icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

mimi1111
6. júl 2011

@zabka60 super dakujem hned to vyhladam doteraz som nemala cas mam tu deti na prazdninach 😀 tak si to vies prectavit a ako sa mas?co nove?

odrik
6. júl 2011

@zabka60
Jeeeejda, moja, uz to zacalo 🙂 !!! Ja sa tesim ako blcha, ja to kazdej z nas tak strasne, strasne prajem!!! Tak slniecko, jedno by sme mali, teraz je rad na Tebe, a potom, ked sa mrcha ku mne dostavi, idem na to ja 🙂 ! Jeeezis, ja z tej nasej monkri odpadnem!!!!! Fantasticka sprava, krasny den!!!

mimi1111
6. júl 2011

@odrik moja prepac pisem neskoro ale az teraz som sa sem dostala este si stale smutna???neplackaj neboj raz nam to vsetkym musi vyjst aj ja mam take stavy najme ked pride mrcha napiseme jeziskovi 😀 😀 😀

odrik
6. júl 2011

@kyra30
Ahooooj moja, mrcha sice nist, nech sa strci, ale neskutocne sa tesim s nasou monkri!!! Ved je to uzasne, konecneeeeee 🙂 ! Drzkaj sa moja, zasa mame motivaciu ist dalej!!! No pravdu vravis, strana 100 sa blizi 🙂

monkri
6. júl 2011

no ešte to musí aj lekárka potvrdiť nie len test hoci paličky nabehli hned v tej sekunde až som sa čudovala či dobre vidím a lekárke idem až nedelu teraz máme svadbu potom je tu víkend tak že až nedelu ked tu začína týžden hned neklušeme ráno lekárke a ukážem jej test pred mesiacom my tvrdila že nie som tehu dala my lieky ešte že som ich prestala brať dúfam že to dietati neublížilo moc sa bojím aby bolo poriadku
baby dakujem ku gratuláciam a hor sa aj vy a vidíte aj 39 ročná sa dočkala 🙂

odrik
6. júl 2011

@mimi1111
Uz som to zasa ja, depka odisla tak ako prisla 🙂 !!! Asi to bolo aj pocasim. Strasne sa tesim z nasej monkri, dnes mala na testiku // !!! Uzasne! 🙂 drzkaj sa!

eviq
6. júl 2011

@monkri Milá monkri BLAHOŽELAM! To je ale prekvapko, tak snad je ten štart už tu a postupne ťa budeme všetky nasledovať, držím palce, nech je všetko v poriadku! 🙂

eviq
6. júl 2011

@odrik
@zabka60
@monkri
@kyra30
@nelynka
Babulky tak ja mam dnes za sebou den pes....rano som si zopakovala test a hľa bol tam dušik, síce slabý, ale bol....tak som pre istotu zašla ešte k doktorke na krv a hcg v krvi negatívne, takže nič z toho...definitívne...:( trošku smútok, ale tak ideme ďalej, čo iné ostáva.....aspoň že monkri nás potešila 🙂

eviq
6. júl 2011

@kyra30 ....2 roky sa snažíte? to je už dosť dlho, boli ste aj na nejaké vyšetrenia? juj tak ti prajem nech sa cim skor podari....na mna to dost dolieha, ale nechcem sa poddat, len niekedy su zle dni....budem mat 30 a uz by som to velmi chcela...a ty mas kolko rokov (aka netaktna otazka 🙂) to len medzi nami babami...🙂)

nelynka
6. júl 2011

@monkri jeeeeeeeeej co to vidiiim..gratulaciaaaaaa 😀 😀
tfuj tfuj tfuj nech je vsetko tak ako ma 😀 😀 😀

