icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

zabka60
20. jún 2011

@eviq milasik rada by som ti poradila,ale ja neovulujem,preto pojdeme na iui zakrok vies,takzee ti musia ine snazilky poradit,mrzi ma to a podla mna je naj tak obden abo kazdy 3 den,bo ked kazdy den,tak ti tie nove spermijky vymyju tie sper dna vies a spermijky maju zivotnost 72 hodin,takze to je 3 dni,nemas sancu premeskat ovlku,keby bola,ak vies,kedy je 😀 ja ju nemaam 😢

odrik
20. jún 2011

@eviq
Non-stop bude asi najlepsie 🙂!!! Dovolenku na 2 dni, zavriet do spalne, nevychadzat, snazilkovat 🙂!!! Nezabudni nozky vysokoooo zdvihnut! Ak dokazes urob stojku, prip. aspon sviecku 🙂! Myslim, ze nie je recept ako casto. Preco nie kazdy den? Nemyslim si, ze spermijky budu "slabsie"!!! Ved predsa mame nejakych riadnych chlapov!!! Vela stastia!!!

zabka60
20. jún 2011

@odrik och ty korytnacka 😀 a nahodou korytnacka je krasne zvieratko a prajem ti,aby si nou aj bola bo tie sa dozivaju najvysieho veku 😉 aj ked ste prisli o anjelika,mas krasneho zdraveho a velmo sikovneho chlapca,ktory vam robi len radost,takze treba sa nanho zamerat a plnit ho laskou,ono to raz pride,ten bracek abo sestricka nebojkaj,mas krasny zivot a vdaka simonkovi to mas jednoduchsie znasat tu bolest,co nikdy nepreboli,take nieco nezabudnes,ale posilni ta to dalej a presne,zivot nieje len o slzach,treba si uzit kazdu sekundu zivota,nikdy nevieme,kedy si nas povolaju a aby nasi znami neznami nelutovali,ze si snami neuzili 😉 ideme spinkat,nazbierat silu na dalsi pracovny den,tak krasne snicky,myslim na vas 😵

eviq
20. jún 2011

@odrik Dakujem odrik a zajtra budes mat mrsku uvidis...slubujem 🙂 pekny vecer!

eviq
20. jún 2011

@zabka60 to ma mrzi, nevedela som...ale poznam pripad ked iui vyslo, tak verim ze aj u teba to pojde rychlo....drzim palce🙂 dobru nocku

odrik
20. jún 2011

@zabka60
Dakujeeeem!!! Mas pravdu!!! Tak sa usmievam, aby si nelutovala, ze si si so mnou nic neuzila 🙂!!! Dobru nocku! Nas tatik dnes sluzi, my so Šimonkom dnes spinkame v spalni 🙂!

odrik
20. jún 2011

@eviq
🙂 🙂 🙂

monkri
20. jún 2011

ahojte no konečne som sa sem dostala mala som pc servise ešte že to rýchlo spravili lebo ma skoro porazilo poobede idem si sadnút a pc nefunguje šikovný synovec kým som spala vymazal všetko a zblokol to no na nervy den a ktomu mám chrípku ako hrom a plus tie nové lieky majú vedlajší účinok že ti je moc zle od nich tak som ko

odrik
20. jún 2011

@monkri
No to je teda!!! Sikovno sa vyliec z chripky, snazilkovanie caka!!!

mimi1111
20. jún 2011

@zabka60 myslela som ze co to znamenac CAR a inak ako sa mas nic nove?

lolitka25
20. jún 2011

@monkri skore uzdravenie 🙂

Baby, mne sa uplne rozhadzal cyklus... mate aj vy nepravidelny menzes, kratke jedno az trojdnove menstruacie ci to ja som taky specialny pripad? Da sa vobec takto otehotniet?

monkri
20. jún 2011

@lolitka ten cyklus tak 5 rokov dozadu som mala aj ja potom som pobehala všetko možné a bolo to že od štítnej žľazy hoci som sa nato liečila lieky nestačili museli presne ma nastaviť a plus potom pridali aj pred trištvrte rokom duphaston a fungovala som normálne no teraz zase zmena liekov ale dúfam že bude už dobe 🙂
baby dakujem no ležím celý deň podstate

zabka60
21. jún 2011

@eviq vdaka,ja verim,ze sa nam to podari a 1krat,bo mame silnych bojovnikov,no len aby aj vajicka boli take sikovne a bude super

zabka60
21. jún 2011

@odrik 😀 taaakyto sirokansky usmev a ide sa...vy nezbednici,zasa v spalnicke spolu 😉 este,ze je simonko,bo by ti bolo moc smutno,ked manzelik stale pracuje,ale ko vieme,vsetko zle je naozaj na nieco dobre 😉 aky bol dnesny den??ja celkom fajn,idem okupat a odpocivat

zabka60
21. jún 2011

@mimi1111 CAR -centrum asistovanej reprodikcie,odkial to si??a nie cica nic nove,stale niesme tehotny,ale dufajme,ze uz coskoro budeme 😉 a vy nieco nove??

