icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
29. jún 2011

@odrik tak musíš ešte vydržať alebo sa pustíš do snaženia 🙂 no tie krémeše by som si tiež hned dala 😉

odrik
29. jún 2011

@monkri
No jasne, ze vydrzim! Nech sa mi to telo radsej pekne "uprace" samo, ako to potrebuje. Nechcem zbytocne zasahovat, myslim, ze tych umelych zasahov uz malo dost! Mna len sokovala medzi dverami jeho otazka:"Nebude to uz nova gravidita?" a vies, este sa to opyta mna, kde otehotniet je vobec zazrak a nie to este hned po kyrete a bez mrsky!!! Tak som tu otazku zobrala ako snahu o humor a uvolnenie atmosfery! No vidis, nemala som ovulku, tam je problem!!! Co esteeeeeee???

monkri
29. jún 2011

@odrik no čo dodať treba dať na prírodu a bude dobre a nezabudni na dovolenku 3-ja a späť 4-a 😀

odrik
29. jún 2011

@monkri
Rozkaz, poklad moj!!! Mala morska panna alebo panno pride z Talianska na Slovensko v mojom brusku 🙂 !!! No, dnes mame nejaku optimisticku naladu!!! Ale mas pravdu, trapenia uz bolo naozaj dost! Budem si cakat na mrsku kolko chce!!! Ved snad sa raz u mna zastavi!

zabka60
29. jún 2011

@odrik no dnes je to este horsie,boli ma to az ku krku,cakam,kedy ma sekne abo co ja neviem,natieram stale specialnymi kremami a nic nezabera,ak to neprejde budem musiet ist s tym ☹ ale tiez ma nebavi stale vymeskavat z roboty a potom mi nadavaju,ze som leniva a nechce sa mi robit,ale nikto nepochopi,ze ta nieco boli a naozaj potrbujes niekam ist,ze nesedis doma s nohami na stole

zabka60
29. jún 2011

@monkri 😕 no to ti teda nezavidim ani trosicka,taky denny stereotyp nudny,ja by som zblaznila ti poviem,nevydrzala by som,akoze ja som stastna,ked ma jeden,dva dni oddychu,potom sa zas nastartujem a zas makam aj pol roka v kuse,ale to,co mas ty teda nieje sranda

zabka60
29. jún 2011

@odrik 😀 jeeej,to si pekne napisala,no vsak teda mohli by sme zajst veru,aako pises aj netehu a mozno po tych zazracnych kremesoch sa nam to popravi a bum budeme rovnake tuhulienky 😀 kedy vas mam cakat 😵

zabka60
29. jún 2011

@odrik boze mojka mala by si sa poriadne vyumyvat svatenou vodou,bo na teba sa vsetky choroby lepia ako vcely na med,je to mozne toto 😔 no dufajme,ze to bude v poriadku a uz coskoro mrcha dojde od jednej k druhej a este aj tretej,bo ani moja stale nic a mala prist v pondelok,lopatka straasne boli,ako som spominala a zajtra ideme veru no,som zvedava a naj bolo rano ma vynatahalo po ceste do prace,musel mi drahy skocit kupit fatru liecivu a na obed mi to povolilo,este ma hadam aj zaludok chyta to je strasne 😢

zabka60
29. jún 2011

@odrik
@monkri dievcata,tak mne dosla mrcha,teda nejaka biedna,len take male skvrnocky,ale je,aspon dufam 😖 mozno zajtra odide,uvidime,co s toho bude

kyra30
29. jún 2011

Ahojte babenky, ja som plná očákovania...som v 24 dni MC ... dúfam, že mrchy cez víkend nedorazia...lebo ma porazí 😅 ...samo ako každý mesiac...všetko čo ma pichne, čo ma zabolí...to až asi ozaj som .-)...segra sa už so mňa smeje, že keď mi je zle a nevoľno......že sa z toho vytešujem...že to mám popletené 🙂 ...ale myslím, že nie som sama 😀 😀 .

kyra30
29. jún 2011

@zabka60 koooooooonečne ....dúfam, že sa riadne zmrchatie 🙂..znie to tvrdo, ale myslené v dobrom 😉

kyra30
29. jún 2011

@zabka60 koooooooonečne ....dúfam, že sa riadne zmrchatie 🙂..znie to tvrdo, ale myslené v dobrom 😉

zabka60
29. jún 2011

@kyra30 no veruuu aj ja soom rada,konecne sa pohneme zasa o krocik vpreeed 😀

kyra30
29. jún 2011

@zabka60 júúúúj....veď len fajne...pomaličky...krok za krokom 😀

monkri
29. jún 2011

@zabka60 tak nech príde ako sa má 😀

zabka60
29. jún 2011

@kyra30 tak tak vsak uz valiii teeda a som rada po duphastone mi meskala mrcha len 3 dni a inokedy to je tak 30 dni

zabka60
29. jún 2011

@monkri 😀 uz tece potvora jedna,som rada,babeny takze ja som rozbehla mrskovanie,mozno aj tehulkovanie,a vy pekne eraz za radom za mnou abo ja za vami jasnee???dohoda 😀

odrik
29. jún 2011

@kyra30
Drziiiiim palceky!!!! Jeeeejda, to by bolo kraaaaasne!!! Dufam, ze skoro budeme blahozelat!!!

