icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

eviq
20. jún 2011

@spagetka_
tak som ti to nesprávne poslala...🙂))
ešte raz: mrcha ta teda poriadne potrapila, ale možno si to aj sama najlepšie vystihla s tým žúrovaním, že vtedy by sa to podarilo ....ale ja veľmi dobre viem, že to nejde, my, čo to veľmi chcem na to stále myslíme a robíme všetko pre to a pochopí to len ten, čo to zažil....tak ale zober to pozitívne, mrcha skončí a môžete sa zase snažiť a ako dlho už sa snažíte? máš už nejaké detičky?

eviq
20. jún 2011

@odrik
@monkri
@kyra30
@zabka60
@katkapapacova
ahojte baby, zase raz po dlhsej dobe....mrcha nam uz odisla, tak sa ide snazilkovat...keby sa vsak dala hlava na ten čas vypnúť a nemysliet stale na to, tak by sa mi lahsie zilo 🙂 odrik, monkri, zabka citam, ze chodite po lekaroch, tak je dobre, ze sa veci riesia a hybu vpred, raz sa to musi podarit...babatka na cakacke, ked uvidia, kolko netpezlivych maminiek ich tu caka, tak sa budu predbiehat v rade 🙂 odrik drzim ti palce v stredu na hematke a poslala som mrchu odo mna k tebe 🙂

spagetka_
20. jún 2011

eviq, predtym ako som 1x otehotnela, sme sa snazili takmer rok, lenze skoncilo to zamlcanym potratom... dali sme si 4 mesiace pauzu a teraz sa znovu pokusame o babo ... dufala som, ze to pojde uz lahsie, ale mylila som sa... mam strach, ze znovu to bude trvat aj rok... neviem ako to zvladnem, velmi tuzime s manzelom po babätku... vsetci okolo mna su tehotni ani nevedia ako a my robime mozne aj nemozne a nejde to.... myslim si, ze 1x som otehotnela najme vdaka tomu, ze som uz po takom dlhom case rezignovala, povedala si, ze ked to bude mat prist tak to pride... no a mrcha neprisla, som tomu ani nemohla uverit, taka som bola stastna!!!

odrik
20. jún 2011

@eviq
Si pokladik, moooooc dakujem!!! Tak uz musi prist! Dakujem, ze na mna a na nas vsetky myslis, cakam tu potvorku uz 39 dni a nic, tak trosku klesam na nalade, ale viem, ze musim byt trpezliva. Tak aspon dufam, ze vysledky na hematke budu ok. Strasne moc drzim palceky pri snazilkovani!!! Nech sa podari uz hned TERAZ!!! Myslim aj ja na Teba!!! Babulky, prosim, uz to tu rozbehnite!!!!!!!!!!! 🙂

odrik
20. jún 2011

@spagetka_
Zlatusik, len trpezlivost! My sme na prveho nasho chrustika cakali skoro 5 rokov. Tehotenstvo Mame ho!!! 🙂 uz ma 11. No a teraz po dlllllllhom case snazilkovania sme otehotneli aj potratili ☹ . No a teraz zasa nekonecne cakam na mrsku! Od 13.5. Bobobooooze! Uz som mohla byt v 16 tt, tak mi je smutno☹! Mam tiez pocit, ze u nas vsetko trva nekonecno! Ale, co narobime, ked tych super dokonalych deticiek, ktore su odlozene pre nas tu, je tak strasne malo🙂 !!! Drzkaj sa moja, vsetko pride!

pacta
20. jún 2011

@monkri dalsi mesiac to istiiiiii 🙂

pacta
20. jún 2011

@odrik neboj... zajtra, najneskor pozajtra ju posielam odo mna k Tebe... 🙂 ja som minuly mesiac cakala na nu 50 dni. viem, ze to nemozem porovnavat, lebo to nebolo po takej neprijemnej udalosti, ako sa stala Tebe, vlastne dodnes neviem preco... a ked som sa na 49-ty den vecer rozhodla, ze pojdem k lekarovi, tak na 50-ty den rano tu bola... musis ju niecim postrasit, dat jej nejake ultimatum 🙂

zabka60
20. jún 2011

@odrik ja uz neriesim upratovanie,ja sa snazim mat vzdy cisto,ale moja drbnuta sestra aj tak stihne narobit neporiadok kym sa vratime s prace,skoda reci uz neriesim bordel a uzivam si s malym,ked je moznost a ist na vylety a oddychovat

zabka60
20. jún 2011

@mimi1111 ako kam??no neviem kam mas najblizsie do centra CAR

zabka60
20. jún 2011

@eviq ahooj no pekne od teba,ze sa raz za cas ukazes 😀 no nam sa konecne veci rozbehli,tak sme stastny,zatial,uvidime po 30juni,ideme na genetiku,tak hadam dobre dopadne a tyy mas co novucke???

