!!! 🙂

lolitka25
29. máj 2011

Ahojte kocky,
Prepacte za dlhsiu odmlku - mam toho teraz vela- statnice a tak.... Vidim, ze priznaky zien tuziacich po babatku mame vsetky rovnake. Ale ja verim, ze v lete si vsetky oddychneme, a pride to - budeme mamicky roku 2012 🙂

odrik
29. máj 2011

@zabka60
Ja viem a my vsetky tu sme na to extremne citlive! Ja mam pocit, ze sa mi to snad deje naschval, ze vidim okolo seba same stastne tehulky a mamicky s kocikmi na prechadzke! Ja ich snad pritahujem🙂 ! Ale neboj, my budeme s bruskami na Vianoce a potom este aj na jar! No ja asi budem chodit bez kabatu, aby cely svet videl!!! 🙂 Tak len musime pozitivne mysliet, aby sme mohli cim skor uspesne snazilkovat!!!

odrik
29. máj 2011

@lolitka25
Ahoj zlato uciace sa!!! No priznaky sa teda stupnuju oteplenim a vykukanim brusiek stastnych tehuliek! Ale co narobime, ako vravis, cez leto pooddychujeme, posnazilkujeme a rok 2012 je NAS!!! 🙂

kyra30
29. máj 2011

@zabka60
@monkri
@odrik
@mimi1111
@janie80
ďakujem za odpovede a povzbudenia 🙂 ..sme na jednej lodi ... Odrik dneska som si vybrala kočík 😅 Všetkým Vám držím palčeky..a som rada, že sa tu o moje vnútorné zúfalstvo s vami mohla podeliť. Pekný nedeľný večer ešte.

zabka60
29. máj 2011

@odrik no aj tvoja snaha a tuzba je dost obrovska he a ja uz teraz mam brusko ako tehu,len ten zazrak do domceka chyba a ked bude,tiez bude najpysnejsia tehula a moooc sa tesim na tehu brusko a kopky v nom a vsetko,co s tym suvisi...ty mas aspon jedno babatko moja a ozaj neviem co mas a kolko ma rockov???

janie80
29. máj 2011

@kyra30 pekny vecer prajem a velmi dufam a drzim palce, aby sme sa coskoro delili o kolajnicky na tehu testoch... 😉

zabka60
29. máj 2011

@kyra30 aaale a aky kocik??aj my sme kukali je ich velmi vela prekrasnych,ale este nejako extra nriesime,aby sme babatko neodplasili 😀 a aby v klude k nam prislo a ostatne sa bude riesit,ked uz bude hlavne v brusku spokojna a zdravucka,moc by sme si priali dcereku,ale na tom nezalezi,hlavne,aby bolo zdrave!!!!!!!!!

odrik
29. máj 2011

@zabka60
No moje "babatko" malo 23.maja 11 rokov a je to syncek Šimonko. Narodil sa mi, ked som mala 27 rokov. A bol mooooooc vytuzeny, ale to som uz pisala ako to vsetko bolo a co som si pri prvom tehotenstve "uzila". Tak nech mame cim skor radosti plny dom!!!

zabka60
30. máj 2011

@odrik no vidis,ale podaril sa a to je zaklad,vies je ine,ked jedno dietatko doma je a snazilkuje sa o dalsie,ako ked nieje ziadne ☹ vies co ti ma dnes rano napadlo,ze ked je tehu a robi sa test tak najprv sa ktora ciarka ukaze,ci ta prva najhlavnejsia,ci najprv posledna a potom ta druha????este nikdy som ju nemala ani nahodou 😠

odrik
30. máj 2011

@zabka60
Mas pravdu, predsa len jedneho chrustika uz mam! Je to urcite ine. V teste sa vzdy najprv objavi jedna, myslim, ze nedolezita ciarka. Ona sa objavi hned. Potom postupne vykukne druha, a to je myslim ta, ktora urci tehotnost citlivostou na Hcg, teda tehotensky hormon. No asi tak je to. Prajem Ti krasny den!!!

zabka60
30. máj 2011

zlaticka bre ranko,no co novy den,nove udalosti???u nas nic,vsetko po starom,stale sme len dvaja 😠

zabka60
30. máj 2011

@odrik aj ja som si mslela,ale nebola som si ista,vdaka 😉 ides do prace ci???niesom tu dennodenne takze ak si mi aj pisala nieco o sebe moc si nepamatam prepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac 😅

odrik
30. máj 2011

@zabka60
No ved prave, idem do prace a zasa nas caka cely tyzden!!! Co narobime?! Idem zobudit chrustika, dnes ma ockovanie a odbery na cholesterol a tuky. Potom ho odveziem do skoly a supajda do robotky! Maj sa krasne a drz sa!!!