@eviq moja nezufaj..vidiš aspon sa to pomalicky rozbieha..hned budes aj ty na rade, neboj nic 😀

ja som tiez dneska bola na gynde, ci nemam nejake cysty alebo nieco, ale nic ta nevidel..takze len cakat vraj musim na prirodzeny prichod mrchy 🙂

monkri
6. júl 2011

babi hlavu hore 30 to ešte nieje veľa treba veriť a rýchlo podte zamnou a hor sa na krémeše 🙂 no do strany 100 každá nech je tehu ano 🙂

kyra30
6. júl 2011

@eviq ahoj ...ja idem v septembri mať 31rokov...ja sa tiež snažím byť v poho...ale všetky to tu poznáte ....Monkri to tu teraz dúfam rozbehla 🙂 Mne sledovali mesačný cyklus, či mávam ovuláciu - odberi krvi, tak som mala výsledky v poho. Aj manžel bol na spermiograme- on užíval antibiotiká, výsledky mu vyšli zlé...antiobitiká mohli ovplyvniť výsledky.....vraj máme prísť o 3 mesiace, ked sa vyčistí z antibiotík...to je teraz v júli...takže na budúci týždeň by mal ísť na vyšetrenie...uvidíme... Mne sledovali cyklus...ešte vraj sa chodí na imunológiu...na tom som ešte nebola...tam sa sleduje ten hlien, čo sa vylučuje pri ovulácii....či sa žene nevylučuje príliš hustý..čo zábraní spermiám dostať sa k vajíčku....ak som to dobre pochopila. Ty si aké vyšetrenie absolvovala?

eviq
6. júl 2011

@kyra30 ja som po 2 potratoch. 1x ani neviem ako sme otehotneli neplanovane, ale srdiecko ani nebolo a v 6-7 tt som o neho prisla, druhykrat sme otehotneli planovane - hned na prvy sup, ale babo sa nevyvijalo a v 12tt som bola na kyret. vysetrenie: bezne gyndacke vytery, chlamydie, ureoplazmy, mykoplazmy, ultrazvuk, hormony, genetika, endokrynologia aj imunologia. vsetko ok az na tu imunologiu, ale to sme boli kratko predtym chori a nas nato neupozornili, tak mi len potom povedali, ze to mohla sposobit choroba a ze to nie su relevantne vysledky. no a este som bola na hematologii a tam mi zistili trombofiliu - pravdepodobnu pricinu potratov. to vsetko som absolvovala v rokoch 2009 a 2010, ak sa od vtedy nic nezmenilo, tak by to malo byt takto. my sme si dali pauzu na zotavenie a teraz sme sa zacali zase snazit. ale tak nevyslo. inak aj moj manzel brat antibiotika v aprili, lebo bol chory, tak ktovie, ci to este nemoze mat vplyv na spermie....

dancula2
6. júl 2011

@alceola Milá alceola! Ja presne tak,ako Vy sa nezvyknem pripájať k diskusiám,ale keď som si prečítala Váš príspevok,nedalo mi to!Prvé dieťa som mala ani som nevedela ako a druhé nie a nie.Počkala som si pre mňa dlhých a vyčerpávajúcich 5 rokov (snaženia),po synovi 13 rokov a dočkali sme sa,minulý rok sa nám narodilo dievčatko,teraz mala rok a sme najšťastnejší na svete!Užila som si aj bolesti a o psychickej stránke ani nehovorím,s myšlienkou na dieťa som každý deň zaspávala aj som sa zobúdzala,určite to poznáte!Tehotnú ženu som nemohla ani vidieť.Všetky výsledky sme mali v poriadku,proste zdraví na 100% a aj tak sa nedarilo ☹ Naše najlepšie rozhodnutie bolo ísť do Martina do reprodukčného centra a tam po polročnom stimulovaní som prirodzene otehotnela.Chcem Vás len povzbudiť,aby ste sa nevzdávali a skúsili tiež pomoc odborníkov čím skôr,určite sa Vám to podarí!Ja som ani na chvíľu nezaváhala a hovorila som si,že to dieťa mať budem stoj čo stoj a vyčerpám všetky možnosti,nech ma to stojí čokoľvek!Možno si poviete,že sa mi dobre hovorí,keď už som za vodou (ako som ja hovorila),ale verte,prežívala som to isté a prajem Vám všetkým veľa síl a trpezlivosti,aby ste sa dočkali! Ja sama verím,že väčšine,čo ste tu sa to podarí 🙂 🙂 🙂

kyra30
6. júl 2011

babenky ako všetky vyštrenia ste absolvovali či ste ok ? mne iba sledovali MC - odberi krvi, ultrazvuk- sledovanie vajíčka....no a ešte čo všetko by malo byť s mojej strany...aby som vedela, že som na porédku ...aby sme nestrácali čas a neoddiaľovali umelé.