kyra30
29. jún 2011

@zabka60 keby, tak bolo ako vravíš...jedna za druhou .-P...ja akurát som v 24 dni MC, tak dúfam, že mršky nedorazia 😅 .....ak nedorazia...môžme urobiť mexickú vlnu potom, xixixi

odrik
29. jún 2011

@zabka60
Vyborne!!! Moc sa tesiiim, ze vsetko ide ako ma!!! Zajtra mysliiiiiiiim!!!!!! Pekne mrskuj a uz aj sup sup tehulkuj!!!

kyra30
29. jún 2011

@odrik aj ja dúfam 😅 😅 ...žiadne príznaky extra nemám...len sme s manželom ťuťu muťu včera....a mala som taký výtok žltohnedý...to ja vôbec nemávam....iba tesne pred menštruáciou, alebo po......no i samozrejme, že sa teraz nádejkám 😀 😀 ....no testy ešte zavčasu....počkám ako cez víkend, či dorazia, alebo nedorazia 😀

zabka60
29. jún 2011

@odrik no mrcha prisla,dobre je,aspon,ze sa mi ako tak po duphastoniku upravuje cyklusik,uvidime zajtra a co potom,len este aby nam nejake folikulky narastli,bo ich budeme potrebovat a mozno naozaj budu vianocne kremese 😀 a ty mojauz lepsie???a nic ti nedal na tie cysty????

zabka60
29. jún 2011

@kyra30 no ja som sa uz tez po dlhej dobe naramne tesila,ze ked mi tak bollo zle v poslednej dobe,ze sa nam mozno zadarilo,ako mrcha dosla,takze mam zniceny zaludook,co uz 😖 no drzim ti palceky,aby sa ti zadarilo,co ty vies,mozno ste teraz konecne vcas a spravne zasiali a semiacko sa ujme a bude raast 😵 myslim na vas vsetky 😉

monkri
29. jún 2011

@kyra30 držím palce aby nedorazila a nech sa to tu už rozbehne ved sa blížime už k strane 100 😉
@odrik a teraz ty rýchlo chyť mršku a potom pošli mne ok 😉
@zabka60 tak ešte troška a potom hor sa na krémeše 😀

odrik
29. jún 2011

@monkri
@zabka60
Babulky moje kremesove!!! Chytim mrsku od nasej milej zabky, potom posielam monkri Tebe moja! A vsetky naraz tehulkujeme a kremesujeme!!!!! Vsetky choroby a bolacky odhodime prec a sustredit sa budeme na snazilkovanie!!!!!

zabka60
29. jún 2011

@monkri troooska a konecne sa uvidiiime moje mile zlate snazilky a uz nebudeme snazilky,ale maminkyyyyy jeej kraasna predstava 😵

zabka60
29. jún 2011

@odrik 😵 😵 😵 😵 pockaj 4 dni,potom poslem balickom do trnavy a ty posles do alzirska jasan 😉 tesiim sa na tooo,ako si budeme menit fotky s bruskami jeeej 😨

odrik
29. jún 2011

@zabka60
Dohodnute, dnes ma nejako boli moja davno zlomena ruka, takze uz aj v kostiach citim, ze skoro tehulkujeme!!!! A kremesujeme v Ziline. Mrsku od Teba budem ocakavat a potom monkri preposielat 🙂 ! Zajtra nech vsetko moooooc dobre, vyborne dopadne!!!

zabka60
29. jún 2011

@odrik 😵 no bodaj by ta bolela az do rana len koli tomu tehulkovaniu 😀 joj baby taky blazeny usmev na tvari mam 😵

odrik
29. jún 2011

@zabka60
Len sa pekne usmievaj!!! Ruka bude urcite boliet, lebo kosticky ciiiiiitia vo vzduchu tehulkovanie!!!! 🙂 🙂 🙂

monkri
29. jún 2011

@zabka60 neboj bude to dobré a tehulkujeme ako divé potom 🙂
@odrik čakám potom pošli letecký dobre 😉