Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@katkapapacova to mi je ľúto, v takom neskorom štádiu to muselo byť ešte horšie....a máš pravdu, najhoršie je keď ľudia rieši veci, o ktorých nič nevedia. niektorí ťa ľutujú, čo ja osobne neznášam a dokonca ja mám jednu klegyňu, ktorá sa vyžíva v narážkach, ktorými mi ubližuje. aj keď som po potrate nastúpila do práce, tak na spoločných obedoch začala pred všetkými rozoberať, ako jej deti boli malé a čo robili a aké to zlaté a neviem čo...pritom má 48 rokov a takmer dospelé deti....ona je však celá taká divná, roky podvádza manžela s kolegom a každému všetko závidí......ale dosť o nej. Držím ti palce, nech ti to dobre ubieha a nech už skoro kočiarikuješ po ulici, aby všetci videli 🙂
@katkapapacova no ja mam teraz stop 😒 . po neuspesnom KET v tom mojom maji sa mi rozzurila endometrioza a dnes sa idem objednat na operaciu ☹ . takze ziadne krasne leto na oddych ako som si planovala ked som samu seba utesovala. leto stravim PN a hned po operacii mi vyvolaju umelu menopauzu a hned za tym si budem pichat hormony na stimulaciu na dalsie ivf. takze takto neveselo, ale bojujeme dalej.
som rada, ze je vsetko OK, neviem preco sa mi to tak snivalo, ale aj dnes sa mi snivalo o dalsej kocke 😀 . asi to tu budem musiet obmedzit 😀 😀 😀
tak sa mi drzte, aj @lolitka25 - nech to na tu urodnu pôdu konecne padne 😉
@mimi1111 a ty uz mas jedno dietatko???ja som nevedela,prepac,mam s toho chaos 😕 nebooj,musis dufam,aj my dufame,s takymto anzorom sa dostanes do jedneho psychickeho kolotoca a este ti bude horsie,bud uplne vypni a nemysli,abo musis niekde hladat nejake pozitivne myslienky,bo toto ti moc nepomoze..ja tez som strasne zufala,ale nepomoze to ani mne,ani nikomu a nemozem doma davat najavo,ze som bezradna,bo musim davat ostatnym silu vo viere,ze sa to raz musi ppodarit a oni mi zas daju silu,ze mam pravdu 😉
@mimi1111
@monkri
@mimi1111
@eviq
@ivka3901
Ahoooooooj! Prave som prisla z prace! Tak dnes mam za sebou hematologiu. Zobrali mi mooooc krvicky do 4 skumaviek, tak o 2 tyzdne uvidim. Ak som dobre rozumela, brali aj na zakladne geneticke vysetrenia. To by som sa tesila, nech sa vysetri, co sa da! No a dufam, ze bude vsetko OK, ze dovtedy pride aj mrska potvorka a budem moct znova snazilkovat 🙂 ! Myslim na Vas!!!
@mimi1111 jeej to je fajn,ze mas dceerku,uz velku slecnu,ako som uz povedala,je vzdy lahsie zenam,ktore uz maju aspon jedno dieta a snazilkuju,ako tym,ktore nemaju ani jedno,vies,zameraj sa na dcerku a uvidis,pride to a uvidis,ze my ostatne ti este budeme zavidiet,ze budes tehulka,ver mi 😉

@odrik zajtrá ak sa bude dať pôjdem si kúpiť test dúfam že by to konečne po dvoch rokoch podarilo ale sa aj bojím no nechám sa prekvapiť 🙂