kyra30
6. júl 2011

@eviq to riadne vyšetrenia máš za sebou...no to všetko urobia, ked ideš do gyncentra ? lebo ja som bola zatial iby u svojho gynekológa....a on mi žiadne vyšetrenia neodporučil...asi čas zmeniť gynekológa.

eviq
6. júl 2011

@kyra30 robila mi ich moja gynekologička a na hematologiu mi dala listok, ale je pravda, že som na nu po 2 potrate musela byt trosku neprijemna....:( skus si tie vysetrenia opytat, hlavne manzel nech ide na spermiogram a tebe ked odsledovali cyklus a mas ovulku, tak mozno este na endokrynologiu (vyšetria štítnu žľazu) a imunologiu by som isla....hematologia ma vlyp skor na potraty, nie na otehotnenie.....imunologiu nam robili v tkanivovej banke v košiciach, ale čakali sme na výsledky asi 4 mesiace a potom ked neboli dobre mi dve ine lekarky nezavisla od seba povedali, ze som tam ani nemala chodit....ale mam sestrerku čo mala problém s otehotnením a na endokrynologii jej zistili problem so stitnou zlazou a po prelieceni v pohode ma 2 deti....

alceola
6. júl 2011

@dancula2 dakujem Vam velmi pekne, ale mozme si tykat🙂) ja som Misa... ja som na tom takisto, aj vcera sme boli v ba a vsade okolo tehotne, sme boli kupovat nejake veci do bytu aj pri postielke som sa zastavila, ale priatel na mna tak pozrel, ze prehanam, zase zvelicujem a robim problem z nicoho, pretoze podla neho, babo pride ked ma.. je to super postoj, aspon ma pokojny spanok.... kazdy mesiac som sklamana, mozno aj sama seba klamem, ze nic sa nedeje, vsetko je tak ako ma, vsak mam syna, a to mi asi ma stacit.. ale nie je to tak, vo vnutri kricim, placem a pytam sa preco, ved partner ma dve , ja mam jedno sme ok obaja, tak preco?? ale asi to tak ma byt, alebo si musim na to krasne pockat, pretoze maly sa mi narodil dva tyzdne po 20tke, a som akurat bola v prvom rocniku na vyske, takze som si vysku odkrutila popri materskej a aj ked mi skoncila materska isla som do prace, takze praca, dieta a skola, vsetko naraz, maleho som si neuzila a to si aj vycitam, ale musela som robit, kedze som ostala sama, a nechcela som cakat , kedy mi nasi kupia pre maleho, alebo daju na chleba..a teraz vidim, ze mi narastol, je uz tak vysoky skoro ako ja a to mam 170🙂) je vysoky po tatovi, a je aj samostantny, takze par rokov a budem sama, budem mat len 35 a maly pojde na strednu, vsak to je strasne, a chcela by som teraz , ked uz ozaj si viem vazit ten dar este jedno male miminko, aj moj syn nesmie byt sam!! potrebuje tu niekoho , ked ja tu uz nebudem!!! ved samemu je smutno velmi, a gratulujem k malej, to musi byt nadhera mat male babo opat doma!! super ..

odrik
6. júl 2011

@eviq
No dusik bol len priprava na buducomesacneho velkeho ducha // !!! Takze na buduci mesiac budu kolajnice ako dive 🙂 ! Tak drzim palceky!!! Monkri zacala, treba pokracovatelky 🙂

eviq
6. júl 2011

@odrik kiežby si mala pravdu....dnes sa však cítim pesimisticky a čierne...prečo nám predošlé tehotenstvá vyšli na prvýkrát a teraz nie....zmenilo sa niečo? za 2 roky mohlo.....to ma trápi....

