Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60 pocula som ze ten canesten je dobry no mna pri cikani nic nepalilo ani nebolelo vies robili sme brala som vitamini a tak po mimomaternicovom sme sa snazili uz som si u lekara zacala vybavovat umele oplodnenie a prave vtedy som zostala tehu no bohuzial prisli sme o to takze spermiogram je zbytocny lekar povedal ze priatel je v poriadku ja uz neviem co este mam spravit ☹ ☹
no ja neverím že to ja začnem bude to jedna s vás ale ja nie
@odrik tu som mojaaaaaa,mame drobca na vikend,tak nieje kedy sa hupat na konikovi 😀 len som nakukla a zas som musela vypnut mi nakazal vies sopliak 😀 krasny vikend mame zatial,vcera opekacka,rozbite celo ma potkol sa o havinku moju,potom sa skoro zabil na smyklavke,skoro nam padol dole schodami,no vcera sme mali asi za chrbtom zubatu,ale sme ju vyhnali pekne krasne daleko veeelmi daleko od nas 😉 no pride vecer a zas pojde prec a nam roztrhne srdieckaaaa 😢 😢 😢 😢
@zabka60
No doooobre teda, tak si este spolu uzivajte, ale uz bezurazovo!!! Ja viem, musi to byt zle, pride-odide. Ale uz, uz budete mat chrustika svojho malinkeho a bude domka s vami stale 🙂! A bude veselo!!! Ja mrska nista, nista!!! Uz ju lakam zo vsetkych stran a nechodi!!! Nevadi, ona raz pride, mozno sa potrebuje maternicka poriadne uzdravit, tak ako aj srdiecko!!! Krasnu nedelu!
ahojte tak sa hlásím aj ja 🙂 boli sme u doktorky tehu som zatial není ale dúfam že do mesiaca budem ,napísala my lieky a že najneskôr do dvoch určite budem tak teraz čakám mrchu a potom hor sa brať lieky a snažiť sa 🙂 a potom prídem na tie krémeše dobre 😉
@odrik no cakam aj ja na mrchu mrchovatu a staale tez nist,hm,vsak raz musi dojst 😉 no a na to sa neskutocne tesim,ze mozem ist kam chcem zo svojim dietatom a nemusim sa nikomu doprosovat,ci nam ho da o den skor abo na den dlhsie 😖 to bude super,ze bude stale konecne snami a navzdyyy 😵 uz aby to bolo a neboj mojka,uvidis,ze aj ta mrcha sa nam objavi rovnako,mam tuchaca 😵
ach jaj, zo mna si tento vikend mrcha riadne vystrelila! vo stvrtok som mala slabe spinenie, tak som si bola ista, ze sa mi v piatok uz rozbehne... a ona nic, celu sobotu ani kvapka, tak som si v nedelu s malou dusickou robila teh.test... bol negativny a ked som si znovu lahla do postele, chytili ma obrovske krce a mrcha prisla v plnej parade ☹ preco vzdy ked uz zacnem dufat, ze sa to tentokrat uz podarilo, pride taketo sklamanie?!
ja viem, ze sa na to moc sustredujem, ale to sa inak neda... snazim sa jest zdravo, uzivam tehot.vitaminy, pijem aloe vera, davam si matersku kasicku, po ovulacii sa snazim nepit alchemilku, obmedzujem kavu a sladkosti, nedrhnem tak poctivo kupelnu, aby som nedychala chemiu... a nic nepomaha ☹ uz mam niekedy pocit, ze keby som kazdy vikend zurovala, pila, fajcila a nemala staleho chlapa, tak by som uz davno bola tehotna! 😀
@spagetka_ahoj, mrcha ta teda poriadne potrapila, ale možno si to aj sama najlepšie vystihla s tým žúrovaním, že vtedy by sa to podarilo 🙂....ale ja veľmi dobre viem, že to nejde, my, čo to veľmi chcem na to stále myslíme a robíme všetko pre to a pochopí to len ten, čo to zažil....tak ale zober to pozitívne, mrcha skončí a môžete sa zase snažiť 🙂 a ako dlho už sa snažíte? máš už nejaké detičky?

@monkri takze stale mozeme verit, ze ma "naozajsky" dovod. to je super. das vediet, vsak?