odrik
20. jún 2011

@pacta
Dakujem za milu radu!!! 🙂! Nieco vymyslim! Ved jej vysvetlujem, ze sa zdrzi u mna len chvilu, a potom nech si ide kade- lahsie. Ja ju tu ani dlhsie zdrziavat nemienim, nech pride len na par dni, a potom nech len ide prec minimalne na 9 mesiacov!!! A od nas vsetkych!!! Uz by sa naozaj ta mrska potvorka mohla naucit byt tam, kde ju treba 🙂!!! Tak len pekne mrsku odhanaj!

odrik
20. jún 2011

@zabka60
Velmi mudro!!! Ja si tiez rada upratujem priebezne, a potom mam pohodu na vylety, vcera sme prisli o 20,00 a tak nam bolo fajn! Az na moju vecernu depku! Cely den som vcera vazne furt stretavala tehulky v roznych mesiacoch hladkajuce si bruska! To sa mi vcera snad dialo uplne neschval, az som mala chut vykriknut tam hore tomu Panovi: "DOST, uz ma netrap!" ja neviem, ci skusaju silu mojej psychiky, ale vcera uz toho bolo fakt vela a drzi ma to aj dnes! Mna teda hocico nepolozi, ale uz aj moj manzel a Šimonko videli, ze je toho moc. Vazne, kazda zienka, ktora okolo nas presla, mala brusko, ja mam pocit, ze som vcera nestretla ziadnu netehulku okrem seba☹! Bolo to strasne, to sa mi este nestalo. Tak sa teraz spamatavam!!! Drzkaj sa moja, neries sestru, vidis, ake su to nepodstatne veci!!! Pa

zabka60
20. jún 2011

@odrik no moja sme na tom tak isto,ja uz mam fobiu a ked sa divam na zenu,tak ako prrve na brusko,ci je tehu 😠 to je strasne,ale mam pocit,ze sme silno skusane moja a musime mu ukazat,tomu hore,ze sme silne a zasluzime si,aby nas obdaroval tymi batozkami,bo naozaj ich mame vydrene doslova mozolami na mozgu a mysli 😀 neboj,spolu to zvladneme,nemysli na to,aj tebe a nam budu ostatne raz zavidiet a nas oblapi ten blazeny pocit,ze sme si tym presli,uvidis 😉

odrik
20. jún 2011

@zabka60
Si pokladik!!!! Tak jo!!! Otacam mysel! Dokonalych babatiek je v ponuke malo, tak si musime na ne pockat!!! Ale ked ja mam neskutocnu chut na tie kremese. A kym nepride mrska, nemozem snazilkovat a ani tehulkovat a Ty ma potom na tie kremese nezavolas ☹ 🙂!!! No nic tak pridem aj nepozvana 🙂 🙂 🙂 !!! Mna sa nezbavis, nemala si zacat s tymi kremesami 🙂!!! Zlatusik, tak co, lepsie???

eviq
20. jún 2011

@zabka60
Novucke nic, akurat v praci velke stresy, mam strach, ze mi tie stresy poskodia a babo sa nam nepodari....snazim sa nepripustat si to, ale vobec mi to nejde :( a tiez same tehulky okolo mna a tak depka a velky smutok. Mm mi hovori, ze takto zle naladena neotehotniem....a asi ma pravdu. Hnevam sa na seba ze konecne mam vsetko vytsetrene a namiesto snazilkovania sa stresujem. A niet sa komu vyzalovat, este ze aspon tu raz za cas zajdem medzi vas....

eviq
20. jún 2011

@odrik
Dakujem 🙂...neboj urcite budu ok a ak by nie, tak aj to moze byt pozitivne, lebo by to znamenalo ze sa nasla pricina a budu ti vediet pomoct. Ja mam hematku zlu, ale vraj sa tomu da pomoct. Ale mysli pozitivne....v stredu dobre vysledky, hned aj mrska a potom sup plodit 🙂)

eviq
20. jún 2011

@spagetka_
Tie pocity poznam, velmi ti drzim palce aby sa to skoro podarilo....a pricinu potratu ti nezistovali?

odrik
20. jún 2011

@eviq
Dakujeeeem. A mas pravdu, ak sa nieco zisti, aspon budem vediet, preco sa to stalo. Pises, ze nemas v poriadku hematku, uzivas nejake lieky? No na mrsku to u mna zatial nevyzera, nic nenaznacuje, ze by sa chcela objavit. Ale hned ako sa objavi a skonci a kontrola bude OK, myslim, ze nas uz nic neudrzi!!! 🙂 krasny vecer!