katkapapacova
autor
21. jún 2011

@eviq ahoj moja, pocuj ak nevies na to prestat mysliet, dajte si vecer vinko kludne aj viac,mozno vypnete uzijete si to a hlavne urcite na to mysliet nebudes...drzim palciska

eviq
21. jún 2011

@katkapapacova
Asi to vyskusam...dakujem za tip..🙂...a ako sa citis ty? Vsetko ok? Babo pocuva? ;)

eviq
21. jún 2011

Tak kocky, my sa dnes ideme zabavit do divadla, tak vam prajem pekny vecer....🙂 dnes sa chystam na "akciu" tak si na mna spomente, len nie prilis aby sa mi pri tom neckalo 🙂

katkapapacova
autor
21. jún 2011

@eviq no pocuva sem tam sa prejavi pazravkov ale len cakam bo uz chcem citit kopkanie nech viem e je ok

pacta
21. jún 2011

@odrik mas sikovneho synatora... mozes chystat darcek za vysvedcko 🙂 ja som mala dnes ten den, ked vidis samu tehulku, kde sa len pozries... a zaroven cely den na sluzobnej ceste s tehotnou kolegynou... keby ma aspon nakazili... ale zatial mam z toho iba depku, hoci to tym buducim mamickam naozaj zo srdiecka prajem. ale aj sebe 🙂 a k tomu Tvojmu veku len tolko: si taaaaradielko... 🙂

odrik
21. jún 2011

@zabka60
Ahoj moja, dnes nic moc, som soplava ako Aladar a boli ma hrdlo. Mrska nic, hnusoba!!! Ale inak Ok. Zajtra by mali byt vysledky z hematky, tak sa ohlasim! Krasne oddychuj! Pekny vecer!

odrik
21. jún 2011

@pacta
No pokladik, ved aj darcek chystam, budu same jednotky!!! Moc na Teba myslim, krasny kulturny zazitok prajem a nadhernu "akciu"!!! A uz sa nejako musime odputat od toho trapenia, ked vidime tehulky, len neviem, ci sa to vobec da! Babo rad!!!

odrik
21. jún 2011

Ahojte babulky! Zajtra na mna prosim myslite, mali by byt vysledky z hematologie, tak len dufam, ze budu a hlavne, aby bolo vsetko OK. Uz ked ta mrska nechodi, aspon nech hematku doriesim! Jejda, zajtra 40 dni!!! Krasny vecer vsetkym snazilkam!!!

lolitka25
21. jún 2011

@odrik drzim prsteky 🙂
Mne to este meska a ja mam depky. otrasny zivot :( a vsade same tehule a kociariky,len mne ziaden nepatri :(

sydnuska
21. jún 2011

ahojte, mozem k vam?

aj my sa snazime, a zatial nic :( dnes mala prist mrcha, no neprisla, a ani priznaky jej nemam.... ze by sa nam to konecnce podarilo? kedy si mozem urobit tehu test? zistilo by mi to uz 28 DC?

zabka60
21. jún 2011

@odrik ahojko mojka,no tak sa liec az mozes snazilkovat bo uz sa mrcha hnusna blizi,uvidiss,ze do vikendu je tu a ked nie,tak ja sa musim vzdta certifikatu na predtuchy 😀 zajtra budem na teba silno mysliet,az ti vsetko vyjde akurat a mas super vysledky,nebojkaj moja bude dobree,ja uz ani tak enmyslim a vy ma tu deptate 😀 baby baby dostanete po zadkoch,len pozitiva prosiiiim,negativa prec dalekoooo,mysel negativna,vysledky negativne

odrik
21. jún 2011

@lolitka25
Dakujem pokladik moj!!! Aj Ty sa prosim drzkaj! Tiez striedam depky, potom lepsie, zasa depka a plac☹ . A zivot nam to fakt neulahcuje! Vsade okolo nas buduce aj sucasne maminky, ktore si hladkaju bruska alebo babatka v kociarikoch. Tak asi musime preboliet toto obdobie a verit, ze uz bude len dobre!!! Vela stastia Ti prajem!!!

odrik
21. jún 2011

@zabka60
No ved sa liecim, ale vsetko ma boli!!! Ale neboj, kym budem moct snazilkovat, urcite budem zdrava! Lebo to tak skoro nebude☹! Nevadi, uz to prestavam riesit, nech uz sa deje co sa ma!!! Tak to bude najsamlepsie!!! Tak, ina tema. Simonko bude mat same jednotky, mooooc sa z neho tesime!!! Uz sa tesim na prazdniny, ziadna desiata, ziadne budenie do skoly... Parada! Dovolenka!!! A Ty tiez pekne oddychuj!!!

lolitka25
21. jún 2011

@odrik Simonkovi blahozelam k jednickam 🙂

lolitka25
21. jún 2011

@zabka60 ty nas tu tak moralne drzis zlatko... vdaka za pozitivnu energiu 🙂