icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
14. jún 2011

@monkri no vidis toooo,tak supajdy robit 3nasobky 😀 a my sa tesime na nase jednoooooo 😀

odrik
14. jún 2011

@zabka60
Jeeeej, to by bolo super!!! Vies co, akonahle zistime, ze sme uspesne tehulky, na tie nakupy pojdeme!!! Ako kamosky! A na oblecenie pre nase babatka minieme majland!!! No a samozrejme na kremese!!!

monkri
14. jún 2011

@zabka60 aj ja sa teším aj keby bolo len jedno nie som proti ,hoci s manželovej strany kludne môžeme mať aj dvojičky ,hlavná vec nech je a nech je zdravé a nech máme každá aspon po jednom do vianoc 😉

odrik
14. jún 2011

@zabka60
@monkri
No baby, tak makajme!!!!! Ja sa chcem s vami uz hned stretnut!!!

zabka60
14. jún 2011

@odrik tak to beriem teda a nech to je co najskor,bo uz nevyydrziiim,nie koli kremesom,ale koli super stretku 😉 zlatko inac som gabika,kdyby neco 😀

zabka60
14. jún 2011

@monkri tak tak babulky idem do hajan aspon o nasich babatkach snivat,kym budu tie skutocne papa zajtra 😉

zabka60
14. jún 2011

@odrik my nemame taku dilemu,ako monkri,ze..z alzirska za nami juuuj,aby si uz dosla monkri a urobime zurku,este netehu a potom dodrziavat uz len zdravu stravu a tekutiny,samozrejme nealkoooo...krasne sny bambulky 😉

mimi1111
14. jún 2011

@zabka60 tak sa pekne vyliec zo zapalu a nebojkaj ked sa vam to podari tak to pekne vynosis do konca neboj nemysli na zle

odrik
14. jún 2011

@zabka60
Snivaj moja krasne snicky!!! Snivaj o babatkach, a potom nam povies, ako budu nase babulka vyzerat!!! Ja som Andrea. Dobru nocku!!!

monkri
14. jún 2011

@zabka60 krásné sni dobrú noc a neboj ja mám aj tak pláne na jesen prísť na sk a žilinu mám aj tak pláne nedaleko od žiliny my býva sestra vo varíne 😉

odrik
14. jún 2011

@zabka60
A zistila som, ze mas psika, yorkshira, aj ja a vola sa Maša ( martin, andrea, šimon ), hovorime jej Mášenka. Tiez je malinka a strasne zlata, no milacik rodiny!!! Tak krasnu noc, zajtra krasny den!!!

eviq
15. jún 2011

@odrik
@monkri
@kyra30

ahojte kočky, ako sa máte, pár dní som tu nebola a teraz som si vás zase prečítala. čo máte nové? nejaké prírastky? 🙂 mne končí mrška, tak budúci týždeň bude "týždeň lásky" 🙂))) keby sa podarilo.......lebo zase na mňa nejak lezie depka....

eviq
15. jún 2011

@zabka60 ahoj zabka, citala som si aj tvoje problemy, tak ti tiez velmi drzim palce, nech sa ti ten sen splni...

pacta
15. jún 2011

@zabka60 teraz ked mamicky kocikuju, ani clovek nevie, ci je v kociku chlapcek alebo dievcatko... kazdy druhy kocik je cierny. nevravim, ze maju byt ruzove a modre, len som si dnes vsimla, ze vacsina kocikov je cierna a v tomto teple je mi luto tych babatiek, ktore sa v nich "varia". verim, ze Ty by si bola najlepsia mamicka malej bambulky... strasne moc Ti ju prajem.

eviq
15. jún 2011

neviete mi niekto poradiť, ako najpresnejšie si zistím ovuláciu? nechcem kupovať tie testy, podľa toho, čo som tu čítala by som sa z nich aj tak nevyznala...ked mam cyklus tak od 27 do 30 dni tak je to niekedy v polke? dakujem

janie80
15. jún 2011

@eviq ahoj, uplne najpresnejsie to zistis meranim BT. Lutealna faza (t.j. medzi ovulaciou a menstruaciou) trva 11-16 dni... Cize ked mas cykly 27-30 dnove, tak ovulacia by mala byt cca medzi 11-19DC.