zabka60
30. máj 2011

@odrik fuuuha to ma riadne testy teeedaa,cim si to zasuzil chuda 😉 no ja idem od stredy do robotky po 2mesiacoch,takze ma caka perny mesiac,kym si zvyknem ja a hlavne telo 😅

odrik
30. máj 2011

@zabka60
No zasluzil si to 11 rokom zivota-povinne! Tak ideme, pekny den!!! Ozveme sa si! Pekne sa psychicky pripravuj na pracu, fuha, po 2 mesiacoch!

zabka60
30. máj 2011

@odrik aj vam prijemny teplucky dnik a vdaka,od 5 rana som hore a uz mi nervy hraju,aj ma vynatahhalo pekne,ale za tyzden to prejde,treba si opat len zvyknut 😉

odrik
30. máj 2011

@zabka60
Pravdaze si zvyknes, 1-2 dni a je to. No ale dufam, ze len na kratko, lebo na nas caka materska dovolenka! A ak sa mi to podari, tak si ju aj poriadne uzijem!!! Ja viem, ze my vsetky, lebo vieme, co nas to stoji!!! Pa

zabka60
30. máj 2011

@odrik no jasne,aj sa tesim celkom na babenky...no a asi som strasne tuzila prave po tej materskej a asi som mala blok psychiky,tak v robote troska uvolnim,bo aj tak idu sa tahat nadcasy od 6rana do 7vecera,nebude kedy babatko chodit po hlavicke 😉 uvidime a mozno bum a bude a neskutocne,aj ked vieme kazda co to obnasa,aj zle chvilky pri babatku,ale tak sa budem tesit,ze.......................od radosti sa zblaznim ha 😀 uz aby bol nas cas moja...a ako bolo v praci???

odrik
30. máj 2011

@zabka60
Dakujem, v praci bolo fajn! Aj mne tak rychlejsie uteka cas a nemyslim tolko na to, co bolo a snazim sa mysliet do buducnosti. No budes to mat v praci perne!!! A vies ako sa hovori, mozno motyka vystreli a budeme o chvilu na materskej!!!

zabka60
30. máj 2011

@odrik urciteee!!!!!a ani uz nechcem tolko mysliet,bo nikomu to nerobi dobre a kopec stresov kolo toho nadarmo,ked sa nedari,kazdy je s toho podrazdeny..treba otocit myslenie na opak 😉 a bude dobre moja....akurat si idem od jednej babule kupit lady Q tester ten mikroskop a uvidime,ci bude zaberat a ci bude niekedy ta slavna paprad,kedze nevedno ci ja mam plodaky a ovu...drz palecky 😅

odrik
30. máj 2011

@zabka60
Drzim, myslim, ze by mal zafungovat. Dokonca som pocula, ze niektory test by mal informovat 4-5 dni pred ovu. A to sa vraj "pracuje" na dievcatku! Tak prijemne snazilkuj, moc nepracuj, pekny den!!!

zabka60
30. máj 2011

@odrik citala som o nom a ano 6dni su plodne a informujee to o par dni skor,no uvidime ako bude fungovat 😉 no a s pracou,hm musim,bo tam,kde pracujem sa neda ani oddychovat,ani zadrbavat ani nic,stvu nas ako kone!!!svine korejske...

lolitka25
30. máj 2011

@zabka60 Ahoj, ja mam lady q ... sice len tyzdena este s nim neviem narabat uplne super- najvacsi problem mam naplut bez bubliniek 🙂
Najprv boli bodky a teraz aj bodky a sem tam paprad... cize sa mi blizia plodne dni.
Ja si inak kontrolujem aj cervikalny hlien- a podla toho mi to co vychadza v mikroskope sedi....

.... Tak do snazilkovanie 🙂

zabka60
30. máj 2011

@lolitka25 aha tak drzim palceky,no som zvedava,ako sa budem ucit ja 😉 ale po case si najdeme ten spravny gryf...ja som skusala bazalku,ale nemam na to cas ani chut a cervikalny mam ako kedy,mam ho tazko odsledovat,takze sa musim spolahnut na ladynku 😉 drzim ti palceky

monkri
30. máj 2011

ahojte ako ste sa mali dnes ja dobre 🙂 a myslím na vás moc 😉

zabka60
30. máj 2011

babky poradte mi,meskaa mi mrcha od 15maja,26 maja som bola na vyvolavacke a stale nic..ale ja mam cyklus 35 a vyssie,takze neviem no....ja len ci mi niekto neda malu nadej,ze by som mohla byt tehu ☹

monkri
30. máj 2011

@zabka60 mne raz doktorka povedala že ak po vyvolávačke do dvoch týždňov nič tak že už potom nič lebo že som tehu 🙂

zabka60
30. máj 2011

@monkri tak uvidime,ze co bude do 2 tyzdnov

monkri
30. máj 2011

@zabka60 držím palce aby si bola 😉 🙂