icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
16. jún 2011

@pacta 😢 ano viem a preto ti vravim,po navsteve v iscare som lutovala,ze som cakala tak dlho a nesla tam uz ovela skor,pretoze nam zatial pomohli,uvidime,ako to pojde dalej,neobavaj sa,ak pojdes k odbornikom,nemusis sa bat a v centre mas vsetko,nemusis ist k viacerym speialistom,daj na moju radu.. 😉

pacta
16. jún 2011

@zabka60 cca po roku este nehadzem flintu do zita, neboj 🙂 jasne, ze skusim vsetko, co sa da... len aby som aj ja patrila raz k mamickam 🙂 to musi byt uzasny pocit... ps: dakujem za povzbudenie

zabka60
16. jún 2011

@pacta aj ja dufam,ze aj ja raz budem mamicka a ta naj na svete a budeme zdravy a spokojny po tych rokoch a stresoch,co zazivame,este vydrzime a hadam sa dockame prirastku 😵 a vy mate aspon nejaku zaciatocnu diagnizu,ci vobec nemate tusenie,kde je problema??

pacta
16. jún 2011

@zabka60 netusime... moj doktor mi robil len take zakladne vysetrenia... hormonalny profil, beznu prehliadku a tvari sa, ze je vsetko OK... ze este mame "skusat"... manzelik zatial ziadne vysetrenia neabsolvoval... ako vravim, ked nejakemu lekarovi poviem, ze sa snazime rok, to povazuju stale za kratku dobu... tak neviem...

zabka60
16. jún 2011

@pacta rok je dost a potom uz treba vyhladat poriadnu pomoc!!!tvoj doki je asi na prd moja!!takeho idiota som mala aj ja pol roka nic,kasla na vsetko,tez bolo treba skusat,vyslala ma na laparku a vsetko je v poradku,uz som mala toho plne zuby a isli sme po prvy krat do martina do centra a 5minut stacilo na to,aby nam objasnili,kde je problem,vysvitlo,ze moj drahy ma uzasne dobre spermie a mne,ze mam polycisticke vajecniky a nemam absolutne ovulku,takze by sme skusali cely zivot a nepodarilo by sa,bez liekov.a tak pojdeme tak cca do mesiaca max dvoch na iui a dufam,ze hned bude uspesne a budme mat krasne zdrave babatko 😵

pacta
16. jún 2011

@zabka60 budete (budeme)... 🙂 verim tomu... idem chystat veceru... pekny vecer

odrik
16. jún 2011

@zabka60
Teraz je mrska u nas dvoch velmi vitana! Veru paradoxne sa na nu tesime. Tak nech len uz pride! Pekny vecer!

zabka60
16. jún 2011

@pacta jasne,ze budeme a vy sa co najskor objednajte do centra,jedine,co zaplatis je maximalne 20eciek za spermiogram,to je vsetko a u dokiho nechas ovela viac,naizaj chodte tam...su tam straasne mili a super ludia..ja sa idem vyvalit,som utahana ako stena,krasny vecer

odrik
16. jún 2011

@pacta
No len sa Ty neboj! Bocian tam onedlho prileti, zober velke vrece, chyt ho za nohy a sup ho do vreca a utekaj s nim domov! A pekne mu dohovor, kde sa tulal?!tak vela stastia, hlavku hore a drz sa!!!

zabka60
16. jún 2011

@odrik veru nech si pride herecka posledny kraat a potom az na buduci rok,voec sa nenahnevame,vsak,tak moja mila zlata mrcha konecne nas posluchni bo stebou narobime ine poradky 😀 😀 krasny vecer zlaticko,ja sa idem vyvalit

odrik
16. jún 2011

@zabka60
🙂

zabka60
16. jún 2011

@odrik 😉

anjelik1984
16. jún 2011

@katkapapacova
Možno by som im povedala s ironickým úsmevom že dakujem ze opýtanie a že všetky vaše otazky mi velmi prispievaju k psychickej pohode .... možno si uvedomia co citis a daju chvilu pokoj....
My sa snažime tiez a nic....tak drzim palce....ja asertivne dotieravzym ludom odpovedam takto na drzovku,ziadne tutumutu lebo taketo otazky len u teba /aj u mna predtým/ dvihali vlny pochybnosti a sebazlyhania....ignoruj taketo poznamky

monkri
16. jún 2011

ahojte ,no aj ja som tu odmietala chodiť k lekárom že ved na sk som ich už pobehala dosť ale manžel že nech ideme a nech skúsíme aj tu tak som sa nato dala som zvedavá ako dopadneme ,ale lúbí sa my lekárka nechce žiadné záznamy a výsledky s sk ale že všetko si zistí od základov sama a že púotom povie čo a ako dalej bude s nama tak som moc zvedavá 🙂

eva76
16. jún 2011

@nelynka
nám sa to podarilo až po vyšetrení na hematologii. Ale všetky tie vyšetrenia stáli za to lebo teraz mame 3 mesačné bábätko. Nám pomohol ISCAR.

