icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

pacta
18. jún 2011

@monkri takze stale mozeme verit, ze ma "naozajsky" dovod. to je super. das vediet, vsak?

odrik
18. jún 2011

@pacta
Na tu teplu veceru pekne lakaj teraz, a ked bude mrska fuc, budes lakat na snazilkovanie 🙂 !!! No a musime veeela mysliet na monkri, aby sa to tu konecne rozbehlo s tehulkovanim!!! Ona pekne zacne, my ju budeme nasledovat!!! 🙂

mimi1111
18. jún 2011

@nelynka no picha ma na pravej strane potom na lavej taka pichlava bolest

mimi1111
18. jún 2011

@lolitka25 zapal vajecnikov asi neviem co raz na tej strane a potom na druhej ma picha boli

mimi1111
18. jún 2011

@zabka60 pocula som ze ten canesten je dobry no mna pri cikani nic nepalilo ani nebolelo vies robili sme brala som vitamini a tak po mimomaternicovom sme sa snazili uz som si u lekara zacala vybavovat umele oplodnenie a prave vtedy som zostala tehu no bohuzial prisli sme o to takze spermiogram je zbytocny lekar povedal ze priatel je v poriadku ja uz neviem co este mam spravit ☹ ☹

monkri
18. jún 2011

no ja neverím že to ja začnem bude to jedna s vás ale ja nie

pacta
18. jún 2011

@odrik presne tak som to myslela. dnes som manzelika prilakala tou vecerou 🙂 na monkri myslim intenzivne... treba to tu rozbehnut... 🙂

pacta
18. jún 2011

@monkri ja verim, ze to tu "nastartujes". straaaaasne moc drzim paste... a cakam na info...

monkri
18. jún 2011

@pacta bodaj by si mala pravdu zajtrá budem múdrejšia 🙂

odrik
18. jún 2011

@pacta
Spravne moja, o par dni lakas inou formou 🙂 ! Najprv hladkas Ty jeho brusko dobrym papkanim, onedlho bude hladkat on Tvoje brusko s malou fazulkou v nom!!! Tak to bude!!! Uvidis!!!

odrik
18. jún 2011

@zabka60
Kde si???? Ked nie si!!! 🙂

zabka60
19. jún 2011

@mimi1111 no s tym ti ja nepomozem moja,chodte do car,ja sa ani necudujem,ze kazdy dr posiela do car bo tam su naozaaj skutocny odbornici a nemusis behat po roznych vysetreniach a patrat sama po pricine,ale oni ju tam vypatraju za teba,vyberte sa tam 😉

zabka60
19. jún 2011

@odrik tu som mojaaaaaa,mame drobca na vikend,tak nieje kedy sa hupat na konikovi 😀 len som nakukla a zas som musela vypnut mi nakazal vies sopliak 😀 krasny vikend mame zatial,vcera opekacka,rozbite celo ma potkol sa o havinku moju,potom sa skoro zabil na smyklavke,skoro nam padol dole schodami,no vcera sme mali asi za chrbtom zubatu,ale sme ju vyhnali pekne krasne daleko veeelmi daleko od nas 😉 no pride vecer a zas pojde prec a nam roztrhne srdieckaaaa 😢 😢 😢 😢

odrik
19. jún 2011

@zabka60
No doooobre teda, tak si este spolu uzivajte, ale uz bezurazovo!!! Ja viem, musi to byt zle, pride-odide. Ale uz, uz budete mat chrustika svojho malinkeho a bude domka s vami stale 🙂! A bude veselo!!! Ja mrska nista, nista!!! Uz ju lakam zo vsetkych stran a nechodi!!! Nevadi, ona raz pride, mozno sa potrebuje maternicka poriadne uzdravit, tak ako aj srdiecko!!! Krasnu nedelu!

monkri
19. jún 2011

ahojte tak sa hlásím aj ja 🙂 boli sme u doktorky tehu som zatial není ale dúfam že do mesiaca budem ,napísala my lieky a že najneskôr do dvoch určite budem tak teraz čakám mrchu a potom hor sa brať lieky a snažiť sa 🙂 a potom prídem na tie krémeše dobre 😉

strihalka
19. jún 2011

@monkri co ti nasadila?

