Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@zabka60
Noooo moja, to v ziadnom pripade!!! Ja uz mam v kalendari naplanovanu dovolenku, a Ty si co myslis, ze nam zrusis vylet na kremese 🙂 ??? Co si pipi??? Uz sa to blizi, ziadne stresy, ved nie je dovod!!! No co mam hovorit ja, povedz? 7 plnych tyzdnov stav bezmrsia!!! Uplna katastrofa! No nech ide ta mrcha do kelu, kaslem ja na nu a uzijem si leto 🙂 !!! Mna ona trapit nebude!!! A Ty sup hlavku hore, zbabelci tu nie su!!!
@zabka60 vieš poznám to ver pretrpela som to a najme pred dvoma rokmi ked som potratila bola som na celí svet nahnevaná teraz tiež trpnem aby bolo všetko ok ale niečo my vraví že ano že to bude dobré a to pred mesiacom ked som bola u lekárky tvrdila že nie som tehu teraz bude kukať ked jej test ukážem
@zabka60
Stalo moja, pred tyzdnom, ked ma capla depka ☹ ! Vies co, mas pravdu, uvar cajik, vyloz nozky a povzbud sa tym, aka si este mladucka a krasna 🙂 !!! Co ja starena pri Tebe este chcem?! Mozem len ten krasny vek tisko zavidiet! Mas este casuuuuuu! A nebudes ho potrebovat, lebo sa podari hned a zaraz! Oddychuj a mysli na krasne veci!
@odrik 😵 este,ze vas mam baby bo by som ochorela s toho 😠 doteraz mi nic nebolo,este som si doteraz uzivala milovanie,vsak snazilkovanie netreba kedze ideme na iui a to som myslela,ze som uplne vypnuta a mozno to pride aj samo a prrrd 😖 potrebujem aj ja dovolenku,ale silno,totalne vypnut a mat pokoj
@zabka60
Tatik Ti moja zlata z hora bude pomahat a vzdy bude pri Tebe stat ako aj ten moj. Oni tam hore su mozno aj spolu a hovoria si, ake to len maju netrpezlive a depresivne dcery 🙂 ! Zapalime sviecocky a budeme na nich mysliet s usmevom na tvari, aby aj oni videli, ze je vsetko v poriadku!!!
@alceola Tak ahoj Miška!Ja som Daniela.....no ako tak čítam,tak ako keby si to písala o mne.Presne tie isté pocity a tiež môj muž mi hovoril,že preháňam a nemám na to toľko myslieť,ale to nešlo.Tak som mu povedala,že on má času dosť,deti môže robiť aj v 60-tke,ale ja som mala vtedy 34 a šance budú stále manšie.Chlap to proste berie trošku inak ako žena a tak som to aj brala.A ja som ešte k tomu taká povaha,že som nikomu o tom nehovorila,všetko som si to sama vo svojom vnútri odtrpela.Doteraz to nevie ani moja naj.. kámoška a ani moja mama,ani sestra,nemajú ani potuchy,že som chodila do Martina.Bála som sa,že sa to dozvie veľa ľudí a budú mať na mňa samé otázky,čo by ma ešte viac stresovalo,tak sme si to nachali len pre seba.Niekto povie,že sa treba odreagovať,nemyslieť na to....u mňa to nešlo,bola som nešťastná,sklamaná a hovorila som si,že to,že sa nám to nedarí,je moja najväčšia prehra v živote.Aj na laparoskopii som bola,opäť všetko v poriadku a aj napriek tomu sa nám to ešte rok a pol po nej nepodarilo,tak sme šli do Martina a tam úžasná pani doktorka Gáťová si nás vzala na starosť a výsladok sa do pol roka dostavil.Keď sme ukázali nášmu synovi fotku našej 4-týždňovej bublinky,tak chudáčisko plakal od radosti.A schválne sme si počas celého tehotenstva nedali povedať pohlavie dieťatka,že nech je prekvapko,ale stále sme mysleli,že bude chlapec aj mi to všetci predpovedali podľa tvaru brucha a keď sa narodila,tak to bol ozaj gól,muž tomu nechcel veriť,pokiaľ som mu to sama nepotvrdila.Strašne ju ľúbime všetci a hlavne veľký brat.Ja verím,že sa Ti to podarí a nestrácaj zbytočne čas čakaním,niekedy naozaj treba pomôcť náhode 🙂 Je veľa možností a treba ich využiť!Strašne Vám obom držím palce,nech to vyjde....ver,že sa dočkáte! 🙂 🙂 🙂
@odrik no neviem, dufam, ze ta trombofilia nema vplyv na otehotnenie, ja som sa na to aj pytala a mi povedali, ze nie. Ze ma vplyv na potraty, ale otehotneniu by branit nemala. My sme s manzelom boli na jar toho roku aj viackrat chori na antibiotikach, tak rozmyslam, ci sa to nemohlo podpisat pod to, ze sa to teraz nepodarilo. ja som zacala pit alchemilku, ze vraj ma dobre ucinky, ale neviem...po troch mesiacoch, co ju pijem mam zrazu taky slabsi menzes...neviem, ci to je dobre....

@monkri mam,ale ozajtsny strach,ako nikdy predtym,uz nevladzem,mam toho dost,preco si na nas niekto vylieva svoje komplexy a musime takto trpiet 😠 moc ti to prajem,davaj na seba pozor moja jasne 😉