Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik 😀 to vazne???aj mna zobeer a zas pastelky?,ci???no supeer,aj ja sa musim konecne poobzerat po nejakom sporte,boo som tak zlenivela na tej marodke,ze az 😖 nove nic nieje,secko po starom,tesim sa na vikend,budem oddychovat,nemam chut nikam ist dufam,ze bude liat ako s krhly,az ma drahy nebude nikam tahat 😀
@eviq
Tak veru, treti rok tancujem hip-hop a bavi ma to. Chodim do tanecnej skoly, kde moj syn trenuje breakdance a hip-hop, maminy deti sme sa dali dohromady, je nas 8, a trenerka, co trenuje nase deti, trenuje aj nas! Tak sa nasmejeme a aj deti na nas! Ked si nepamatam choreografiu, urcite si ju pamata moj syn. Trosku zuri, ked ma ju musi ucit, ale predsa ma mladsiu hlavku 🙂 ! Neboj, ked sa babulko narodi, ujasnite si rezim a zasa zacnes trochu cvicit, urobi Ti to dobre!
@nelynka tak to by som bola rada keby si mi poradila ako zohnať za dobrú cenu tie testy🙂))
mno a rozhodla som sa spolu s manželom, že v auguste pôjde na ten spermiogram....až vieme či aj v ňom nie je chyba....ale baby poviem vám keby nemám pri sebe takého úžasného manžela tak neviem ako by som toto všetko zvládala....ako vďaka bohu, že ho mám.....lebo tieto veci idú dosť na psychiku....by som ani neverila...a ja som dosť silná osobnosť, ale toto už položilo aj mňa....
aj vy máte také skúsenosti?
@zabka60
Oddychuj moja, ja som doteraz spala po robote. Neviem, ci je nizky tlak abo co, ale som tapnuta. A uz dva dni ma priserne bolia nohy, az do krcov to ide a zacali mi nad kolennou jamkou praskat cievky, tak som konzultovala hematku, ci to nemam z liekov, ktore mam na tu trombofiliu. Vraj nie. Dostala som Magnezium sumive tbl. Tak snad to pomoze. No sme to tu len kaliky kalikate 🙂. Esteze ide vikend 🙂 !!! Drzkaj sa!
ahojte baby ako sa máte ja nie dobre som ko a na potvoru mrcha je tu hoci len slabá ale je hraje si to somnou poriadne
@odrik ani nevrav,ja nemozem vydrzat,ako ma ta lopatka boli a dnes mi napadlo,ci som sa nepokazila s tym malovanim izby 😖 asi mi tam nieco vyskocilo bo dnes ma kolegyna masirovala troska a povedala,ze mam jedno rameno vyssie a druhe nizsie,budem happy ak nebudem cez vikend utekat na injekciu na pohotovost ☹ jooj boliiii,sme len dokalikovane a monkrine spravy ma dorazili uz natotal,to je nieco hrozne,co nas este caka ani nechcem vediet 🤐
@zabka60
No a este k tej lopatke, skus ju cez vikend maximalne setrit. Ako sa len da, nenamahat, ziadne extremne pohyby, dobre dcerenka moja 🙂? Ale vazne oddychuj, neprepinaj sa, zasad jeden Ibalgin, ten v pohode mozes 3x denne, uvidis pomoze. Ak teda nahodou nie si tehulka, potom len vydrzat bez liekov moja. A ked nebude lepsie, sup sa dat pozriet doktorkovi!
@odrik 😵 ano mami,ako povies.....uvidim,ale cez tyzden musim do iscaru na kontrolu toho zapalu,tak by som sa stavila k mojej dr,nech ma kuknee bo uz sa blizi den duphik a clostyyl tak ak budu foliky,tak pojdem marod koli iui,nemozem ist do prace by som tam hned potratila 😖 dakujem mami za zaujem 😀
@odrik 😔 budeme jej silno drzat palceky a tesim sa na nedelu,co nam napise,ze ako dopadli u dokiho 😉 urcite dobre,ved aby sme mali tolko nestastia,to uz je proti prirode 😠 ale vsak my jej ukazemme,ju obelstime ha a na nas nema cela priiroda aka je 😉 mnam a uz nech papame velike slahackove kremese 😝

@mimi1111 😀 uz je lepsie a dufam,ze vsetky mate pravdu