icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
14. jún 2011

@mimi1111 no to koli tomu zapalu,bo by sa babatko neujalo a hlavne koli ovulke,ze ju nemam,moje leniveee vajecniky,ale neva,len aby zvladli 9 meiacov milacika nosit a ked bude vonku,uz bude hadam vsetko v poriadku 😅

monkri
14. jún 2011

@odrik @zabka60 aj ja lúbím krémeše môžem aj ja prísť 🙂 ja priletím to nieje problém lietadlá letia každý deň 🙂
@nelynka vy bývate u svokrovcov ?

zabka60
14. jún 2011

@monkri no jasnacka,aspon bude veselsie,ale podmienky vstupu poznas!!!!velke a plne brusko babatiek 😀

pacta
14. jún 2011

@odrik ahojky. keby si tak mala pravdu. 27 mam teraz... takze najvyssi cas, vravis (teda pises) 🙂 ja si myslim, ze ked zena tuzi po dietatku, vek nie je prekazkou... samozrejme, v ramci fyziologickych moznosti a zasa extremy nie... ale aj v mojom okoli su mamicky okolo 40-tky, ktore maju babatka a su spokojne, stastne a s prehladom to zvladaju. takze stale spolieham na tie Vianoce... ako sme sa uz dohodli 🙂

monkri
14. jún 2011

@zabka60 ano pravdaže a pokiaľ možno hned dvojičky xixixi 😀 😀

nelynka
14. jún 2011

@monkri momentalne sme u svokrovcov v KE lebo drahy tu ma pracu..
inak mame domcek na strednom slovensku ale ten treba prerobit este..a ked bude hotovi tak sa tam prestahujeme ale kym je praca tak budeme u svkrovcov aby sme usetrili za najom...

pacta
14. jún 2011

@zabka60 juj, aj ja by som chcela dievcatko... aj chlapceka... jednoducho aspon 3 deticky... ale jasne, ze ak nam v zivote bude dopriate co i len jedno dietatko, budem zan nesmierne vdacna a stastna, a je mi uplne jedno, ci to bude dievcatko alebo chlapcek. aj ja si niekedy predstavujem, ake by to bolo pekne, mat dievcatko, ako by sa volalo... a tak... 🙂

zabka60
14. jún 2011

@monkri zaltko aaaj trojicky ti prajem 😀 ...kurnik sopa,nemam slov na tento svet,preco mamee take nestastie

odrik
14. jún 2011

@pacta
🙂 🙂 🙂 dohodnute!!!

monkri
14. jún 2011

@nelynka aj my sme tak na tom tu alžírsku sme u svokrovcov ale na sk máme byt ktorí je momentálne podnájme tu byt kupovať nechceme lebo chceme sa vrátiť potom na sk ak sa nám to podarí 🙂

zabka60
14. jún 2011

@pacta od malicka som mala predstavy a bola v nich moja mala babika krasna,ktora ak bude budem nesmierne stastnucka a ked chlapcek nevadi,bude milovany,ak sa bude dat,len boze prosim,nech je zdrave ako buk!!!!!!!!!!!!!!!!!baby nezabudajte na nas slub a predsavzatie!!!!!tehulkujme uuuuuuz 😀

lolitka25
14. jún 2011

Ach baby, dve susedy mam tehulky a velmi bruchate ... a to sa vydavali v sept. a oktob. ... a ja nic :(((
Ja by som bola najstastnejsia zena na svete mat zdrave dvojcatka aspon 🙂 som prilis narocna... Bola som si ista,ze budem mat velku rodinau aspon 5 deti... zatial mi Pan nenadelil ani jedno :(
Stale rozmyslam, zaco ma tak tresta...

odrik
14. jún 2011

@zabka60
🙂 🙂 🙂 vravim Ti, ze uz, uz pridem na kremese!!! Tesim!

monkri
14. jún 2011

zabka60 to až tak nepreháňaj že trojičky 😀 no asi by som to nezvládla necítim sa na trojičky ale tie trojičky doprajem tebe mne stačia tie dvojičky 🙂

zabka60
14. jún 2011

@odrik tak napec draha moja a prideeem,abo ty pridiii,ok????ale vianocny puncik nebude 😀

odrik
14. jún 2011

@monkri
Jasne, kremese sa papaju v Ziline u zabky60! Budeme mat uz velke bruska a pred porodom sa napchame kremesov, nech ma to precistenie criev pred porodom vyznam 🙂!!!

monkri
14. jún 2011

@lolitka25 klud neboj do tých vianoc aj my budeme a ked nie tak potom ale budeme treba dúfať 😉

lolitka25
14. jún 2011

@monkri Do Vianoc budem taka tehula az dvere vyvalim kade pojdem 🙂 a aspon 4 mesiace si neuvidim spicky noh a budem mat krasne zdrave dvojcatka 🙂 kto sa prida???

monkri
14. jún 2011

@odrik jasne že si dáme ale všetci a dáme si stretko v žiline 😉

odrik
14. jún 2011

@zabka60
Nevadi, bude nealkoholicky!!! Uz prestanme, lebo ja rano sadnem do auticka a pridem do Ziliny!

monkri
14. jún 2011

@lolitka25 ja som za tak že hned ale dvojičky a potom sa gúlame 😉

lolitka25
14. jún 2011

@monkri dohodnute 🙂))

zabka60
14. jún 2011

@odrik na priiidi,zavolam si o dovolenku a pojdeme na nakupy 😉 som rada,ze som si tu nasla taku kamosku,ak ta tak mozem nazvat 😝

zabka60
14. jún 2011

@monkri 😅 dakujem,ja som skromna,mne postaci aj jedno,co bude mat energie za dvoch,my mame aj nevlastneho a ten je tez jak za dvoch 😉

monkri
14. jún 2011

@lolitka25 asi sme len dve na tie dvojičky ale dohodnuté 😉 jedným rázom hned dve a máme potom pokoj 😉

lolitka25
14. jún 2011

@zabka60 Zabka tebe sa narodia hned dvojcatka, nebud skromna 🙂 ja ti ich vymodlim 🙂

odrik
14. jún 2011

@lolitka25
Ahooooj, pridavam sa k dvojciatkam!!! Velmi rada!!! 🙂

monkri
14. jún 2011

@zabka60 no je to jedno či jeden alebo dve hlavné je aby bolo a aby bolo zdravé ,môjmu sa páčí nápad s trojičkami 😀

zabka60
14. jún 2011

@lolitka25 no keby to tak bolo,hnevat sa isto nebudeme,ale staci nam jedno,vdaka krasavice moje 😀

lolitka25
14. jún 2011

Baby co ja by som bez vas robila...asi by som sa zcvokla...