Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik ahojky. keby si tak mala pravdu. 27 mam teraz... takze najvyssi cas, vravis (teda pises) 🙂 ja si myslim, ze ked zena tuzi po dietatku, vek nie je prekazkou... samozrejme, v ramci fyziologickych moznosti a zasa extremy nie... ale aj v mojom okoli su mamicky okolo 40-tky, ktore maju babatka a su spokojne, stastne a s prehladom to zvladaju. takze stale spolieham na tie Vianoce... ako sme sa uz dohodli 🙂
@zabka60 juj, aj ja by som chcela dievcatko... aj chlapceka... jednoducho aspon 3 deticky... ale jasne, ze ak nam v zivote bude dopriate co i len jedno dietatko, budem zan nesmierne vdacna a stastna, a je mi uplne jedno, ci to bude dievcatko alebo chlapcek. aj ja si niekedy predstavujem, ake by to bolo pekne, mat dievcatko, ako by sa volalo... a tak... 🙂
@pacta od malicka som mala predstavy a bola v nich moja mala babika krasna,ktora ak bude budem nesmierne stastnucka a ked chlapcek nevadi,bude milovany,ak sa bude dat,len boze prosim,nech je zdrave ako buk!!!!!!!!!!!!!!!!!baby nezabudajte na nas slub a predsavzatie!!!!!tehulkujme uuuuuuz 😀
Ach baby, dve susedy mam tehulky a velmi bruchate ... a to sa vydavali v sept. a oktob. ... a ja nic :(((
Ja by som bola najstastnejsia zena na svete mat zdrave dvojcatka aspon 🙂 som prilis narocna... Bola som si ista,ze budem mat velku rodinau aspon 5 deti... zatial mi Pan nenadelil ani jedno :(
Stale rozmyslam, zaco ma tak tresta...
zabka60 to až tak nepreháňaj že trojičky 😀 no asi by som to nezvládla necítim sa na trojičky ale tie trojičky doprajem tebe mne stačia tie dvojičky 🙂
Baby co ja by som bez vas robila...asi by som sa zcvokla...

@mimi1111 no to koli tomu zapalu,bo by sa babatko neujalo a hlavne koli ovulke,ze ju nemam,moje leniveee vajecniky,ale neva,len aby zvladli 9 meiacov milacika nosit a ked bude vonku,uz bude hadam vsetko v poriadku 😅