zabka60
20. jún 2011

@odrik no ty si trdlo jedno blaznive nenapapane 😀 len pekne pockaj s tym maskrtnym jazyckom,kym budes mat brusko,aby aj tie nase babatka milovane vytuzene s toho nieco mali 😉 hned mi je lepsie po takychto spravach,ake citam,si zlata 😉 je malo ludi,ktory vedia v tazkej chvili vycarit usmev na tvari 😉 nebojkaj,mrcha pride,preto na nu tak dlho cakas,bo ona vie,ze potomm sa skoro rok nesmie ukazat,bo jej my dame co proto a preto sa boji ukazat,ale ona sa ukaze neboj,nazbiera odvahu 😉 juj,tesim na nase stretkooo a kdeze je monkri???

zabka60
20. jún 2011

@eviq no mala byy si chodit k nam castejsie,aby sme ta potesili 😉 akurat som odricke vysvetlovala,ze nech sa neboji,ze nas ten Pan hore skusa,ci sme hodne toho svateho balicka a my mu musime dokazat,ze sme vytrvale a hodne toho babatka,takze moja hlavu hore a negativa preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec dalekoooooooooooooooooo jasneeee?! 😉

eviq
20. jún 2011

@odrik
Uzivam tbl na riedenie krvi. V pripade tehotenstva sa nahradzuju injekciami do brucha. Ale ja vsetko vydrzim len keby to pomohlo :(

eviq
20. jún 2011

@zabka60
Si zlata....dakujem za povzbudenie.🙂..tusim sem zajdem castejsie lebo nase pocity aj tak moze pochopit len ta, co to zazila....

odrik
20. jún 2011

@zabka60
No vidis, nas sa uz aj mrska boji!!!! Ved nech sa len boji, mne ked pride a odide mrska, fakt si asi zoberieme dovolenku a cely tyzden budeme snazilkovat non-stop 🙂! Ved uz som stara dofrasa, nemozem si dovolit plytvat s casom🙂!!! Neviem, co je dnes s monkri, ked sa neohlasuje ani na kremese!!!

zabka60
20. jún 2011

@eviq 😵 velmi rada,dobre padne,ked sa najde niekto kto ta povzbudi,este,ze mame jedna druhu 😉 a mala by si veru sem chodit tak casto,ako sa ti da,my budeme lan rady a jedno je jasne,nikto nikdy nepochopi,pokial to nezazije na vlastnej kozi 😢

zabka60
20. jún 2011

@eviq 😵 velmi rada,dobre padne,ked sa najde niekto kto ta povzbudi,este,ze mame jedna druhu 😉 a mala by si veru sem chodit tak casto,ako sa ti da,my budeme lan rady a jedno je jasne,nikto nikdy nepochopi,pokial to enzazije na vlastnej kozi 😢

odrik
20. jún 2011

@eviq
Slniecko, spravna rec!!! Vydrzime vsetko, len nech nas ten bocian navstivi!!! Uz sme si so zabkou chceli kupit plysovych a strcit ich do okna 🙂, aby sme prilakali zivych! A dakujem!!! Vela stastia a uzuzuz tehulkuj!!!

zabka60
20. jún 2011

@odrik nie si stara,ale dama v zrelom a peknom veku 😉 no nevedno asi sa prechadza niiekde po alzirsku a nemysli na nas potvora,abo nam zhana uz kremese,bo jej sa mozno uz zadarilooo 😉 a co simonko???co porabkate slniecka

eviq
20. jún 2011

@zabka60
@odrik
A ako casto podla vas treba snazilkovat? Lebo su rozne nazory...kazdy den alebo raz za 2-3 dni...? Ako tu ovulku nepremeskat...keby tak bola castejsie🙂

odrik
20. jún 2011

@zabka60
No asi to bude tak! Šimonko ma uz pohodicku, znamky uzatvorene, uz len anglictinu, pretoze este len v piatok pisali koncorocny test, tak sa dozvie znamku az zajtra. Zatial iba jednotky, tak dufam, ze aj z anglictiny bude 1 a budu same! Tesila by som sa, lebo je sikovny, ale znamky pre nas nie su na nejake velke riesenie! My tu vsetky velmi dobre vieme, co je v zivote dolezite a mame zivotom ziskanu schopnost neriesit nepodstatne veci! Tesime sa z kazdodennych radosti, ale i starosti. Aj tie patria k zivotu! Tak strasne vela veci som prehodnotila, ked som prisla o anjelika v brusku! Viem, ze nic nie je samozrejme! Vsetko si my, niektore, musime zasluzit! A mas pravdu, nie som stara, iba taka trosku starsia korytnacka!

eviq
20. jún 2011

@odrik
Ty nie si ziadna korytnacka!! 🙂))) ved ty dokazes rozdat tolko optimizmu a radosti...a to nedokaze hocikto...🙂 takze ziadne take reci 🙂