icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

odrik
15. jún 2011

@zabka60
No veru, maznacikovia havinovia! Taki zivi plysacikovia!

zabka60
15. jún 2011

@odrik mne sa vzdy sniva len chory..takze to niesu take pekne sny,ale aspon ho vidim a som chvilu snim,toto nikto nikdy nepochopi,ake to je,pokia to nezazije na vlastnej kozi ☹ mno a veelmi dufam,ze ma stale tak luubi a posle mi bubacika do bruska 😉

odrik
15. jún 2011

@zabka60
Neboj, ti nasi tatinkovia nam predsa dopraju a vedia, ze sa chceme stretnut a papat moooc kremesov!!! Tak najprv poslu chrustikov, potom budu kremese!!! 🙂

zabka60
15. jún 2011

@odrik 😀 juj,straasne sa na vas tesiiim,pookecame,spozname sa a budeme spolocne tehulkovaaat 😵

odrik
15. jún 2011

@zabka60
Aj ja sa tesim! 🙂 mame velmi silnu motivaciu!!! Stretnutie s kremesami!!!

zabka60
15. jún 2011

@odrik veru taak,tesim sa na vikend,pride drobec k nam,pojdeme niekam poopekat abo co,na vyletik,juj,dnes ma akosi bolia uzliny nakrku,natrela som si to octanovou mastou.mamca poradila 😉 od zajtra do 25juna idem papat duphaston a potom dojde mrcha,potom krvicka a dohoda na termiin,uz aby to bolo...milacik a ty stale mrcha nist??

monkri
15. jún 2011

no dnes som bola pre výsledky ale sa v tom nevyznám tak som zvedavá čo povie doktorka ,ale podla tej čo robila testy že mám nízku hladinu hormónov

odrik
15. jún 2011

@zabka60
Jejda, my dve sme tusim z "jedneho vajca" 🙂!!! Mna od rana bolia uzliny aj hrdlo! Dala som si teply zabal, plienku zohriatu v mikrovlnke! No, tesim sa, budes mat krasny vikend! Jej, keby vam to tak vyslo hneeeeeeed na prvy termin!!! Tomby bolo radosti! Ja zatial mrcha nist!!! Dnes 32. den a nist, nist!!! Nehaaaaj tak, sak ona prinde!!! Len sa Ty pekne teraz opatruj, pirulky papkaj, potom mrskuj a hneeeed tehulkuj!!!

zabka60
15. jún 2011

@odrik 😀 to je nahoda,ja ledva krkom otocim,tak ma bolia,idem este natret a veru aj ja dam tepply zabal na krcisko moje 😀 och,no uz aby to bolo,neviem sa dockat momentu,ked buddem moje babatko drzat v naruci a potom uz len kociarik tlacit kade tade,uzasne,kukam tehu oblecko a taake krasne maju,uz nech si to mozem kupit 😵 moja a co ti vlastne povedal dokino,kedy by mali asi dosjt????stale ssa musim zastavovat nad dilemou,aku mame,ty na mrchu cakas a ja ju odhanam a nefunguje ani jedno,sakra 😠

zabka60
15. jún 2011

@monkri noo tak by si sa mala dat vazne prehliadnut,aby ti co najskor dokazali pomoct naplnit brusko 😉

monkri
15. jún 2011

@zabka60 ved zajtrá idem k lekárke aby čo najskôr to bolo poriadku

pacta
15. jún 2011

dievcata, beriete uz teraz nejake vitaminy... femibion alebo tak? ja som brala 2 mesiace asi pred pol rokom... ale vsak by som na to minula cely majetok, ked sa nam bude takto "darit" ako doteraz. a teraz tak rozmyslam, pride mrcha... nepride mrcha... co ked som prave tento mesiac mala brat tie vitaminy?! mate v zalohe aj nejake lacnejsie alternativy? napadlo ma aj to, ze by som ten femibion uzivala napr. len kazdy druhy den... co na to hovorite?

zabka60
15. jún 2011

@monkri SUPER TAK NAM NAPIS,AKO SI DOPADLA JOOO,budeme cakat a drziiime palcekky,aby sa vam co najskor zadarilo a mohli ste prist na svk a nemuseli sa uz nikdy vratit do alzirska 😉

zabka60
15. jún 2011

@pacta no femibion som este nemala,ale vela dievcta si ho pochvaluje a premyslam aj ja nad nim,ale papam zatial kyselinu listovu co obsahuje aj vit.E a ine vitaminy a uz mi dochadza,tak objednam asi femibion,uvidim a pijem tak cajik na mliecko,je vyborny moc mi chuti a aj pakost smradlavy,on upravuje maternicu a vyborna je aj alchemilka,ale ja som po nej dost cikala 😀