zabka60
19. jún 2011

@odrik no cakam aj ja na mrchu mrchovatu a staale tez nist,hm,vsak raz musi dojst 😉 no a na to sa neskutocne tesim,ze mozem ist kam chcem zo svojim dietatom a nemusim sa nikomu doprosovat,ci nam ho da o den skor abo na den dlhsie 😖 to bude super,ze bude stale konecne snami a navzdyyy 😵 uz aby to bolo a neboj mojka,uvidis,ze aj ta mrcha sa nam objavi rovnako,mam tuchaca 😵

monkri
19. jún 2011

@strihalka nasadila utrogestan ,parlodel a ostalo my duphaston

strihalka
19. jún 2011

@monkri to je na oc?

monkri
19. jún 2011

@strihalka to je na ustálenie hormónov aby dobre pracovali ale tieto lieky my dali tu alžírsku neviem či sú aj na sk

monkri
19. jún 2011

@strihalka .tak kukla som ich na nete majú ich aj na sk utrogestan je ako duphaston rovnaké a ten parlodel je nato aby sa my prestalo tvoriť mlieko lebo mám veľa hormonov na tvorbu mlieka a preto nemôžem otehotnieť

odrik
19. jún 2011

@monkri
No, uz nech si tu na tie kremese!!! 🙂 na jesen Ta cakame a tehulku, jasne???

odrik
19. jún 2011

@zabka60
Noooooo, k Tebe by uz ani nemusela zavitat, co povies??? Ja nemam inu moznost, len ju privitat, ale Ty??? No konecne by ste to tu babulky mali rozbehnut!!! Nech ta mrska potvorka pride k nam, ktore ju potrebujeme!!!

monkri
19. jún 2011

@odrik jasne že prídem na 100% ak budem tehulka idem na sk lebo rodiť chcem tam ,je to jednoduchšie pre mna ale aj pre maleho ohladne papierov ,a dúfam že potom budeme môcť ostať na sk nastálo 🙂

zabka60
19. jún 2011

@odrik no to je tiez pravda,nemusela by,ale ak sa nepodarilo,tak by mala co nasjkor prist,kedze sme sa zbavili zapalu,aby sme co najskor mohli ist na zakrok 😉 ako ste sa mali cez vikend??co ste robkali???

odrik
19. jún 2011

@monkri
Tesim, tesim!!! Uz aby to bolo!!!

odrik
19. jún 2011

@zabka60
Veru, veru. Vikend bol ok, taky pohodovy, trosku doma motkaci, vybehli sme aj do BA nieco popozerat, aj sme si vcera zasportovali. Dost plny vikend, ale ved upratat si mozem aj zajtra!!! Tak sa drzkaj!!! Krasny vecer!!!

mimi1111
20. jún 2011

@zabka60 a kam to mam ist??teraz nato tak nemyslim lebo planujeme co budeme robit cez dovolenku robim si vodicak takze mysel mam trosku inde ale aj tak ked vidim tehulky je mi do placu vydrzim nejako mozno sa nam to konecne podari 😉

spagetka_
20. jún 2011

ach jaj, zo mna si tento vikend mrcha riadne vystrelila! vo stvrtok som mala slabe spinenie, tak som si bola ista, ze sa mi v piatok uz rozbehne... a ona nic, celu sobotu ani kvapka, tak som si v nedelu s malou dusickou robila teh.test... bol negativny a ked som si znovu lahla do postele, chytili ma obrovske krce a mrcha prisla v plnej parade ☹ preco vzdy ked uz zacnem dufat, ze sa to tentokrat uz podarilo, pride taketo sklamanie?!
ja viem, ze sa na to moc sustredujem, ale to sa inak neda... snazim sa jest zdravo, uzivam tehot.vitaminy, pijem aloe vera, davam si matersku kasicku, po ovulacii sa snazim nepit alchemilku, obmedzujem kavu a sladkosti, nedrhnem tak poctivo kupelnu, aby som nedychala chemiu... a nic nepomaha ☹ uz mam niekedy pocit, ze keby som kazdy vikend zurovala, pila, fajcila a nemala staleho chlapa, tak by som uz davno bola tehotna! 😀

eviq
20. jún 2011

@spagetka_ahoj, mrcha ta teda poriadne potrapila, ale možno si to aj sama najlepšie vystihla s tým žúrovaním, že vtedy by sa to podarilo 🙂....ale ja veľmi dobre viem, že to nejde, my, čo to veľmi chcem na to stále myslíme a robíme všetko pre to a pochopí to len ten, čo to zažil....tak ale zober to pozitívne, mrcha skončí a môžete sa zase snažiť 🙂 a ako dlho už sa snažíte? máš už nejaké detičky?