Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ahojte prosim potrebujem trochu podpory uz som si myslela ze som tehotna ale prave som dostala kramy som s toho strasne znechutena snazime sa o babo a zatial stale nic chcem sa spytat ci niekto nevie alebo nema skusenost s uzivanim Pregnia chcela by som to vyskusat alchemilkovy caj mi nepomaha aneviete este o niecom co pomaha? DAKUJEM
@adusa700
Ahoj!!! O tom preparate neviem, ale je vhodne uzivat Femibion 800 kyselina listova. A alchemilkovy cajik je vhodny, ale ked otehotnies uz vysadit a uzivat len Femibion 800 do 12. tyzdna. Potom sa uzivaju vitaminky ine. A netrap sa, mrska sice prisla, ale nabuduce uz nepride 🙂 !
@mimi1111
Ved ja viem ako to myslis. Ja im to vsetkym tiez zo srdiecka prajem! Uprimne! Len aj nam! Neviem, preco to mame take tazke a komplikovane, naozaj neviem. Aj mam pocit, ze sa vela u mna v dusicke zmenilo, ze sa tak neviem tesit, kazdu chvilu mam slzy v ociach, zamyslim sa, ani neviem nad cim, vselico prehodnocujem a tak. Obcas veselo, obcas smutno! Zvlastne, co to s clovekom narobi!
SNazilky, vyhlasujem mesiac absolutneho nemyslenia!!! Ziadne pocitanie dni, meranie teploty, robenia ovu testov a cakania mrchy....
Iba zivot.... mozno prave to to chce - verim ze sa nam to podari- tak hor sa do boja 🙂
@lolitka25 tak tak vytecny napad,bo zbytocne sa stresujeme neustalim kontrolovanim a tak by to nemalo byt,je zvlastne,ze nase stare matere nikdy nepoculiani len neveddeli o praktikach,ake mame my dnes v dostupnosti a oni bez toho rodidli deti ako jablone 😀 zla doba,zle vsetko,asi tak 😖
@zabka60 @monkri @odrik @mimi1111 @lolitka25 @nalada
spája nás túžba po dieťatku...ja už som mala také stavy ..že som sa ani s nikým nechcela stretávať...s priateľmi...nebavilo ma baviť o práci, politike...všetkých možných veciach...chcela som všetkým povedať...ja chcem dieťa...prečo ho nemám, prečo tí čo ho nechcú ho majú.....ostatné ma nezaujíma. Som to len dusila v sebe, lebo všetcia...hlavne musíš byť v pohode..nemyslieť na to.. akokeby som to nevedela 😠 .
Idem sa teda pridať k vám, mesiac bez sledovania ovu, seba a trápenia ...idem žiť..... ani tu sa nepozriem 😲 ..
Držím Vám palce a ked sa tu kuknem o mesiac...tak dúfam, že z vás už niekto bude tehu 😵 ...majte sa krásne
Može sa stať, že aj prvej 😅 lebo ak mi príde v pondelok mrcha..tak neviem či to zvládnem 😅
@kyra30 ja som uz konecne malaa pocit,ze by som mohla byt tehu,aj priznaky a dnes bum,rano bolesti a mrcha mrchava prisla ☹ smutne,ale asi to tak koli niecomu je,musime to prijat a ty sa prosim ta netrap a neobvinuj,raz to pride,uplne ta chapem,tiez ma uz hneva kazdy s recami toho tipu,nemysli,nemozes aa bla bla..vsak to kazda pozname naspamat,ale priznajme si,ze tak,ako nechceme,to bude pre nas najlepsie a nemusis nas opustat na mesiac,budes nam tu chybat,ved sme tu na to,aby sme si jedna druhej pomohli,aj psychicky a aj inak,ak je to v nasej kompetencii 😉
@pepi_petra Takto toto bolo pre mňa to najkrajšie čítanie po dlhej dobe, ktoré som potrebovala 😀 😀 😀 😀
@kyra30 ak si myslíš, že sa prestaneš sledovať a "budeš žiť" - mýliš sa! 😝 Jednoducho sa to nedá - skúšala som to snáď tisíkrát... 😖 Ale prosím, ak sa Ti to podarí, je ozaj veľká pravdepodobnosť pozitívneho výsledku. Ale sa aspoň ozvi ako žiješ a pokecaj s nami trebárs o počasí 😀 , skôr Ti to všetko ubehne.

@monkri dakujem pekne,ale pochybujem,ale mozno,ze by sme sa trafili do ovu??kua moje telo je ako loteria 😀 bud tipnes a vyhras,abo nic....a myslis,ze vyvolavacka by neuskodila,keby som veeeeeeeeeeeeeelkou nahodou bola tehu??,jooj kiez by pan boh dal