pacta
15. jún 2011

@zabka60 alchemilku pijem aj ja... tie "cikacie problemy" po nej mam tiez, ale nevadi. to sa da zvladnut... aj dnes som na sluzobke tuzobne ocakavala moznost odbehnut na wc, lebo som rano vypila pol litra caju z alchemilky 🙂 ja mam doma este acidofolan, tam je tiez kyselina listova... ale kedze mam pocit, ze kym sa podari vyrobit babatko, zjem tych vitaminov este milion, tak neviem, co urobit. nie som velky zastanca liekov, hoci su to vitaminy, ale predsa len umele. teraz som sa bola radsej v zahrade nakrmit cerstvymi jahodami a hraskom. ale to asi nestaci...

zabka60
15. jún 2011

@pacta neboj,myslim,ze caje ti neublizia,ale pomozu a papaj len tak preventivne aspon kyselinku a ked budes tehu obohatis to o kvalitnejsi vitamin,co ti odporuci nie jedna maminka,ktora ma zdravucke babatko 😉 ja to budem riesit presne tak,ako to radim tebe 😉

pacta
15. jún 2011

@zabka60 dakujem, "zabka"... 🙂 mam v praci tehotnu kolegynu... tak od nej odkukavam, co vsetko ona papa... femibion, magnezium, obcas C-cko... hadam sa nieco priucim 🙂 tak jej zavidim... v dobrom, samozrejme, stali sa z nas celkom dobre kamosky. ale oni babatko este ani nahodou neplanovali... a maju, teda budu mat... ale uz som si zvykla, ze sa to tak velakrat stava...

monkri
15. jún 2011

@zabka60 neboj napíšem čo a ako dúfam bude dobre a coskoro budeme tehu a prídem na tie krémeše tu ich nemajú a ja ich tiež zbožňujem 🙂

zabka60
15. jún 2011

@pacta ani mi nevrav,my mame v praci asi na streche krdel bocianov,bo tolko tehu kolegyn mam,ze ich neviem zrata,ale samozrejme ja medzi ne nepatrim ☹ to je prosto zivot moja,kto nechce ma a kto chce nema,,co uz ☹ ale dokinovia nam pomozu a budu raz aj nam dalsie snazilky v dobrom zavidiet,ze uz to mame za sebou,vsetky tie stresy 😉

zabka60
15. jún 2011

@monkri uz aby to bolo babule,moc sa na vas tesiiim 😉 ...sa nam ta kremesovo-tehulkovske posedenie pekne rozrasta 😀 nakoniec to bude grupen stretko modrych konikov tehotnych 😀

odrik
15. jún 2011

@zabka60
No veeeeru! Mrcha potvorka nechodi tam kam ma, ale chodi tam, kde ju nechcu!!! Ona je cela popletena! Ma zlu logistiku! Daj si pekne teplucky obkladik a liec sa!!! Myslim na to, ze uz by sme simto naozaj vsetky zasluzili! To budu tie najmilovanejsie babatka na tomto svete!!!

monkri
15. jún 2011

@zabka60 to stretko bude pamätné ked sa tak všetcia stretneme na jednom mieste 🙂

odrik
15. jún 2011

@monkri
A este ake sa stretneme?! Bruskate!!! Kazda asi inak, ale vsetky!!!!! A papame kremese!!!

monkri
15. jún 2011

@odrik som za či bruškoveľké alebo malé ale tehu a papáme krémeše ,no normálne mám na tie krémeše chut asi si ich urobím lebo tu ich nemajú vôbec to nepoznajú 🙂

zabka60
15. jún 2011

@odrik 😵 presne tak,len aby nam srdiecka neroztrhalo od tolkej lasky,ale "potesujuce" je,zee niesme v tom same a ze je nas naozaj velmi vela 😉 hruuza,baby,preco sa neda kupit semiacko,co by sme sppapali a rastol by v nas kvietok 😀

zabka60
15. jún 2011

@monkri nooo o miesto nejde,ani o kremese,ale o to,ze budeme mat vytuzene brusika 😀 a konecne sa stretneme,ked nam to tak spolu jede 😀

odrik
15. jún 2011

@monkri
Ano, je jedno ake brusko, len aby to uz konecne bolo uspesne!!!!!

monkri
15. jún 2011

@zabka60 ak zistíš kde sa dá kúpiť to semienko tak hned kúp viacej aj pre nás je nás ale dosť pozor potom nieže zbankrotuješ 😀

odrik
15. jún 2011

@zabka60
Semienka by bolo dost, len co ked nejako nechce pustit poriadny korienok a narast do krasnej kvetinky! A aby ta kvetinka vydrzala zdrava a silna 9 mesiacov!!!

monkri
15. jún 2011

@odrik presne tak 😉