eviq
15. jún 2011

@janie80 a BT vtedy stúpne? lepšie merať ráno? ... a dakujem 🙂

zabka60
15. jún 2011

@mimi1111 jasnacka,ze vynosime,bude dobre,verim tomu..no a vy nic nove?,

zabka60
15. jún 2011

@odrik no o babatkach sa mi nesnivalo,ale mala som sen o ocinovi,bolo mi v praci tazko cely den 😖

zabka60
15. jún 2011

@monkri no supeeer tak sa budeme na teba tesit..budeme krasne gulatuckeee jeeej

odrik
15. jún 2011

@zabka60
Joj, to ma mrzi! Alr mozno Ti chcel ukazat, ze je stale s Tebou a dava na Teba pozor!!! A o babatkach nebudeme snivat, tie budeme nosit o chvilu v bruskach!!!

zabka60
15. jún 2011

@odrik nooo milujem moju bubinku,je uzasna,dokaze sa aj usmievat 😀 dnes ma cakal drahy pri praci a zobral bicykel a bubinka za nim utekala,dosli sme domov,lahla a spi 😀

janie80
15. jún 2011

@eviq ano, BT stupne... treba merat hned rano, tym istym teplomerom, v ten isty cas... este pred akoukolvek fyzickou aktivitou a spanok by mal byt min. 6 hodinovy. Podla toho, ako sa sprava teplota, tak si to urcis... Mozes si aj robit graf na www.fertilityfriend.com . Tam ti to urci ovulaciu samo. Princip je ten, ze si treba porovnat teploty pred a po. A ked priemer 6 predovulacnych teplot je o min. 0,2 nizsi, ako priemer troch poovulacnych, tak vies, kedy ovu bola... Ten program ti to tiez potvrdi az po troch narastoch.

odrik
15. jún 2011

@eviq
Ahoooj, tak nech tyzden lasky nevyjde na zmar!!! Poctivo snazilkuj, nezabudni, po sexiku urobit poriadnu "sviecku" 🙂!!! Nozicky vysokooooo, aby spermijky urcite nasli to spravne vajicko!!! 🙂! Moc drzim palceky! U mna bezo zmien, cakam na prvu mrsku po kyretazi a na vysledky z hematologie a uvidime. Pa

zabka60
15. jún 2011

@eviq ahooj dakujeme peekne,raz sa splnit musi,chytime stastneu za pacesy a uz nikdy nepustiiime 😉

zabka60
15. jún 2011

@pacta 😵 ooo dakujem strasne si ma potesilo,mne sa strasne paci farebny kocik,aj ked cierny je pekny,ale mas pravdu,to teplo to nieee,ja skor take zivsie farbicky

zabka60
15. jún 2011

@odrik no teraz sa mu blizia narodeniny a meniny bol janko mno vsak v nedelu sme mu boli zapalit a pojdeme znova..asi sa mi pripomina 😅

odrik
15. jún 2011

@zabka60
Su to zlati havinovia!!! Aj nasa Mašenka sa usmieva a je velmi citliva! Vsetko preziva s nami. Miluje ludi a nema moc rada inych psikov, neviem preco. Boji sa ich a nechce sa vobec priblizit.

zabka60
15. jún 2011

@odrik asi citi strach,ze by jej mohli ublizit.bubika je zas hrrr,neskoci do malej metly,ale do pitbula,vlciaka a takych velikych,to je pre nu vyzva 😀 moja zas nesmusi male deti,bo kricia a behaju hore dole a jej to vadi,ale ked mame mm maleho,tak vidis,aka je stastna a hra sa snim,kuse ho,ale vies ako to myslim,len tak a blaaaznia a ked sme vonku a uz nemame maleho a vidi nejake dieta tak pribehne ovonia a ide prec,pozna ho podla pachu vies...je uzasna,zlomilo by mi srdiecko,keby sa jej nieco stalo,je to nas milacik 😀

odrik
15. jún 2011

@zabka60
Asi ano, aby si vedela, ze je s Tebou. A vzdy bude. Nas tatik sa mi tiez dost casto sniva, ale su to pekne sny, az mi je luto, ked sa zobudim, lebo ho vzdy vidim ziveho a zdraveho! Tak ako si ho pamatam. Tak nech nas len ochranuju, aj nasich blizkych a poslu nam do bruska krasne a zdrave babulka!!!