nelynka
16. jún 2011

@eva76 ja už tým všetkým vyšetreniam nerozumiem, hlavne neviem ani po nich na čom som..
genetiku netuším čo ta je dobre alebo zle a imunologiu nevie vobec a ani správu nemám odtial..
hormonálny profil si len pametám že som mala slabší progesteron ale to bolo pred 3 rokmi..čo mi ho robili..a či sa niečo zmenilo netuším...och 😖

kraskanz1
16. jún 2011

ahojte mne tato tema prave padla vhod ...presne take iste pocity mam aj ja ide ma porazit ako kazda otehotnie na prvy krat v mojim okoli a ja nic snazime sa 3,5 roka kopec vysetreni za sebou a stale nic kamoska mi prave tento tyzden povedala ze je tehula a to si pred mesiacom povedali ze to skusia a hned na prvy krato otehu hned nad ruhy den mi druha kamoska oznamila ze je tiez tehu isla len na konrolu k doktorke a ta jej povedala ze je tehu kam sa pozrem same tehulky a ja nic zavidim im bo ja tak strasne tuzim po babatku a uz tak dlho a moje okolie mi ine nehovori len ze na to nemam mysliet no nemysli ked vsade kam sa pozriem tak kazda je tehula... 😔

odrik
16. jún 2011

@kraskanz1
Vitaj tu u nas snaziliek dlhorocnych a mnohych aj neuspesnych!!! Viem o com pises!!! Na prveho syna sme si pockali 5 rokov. No a teraz po moooc rokoch sme cakali vytuzene druhe dietatko, ale v 11tt odislo do nebicka a mame anjelika. Tak sme na zaciatku, ba este horsie, lebo po kyretazi je to vsetko nekonecne cakanie! Tak tu s nami dlho nezostan, prajem Ti uz, uz tehulkovanie a hlavne uspesne!!!

kraskanz1
16. jún 2011

@odrik jaj bodaj by to tak bolo...ale neviem ci len ja ma taky vnutorny pocti alebo aj vy ostatne ktore este nemate deti ze nebudete mat nidky deti proste ako keby mi vnutorny hlas hovoril ze mat deti nebudem ...ja neviem strasne po tom tuzim podmienky na to mame a stale nic... v ISCARE ma otocili vo dverach bo mam schudnut ani na IVF nesmiem stratila som vsetky andeje...beriem siofor a som v strasnych depkach keby som zila v amerike tak som uz davno na psychyne ... 😔

odrik
16. jún 2011

@eva76
Zo srdiecka blahozelam!!! Tesim sa s Tebou!!! Uzivaj si babulko, ja uz mam 11 rocne babulko 🙂, ale stale si ho uzivam!!! Tiez sme si na neho pockali a mozno uz zostane jedinacik, kedze..... Ale mame ho!!! Vsetko dobre!

dicinka1
16. jún 2011

@kraskanz1 takyto pocit som mala aj ja..a hla mam Emmku..,, 😉 síce po IVF ale mám...a verím,že dalšie bude bez pomoci lekárov..

mirip
16. jún 2011

Ahojte ak niekto chcete ovulačné testy dajte vedieť, cez IP, mne netreba tretie už ee...po dvoch porodoch a jedno horšie ako druhé a velké deti v porodnej hmotnosti xyz stehovu už ee....
dici o tebe viem že chceš 😎

odrik
16. jún 2011

@kraskanz1
Verim Ti! Ja jedno dietatko mam. O druhe sme prisli a viem, co dokaze psychika. Je to tazke, ale naozaj sa treba trosku sustredit na nieco, co mas rada a co Ta tesi! Mozno sport, pekne prechadzky, zahradka alebo..... Najst si nejaku milu zalubu, ktora Ti vyplni den. Nie je to lahke, ale mne to velmi pomaha! Tak vela stastia a drzim Ti palceky!!!

odrik
16. jún 2011

@dicinka1
Kraaaasne a radostne!!! Blahozelam!!! 🙂 A prajem Ti vela stastia pri dalsom snazilkovani!!!

dicinka1
16. jún 2011

@odrik dakujem..ale hoci jedno babetko mám,stále je tu tá tužba ešte raz to zažit..je to tažke na to nemysliet ☹

monkri
16. jún 2011

@kraskanz1 presne tie isté pocity mám aj ja že ja asi nikdy tehu už nebudem ale potom ma to prejde a poviem si a predsa aj ja budem tehu urobím preto všetko ,ver na sk my stále vraveli si moc silná musíte schudnúť pokial možno 20 kg ak chcete byť tehotná tak sa my podarilo zhodiť 15 kg a ani vtedy nie tak tie kilá pekne priberám späť a tu ani náhodou že som silná preto nemám nie hladajú pravú príčinu ,na sk majú hned odpoved ak patríš do skupiny XXXL užaj problém je že si objemná a dalej nič nehladaju ,než som odišla zo slovenska našla som super lekárku ,ona jediná ma poslala na všetký možné vyšetrenia a výsledok že som poriadku ,ale asi aj psychika moc robí že nato stále myslím ale nedá sa nemyslieť všade tehulky a ja nič ☹
no ale tu sme si sľúbili že do vianoc tehulkujeme tak velmy dúfam že ano lebo milujem krémeše 😉
a manžel my sľúbil že o mesiac na 100% budem tehu 🙂

lolitka25
17. jún 2011

Ahojte, ja cakam mrsku - meska mi - 1 den svinucha ( sice uz mam po statniciach no tie stresy maju hrozne nasledky, nacisto sa mi rozhodil cyklus :( ...)... a potom pride manzel a hop sa do snazilkovania, uz to musi vyjst, verim tomu. slubila som si, ze to vyjde 🙂
Katka ako sa mas? ako sa dari babatku?
A vitam nove clenky medzi nami. Prebieha tu kampan, do Vianoc budeme vsetky bruskate tehulky 🙂 Tak sa pridajte k nam 🙂

nelynka
17. jún 2011

@kraskanz1 prečo nesmieš na IVF?

@dicinka1 zase sa stretávame 🙂

nelynka
17. jún 2011

@lolitka25 a testik nič??

kraskanz1
17. jún 2011

@nelynka lebo ma obezitu a ze je takmer nulova sanca aby vyslo IVF tak musim schudnut v kazdom pripade a povedal mi dr. Valky ze s mojou vahou by sa v inych centrach somnou ani nebavili...strcili mi do ruky siofor a dovidenia... 😖