Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
ahojte dievčatá 🙂
@lisian veru spravodlivosť nemôžeš čakať 😒 . a ak príde, tak aspoň budeš príjemne prekvapená 😉 . nechcem byť zlá, ale práve kvôli predchádzajúcim problémom môžeš mať nejaké zrasty... ale neboj sa, takéto veci sa dajú odstrániť, a možno ani nič také nemáš a podarí sa v lete 😵
@catharinka ahoj, a ty berieš hormonálne tabletky bez toho aby si bola si na nejakom vyšetrení?
@mabumi - ano, beriem Duphaston. Az tu na fore som si zistila, ze co je to a na co je to, lebo mi vobec nic nepovedal... 😠 Od bab som sa dozvedela, ze Dufik moze zablokovat ovulaciu, ak sa neberie v spravne dni. No a mne doktor ani neurobil vysetrenie na zistenie ovulacie - skratka nic. Neviem, ci je to NORMALNY postup,preto dnes idem k inemu gynekologovi na konzultaciu... Uvidime... 😉
@lisian : ...zivot zacina az po tridsiatke... 😉 😵
@catharinka dobre robíš, ja som mala predtým rovnakého lekára (keby si bola zo Žiliny myslela by som, že sme chodili k tomu istému). prišla som k inému a to bol úúúúúúúúúúúúplne iný prístup, aj postup, všetko. tak ho len pekne vymeň 😉
@catharinka dakujem kati...neabsolvovsala som žiadne iné vyšetrenia,len klasickú prehliadku....vieš,mne sa zdá.že lekári tehotenstvo v nejakom 5tt ešte neberú ako tehotenstvo,stať sa môže hocičo a držím palčekz aj tebe.. 😉
@lisian a ty si odkiaľ, tiež od Žiliny 😅 ? a bola si spokojná v našej nemocnici na gynekológii? lebo mňa operovali v Dolnom Kubíne. no a tých 6 detí - neviem. keď užiť, tak UŽIŤ. kedysi by som ani počuť nechcela, ale teraz som si povedala, že ak sa niekedy "rozrodím", tak už proti tomu nič nebudem podnikať, nech je detí koľko chce 😀 . čím viac, tým lepšie 😅
@lisian no práve, s tým som nerátala že to môžem mať. keď sa nám nedarilo, vedela som o tom, že mám PCO - to videl lekár na sone a preto tie anovulačné cykly, problémy s MS a tak. mala som vždy bolesti pri ms, ale ja som nejako neštudovala, že prečo. išla som na laparoskopiu, aby mi urobili drilling vaječníkov (kvôli tomu PCO) a zistili priechodnosť vajcovodov, a vtedy mi našli aj tú pliagu 😠
@mabumi ano toto mi hovorila aj ta kamaratka, ze ona mala take silne bolesti pri ms, ze sa isla zblaznit a prave kvoli tomu jej zacali robit vysetrenia a zistili to svinstvo. do kelu a to si mala pravidelnu ms? ved to sa musi aj nejak inak prejavovat nez bolestou pocas nie? moja byvala svagrova mala chlamydie a vobec o tom nevedela a vraj jej ich zacali liecit len tak tak aby nezostala neplodna. absolutne nemala ziadne priznaky. ja sa na to vykaslem, stale nejake choroby a problemy!!!! presne ako ja, kazdy rok objavujem nejake novinky a moje kamaratky nevedia co to je viac ako preventivka.
mabumi ked citam ale tvoje problemy,,,,presne o takych pisu tie baby co chodia tej bylinkarke co som ju tu spominala, napriklad ta endometrioza. vraj im velmi pomaha a aj pred IVF im pomaha velmi. nechces to skusit? ja rozmyslam ze tam pojdem kvoli tym mojim mykozam.
@lisian hej, už som aj ja pozerala tú tému. myslím, že bylinky nemôžu ničomu uškodiť, len pomôcť... uvidíme, vyskúšame 🙂 . no ja som nikdy nemala pravidelný cyklus, len s liekmi. ale všetko to pripisovali len tomu PCO. a veru, nemusíš mať aj žiadne príznaky... ale najlepšie je, keď o tom ani nevieš aké všetky choroby sú aby si to zbytočne nepozorovala na sebe a pritom to s najväčšou pravdepodobnosťou nemusíš mať 😉 . len fakt je ten, že častokrát keď chceš vyšetrenia, musíš si to aj naštudovať, lebo tí dnešní lekári ťa sami od seba niektorí ani nikam nepošlú. preto treba nájsť dobrého lekára, to je základ 😉
@mabumi ajajaj tak to je uz na nervy, verim,,, 3 roky. ja som mala predtym lekara, u ktoreho som sice neriesila este tehotenstvo, bolo to davnejsie, ale za to mi skoro privodil rakovinu, zabudol mi povedal, ze mam rok zle vysledky cytologie a hodil to alibisticky na mna, ze si za to urcite mozem ja 🙂 . odvtedy mam noveho lekara 😀 . keby clovek vedel dopredu aky ten doktor je. na jednej strane si ale hovorim, ze ked zacnem chodit po vysetreniach tak mi zacnu aj vacsie stresy a nervy a najradsej by som to nechala tak ale na druhej strane myslienka, ze mozno len stracam cas,,,,mi tiez nerobi dobre, neviem co urobim. ☹
@lisian no tak to máš úplnu pravdu, verím ti že sa nevieš rozhodnúť. fakt je, že tie vyšetrenia sú vyčerpávajúce a ak teraz na to myslíš stále, tak potom to je už non stop 😠 a nemôžeš si pomôcť, lebo berieš lieky, chodíš po lekároch, tak ako môžeš na to zabudnúť? nevie ani čo by som ti poradila 😒
ja som už išla k tomu novému lekárovi len na základe odporúčaní, tak som vedela že je dobrý aj keď sa u neho dopláca. a neľutujem to 😉

@mimka11111 : ahoj. 🙂 Takze, neberies nic, len ten femibion? To je super, ze nemusis brat ziadne hormonalne tabletky, bud rada. 😵 Absolvovala si aj nejake specialne vysetrenie (myslim hormonalny profil, sono atd.), ci len prehliadku? Pytam sa preto, lebo moj doky na mna uplne kasle a vobec ma nevysetril poriadne... Tak som zvedava. Inak, drzim ti palce!!! 🙂