Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik no semienko je fajne,ale poda je poskodena a nevyhovujuca,takze musime ist do poriadneho kvetinarstva a pokupit vsetok postrek posti skodcom,co nam pozieraju korienky a uvidis,tak bude raaast krasna kvetinka,kazdy nam bude zavidiet 😉 tesim sa a dufam,ze raz ja budem mat srdce na mieste a takto povzbudzovat inu snazilku a davat jej silu ist dalej,je to super predstavva 😎
@monkri 😢 s tym nic neurobime monkruska,je to jednoducho tak a my to musime prijat,ale nadej vzdy uiera posledna a kolkyyym sa zadarilo s pomocnou rukou,nebojkaj,zajtra ti drzim paste a nezabudni nam napisat,ako si dopadla jasne 😉 idem do hajan,este dva dni makacky a vikend si uzijem naplno..sladke sny zlatusikovia
@zabka60 dakujem ,no dúfam že sa tam dostanem a že bude pracovať
no toto sem nepatrí ale kuknite sa na to mna to moc akurát teraz dojalo
http://www.vidime.net/video-7620
@zabka60
Budes mat to srdce, pretoze Ty uz velke srdce mas!!! Ja viem, ja to mam trosku lahsie, kedze mam Šimonka, ale uprimne sa radujem s kazdou uspesnou tehulkou, pretoze viem, aky je to zazrak otehotniet, potom uspesne tehulkovat a nakoniec porodit zdrave babatko! Mne sa to raz podarilo a velmi to vsetkym prajem!!! A sebe tak trosku tiez, aspon este raz prosiiiim!!!
@odrik my ked sme sa rozhodli,ze ideme naplno skusat,tak ma ani v zlom sne nenapadlo,ze budeme mat taketo problemi,ake mame a do coho vsetkeho sa budem musiet zasvatit a naucit a co absolvovat,ale zas nebit toho,tak by som tu nebola a nepoznala uzasne baby,ake su tu.....jedna svata pravda-vsetko zle,je na nieco dobre.... 😉
@eviq keď si sa pýtala, ako sledovať ovu, tak ja som si dala urobiť výpočet plodných dní podľa doktora Jonáša - to podľa dátumu narodenia - v akej polohe bol mesiac pri narodení...no i na tejto stránke zadáš dátum narodenia a vypočíta ti to, kedy asi máš plodné dni podľa toho. Plus pridaj sledovanie BT, cca plodné dni ako ti vychádzajú...i motyka vystrelí 😀
http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
a zaklikni : I will schwanger werden.
Babulky moje! Urobte kuk do temy detsky aspirin-podpora otehotnenia, celkom zaujimava diskusia! Idem si to skusit niekde nastudovat!!! Dobru nocku!!!🙂
@odrik @zabka60 kamoška my to poslala aby som sa na to kukla že je to nádherné ale naozaj chudák chlapec život sa sním nehral ale hlas má nádherný
no naše detičky to bude najväčší zázrak na svete pre nás 😉 a som rada že som vás tu spoznala to som vás zo začiatku len čítala než som sa rozhodla že napíšem, a to bola najsprávnejšia vec čo som tu spravila, spoznala som tu super ludí každá s nás hoci sa trápime ale sa nevzdáme a budeme bojovať kým sa nám to nepodarí a raz sa nám to musí podariť ja tomu verím celím srdcom 🙂
Dobru nocku vsetkym snazilkam!!! Pozorujem zatmenie mesiaca, je to nadherna a nadludska vec. Poslala som na ten krasny a tajomny mesiac velku prosbu za nas vsetky!!! Ved vy viete aku!
@odrik veru radšej sa spýtaj odborníkov vieš už veľa ľudí na to doplatilo že uverilo tomu čo tu bolo napísané ,bohužial poznala som jednu ženu učitelka v škôlke a uverila liečiteľom a tomu čo čítala na nete a nešla lekárom ale sa nechala tak liečiť bohužial už nieje medzi nami preto radšej prever 20x u odborníkoch než to začneš brať
@zabka60
Oddychuj!!! Ja som tiez uvarena aj unavena. Šimko je na treningu, pride, sprchne a ide sa ucit. Zajtra ma koncorocku z anglictiny a matematiky. Ja chystam veceru, periem... Som ja vcielka usilovna, mne sa nikto nevyrovna, rada varim, rada periem, ze sa na to ne........ 🙂! Lezkaj, relaxuj, papaj lieciky potrebne!!!
@odrik ja som dnes uplne k.o,nechce sa mi ani drahemu nachystat veceru,vsak ma ruky,nech si urobi 😀 uz som okupana,bo tez cely den v robote taaky hic,ze mam secko rozvarene 😀 sefe,papam secko,neboj nic,uz nech dojde mrcha a mozme sa posuvat dalej a dalej a dalej a dalej a dalej 😀 vidis,zakon schvalnosti,aj ja budem cakat na mrchu 😖
@zabka60 u nas dokonca tento rok postavili stlp specialne pre bocianov a na nom vyrobili aj hniezdo, ale ziadny bocian sa tam nenastahoval ☹ ja sa praveze este stresujem len tak sama so sebou viacmenej a s manzelikom, samozrejme. tych stresov pri chodeni po doktoroch sa veru obavam. dost sa bojim, ze sa tomu nevyhnem. Ty sama najlepsie vies, co to obnasa, kedze si si uz presla vselicim...

@monkri 😀 tak take nieco keby bolo,tak by sme nan ani nemali,take by bolo drahe a ako vsetko a vzdy by mali k nemu pristup len vyssie elity 😀