Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@eviq
Non-stop bude asi najlepsie 🙂!!! Dovolenku na 2 dni, zavriet do spalne, nevychadzat, snazilkovat 🙂!!! Nezabudni nozky vysokoooo zdvihnut! Ak dokazes urob stojku, prip. aspon sviecku 🙂! Myslim, ze nie je recept ako casto. Preco nie kazdy den? Nemyslim si, ze spermijky budu "slabsie"!!! Ved predsa mame nejakych riadnych chlapov!!! Vela stastia!!!
@odrik och ty korytnacka 😀 a nahodou korytnacka je krasne zvieratko a prajem ti,aby si nou aj bola bo tie sa dozivaju najvysieho veku 😉 aj ked ste prisli o anjelika,mas krasneho zdraveho a velmo sikovneho chlapca,ktory vam robi len radost,takze treba sa nanho zamerat a plnit ho laskou,ono to raz pride,ten bracek abo sestricka nebojkaj,mas krasny zivot a vdaka simonkovi to mas jednoduchsie znasat tu bolest,co nikdy nepreboli,take nieco nezabudnes,ale posilni ta to dalej a presne,zivot nieje len o slzach,treba si uzit kazdu sekundu zivota,nikdy nevieme,kedy si nas povolaju a aby nasi znami neznami nelutovali,ze si snami neuzili 😉 ideme spinkat,nazbierat silu na dalsi pracovny den,tak krasne snicky,myslim na vas 😵
ahojte no konečne som sa sem dostala mala som pc servise ešte že to rýchlo spravili lebo ma skoro porazilo poobede idem si sadnút a pc nefunguje šikovný synovec kým som spala vymazal všetko a zblokol to no na nervy den a ktomu mám chrípku ako hrom a plus tie nové lieky majú vedlajší účinok že ti je moc zle od nich tak som ko
@lolitka ten cyklus tak 5 rokov dozadu som mala aj ja potom som pobehala všetko možné a bolo to že od štítnej žľazy hoci som sa nato liečila lieky nestačili museli presne ma nastaviť a plus potom pridali aj pred trištvrte rokom duphaston a fungovala som normálne no teraz zase zmena liekov ale dúfam že bude už dobe 🙂
baby dakujem no ležím celý deň podstate
@eviq ahoj moja, pocuj ak nevies na to prestat mysliet, dajte si vecer vinko kludne aj viac,mozno vypnete uzijete si to a hlavne urcite na to mysliet nebudes...drzim palciska
@katkapapacova
Asi to vyskusam...dakujem za tip..🙂...a ako sa citis ty? Vsetko ok? Babo pocuva? ;)
Tak kocky, my sa dnes ideme zabavit do divadla, tak vam prajem pekny vecer....🙂 dnes sa chystam na "akciu" tak si na mna spomente, len nie prilis aby sa mi pri tom neckalo 🙂
@eviq no pocuva sem tam sa prejavi pazravkov ale len cakam bo uz chcem citit kopkanie nech viem e je ok
@odrik mas sikovneho synatora... mozes chystat darcek za vysvedcko 🙂 ja som mala dnes ten den, ked vidis samu tehulku, kde sa len pozries... a zaroven cely den na sluzobnej ceste s tehotnou kolegynou... keby ma aspon nakazili... ale zatial mam z toho iba depku, hoci to tym buducim mamickam naozaj zo srdiecka prajem. ale aj sebe 🙂 a k tomu Tvojmu veku len tolko: si taaaaradielko... 🙂
Ahojte babulky! Zajtra na mna prosim myslite, mali by byt vysledky z hematologie, tak len dufam, ze budu a hlavne, aby bolo vsetko OK. Uz ked ta mrska nechodi, aspon nech hematku doriesim! Jejda, zajtra 40 dni!!! Krasny vecer vsetkym snazilkam!!!
ahojte, mozem k vam?
aj my sa snazime, a zatial nic :( dnes mala prist mrcha, no neprisla, a ani priznaky jej nemam.... ze by sa nam to konecnce podarilo? kedy si mozem urobit tehu test? zistilo by mi to uz 28 DC?
@odrik ahojko mojka,no tak sa liec az mozes snazilkovat bo uz sa mrcha hnusna blizi,uvidiss,ze do vikendu je tu a ked nie,tak ja sa musim vzdta certifikatu na predtuchy 😀 zajtra budem na teba silno mysliet,az ti vsetko vyjde akurat a mas super vysledky,nebojkaj moja bude dobree,ja uz ani tak enmyslim a vy ma tu deptate 😀 baby baby dostanete po zadkoch,len pozitiva prosiiiim,negativa prec dalekoooo,mysel negativna,vysledky negativne
@lolitka25
Dakujem pokladik moj!!! Aj Ty sa prosim drzkaj! Tiez striedam depky, potom lepsie, zasa depka a plac☹ . A zivot nam to fakt neulahcuje! Vsade okolo nas buduce aj sucasne maminky, ktore si hladkaju bruska alebo babatka v kociarikoch. Tak asi musime preboliet toto obdobie a verit, ze uz bude len dobre!!! Vela stastia Ti prajem!!!
@zabka60
No ved sa liecim, ale vsetko ma boli!!! Ale neboj, kym budem moct snazilkovat, urcite budem zdrava! Lebo to tak skoro nebude☹! Nevadi, uz to prestavam riesit, nech uz sa deje co sa ma!!! Tak to bude najsamlepsie!!! Tak, ina tema. Simonko bude mat same jednotky, mooooc sa z neho tesime!!! Uz sa tesim na prazdniny, ziadna desiata, ziadne budenie do skoly... Parada! Dovolenka!!! A Ty tiez pekne oddychuj!!!

@eviq milasik rada by som ti poradila,ale ja neovulujem,preto pojdeme na iui zakrok vies,takzee ti musia ine snazilky poradit,mrzi ma to a podla mna je naj tak obden abo kazdy 3 den,bo ked kazdy den,tak ti tie nove spermijky vymyju tie sper dna vies a spermijky maju zivotnost 72 hodin,takze to je 3 dni,nemas sancu premeskat ovlku,keby bola,ak vies,kedy je 😀 ja ju nemaam 😢