zabka60
6. júl 2011

@kyra30 ja neviem,mooc sa tesim s nasou monkri,ale vies moja,iui je nasa nadej a tak sa nebojime,teda doteraz sme sa nebali,ale pomaly sa to blizi a tym viac si zacinam uvedomovat,ze nam vyprchaa nasa nadej bo ak to nevyjde,tak sa zblaznim,ale prisaham 😖

zabka60
6. júl 2011

@mimi1111 tak to ano,ale si ich pekne uzi a nacvicuj,ked budes mat svoje 😀 najdi si to a zavolaj si tam nic za to nedas a konecne budete vediet a com ste,uvidis,aka budes rada,ze ste tam isli 😉 no my sa mame fajn,len troska depka na nas ide,strach,ze to nevyjde a babo nebude 😖

zabka60
6. júl 2011

@odrik 😵 aj ja mam strasnu radost,aj ked v tisku a niekde v kutiku dusicky velmo zavidim,viete ako to myslim,je to krasne,ze sa konecne zadarilo,ale na mna zas ide depka,nic ma nebavi a cim viac sa blizime ku koncu,mam pocit,ze sa nam to viac a viac oddaluje...nikdy som nemala stastie a neverim,ze ho budem mat teraz,premyslam,ze sa na to vkasleme,nechcem sa zrutit,ked zistim,ze to nevyslo.. 😖

monkri
6. júl 2011

@eviq nebud pesimista ver ani ja som neverila ešte včera že bude tam lebo pred necelím mesiacom tam nebolo nič a predtým len taká machuľa nič moc a teraz hned hrubá čiara 🙂

zabka60
6. júl 2011

@eviq ☹ to mi je luto....aj na mna ide depka hnusna,naj bude ist pod perinu a nekazit tu vzduch,takk sa mi drzte babiky moje 😉

monkri
6. júl 2011

@zabka60 neboj práve preto že máš depku to bude super hned na prvý krát neboj ideme na krémeše 😉

kyra30
6. júl 2011

@zabka60 budem držať palce....budem myslieť na teba...hlavne to nevzdávaj....ak to nevínde....príde ďaľšia šanca....ja tiež niekedy neverím že raz to príde....vieš že nejedna tu mesiac zažívame sklamania....len sa takto nešponuj, že sa zblázniš až to nevínde.....to napätie ti nepomôže. Radšej si povedz, príjmem všetko čo príde.....júj....sa ľahko vraví, viem 😅

odrik
6. júl 2011

@eviq
No vidis, u nas je tento isty problem. Nebude to mat nieco spolocne s nasou trombofiliou? Ja neviem, ale uz hladam vselico, len pre aspon nejake vysvetlenie. My sme sice aj na prveho syna cakali dlho, ale boli sme mladucki, takze sme si to tak neuvedomovali ako teraz. Co ked sa ta nasa trombofilia nejako casom zhorsuje a ma to vplyv aj na otehotnenie? Len hladam nejake suvislosti, kedze ju mame obidve. A neboj, monkri zacala, buduci mesiac Ty, potom zabka a vsetky ostatne babulky, nech to do tych Vianoc postihame 🙂

odrik
6. júl 2011

@zabka60
@monkri
Heeeej, uz ziadne depky!!!!! Monkri nam to tu krasne rozbehla a teraz kazdy mesiac dalsia a dalsia babulka tehulka!!! Do Vianoc to musime stihnut VSETKY!!! som povedala 🙂 !!!

kyra30
6. júl 2011

@zabka60 ale teraz ked to Monkri naštartovala, drž sa pozitívnej vlny....povedz si, som na rédku....všetky ti tu držíme palce.....ja sa chystám potom hneď za tebou 😉