Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@eviq
Jeeeeeeziiiisenky!!!!! Strasnu radost ja maaaaam 🙂 !!! Velmi, velmi sa z Teba tesim! Neboj moja, uz bude vsetko v poriadku!!! Fragmin mas a to je zaklad! Uz aj ked da hematologicka nieco ine, nevadi, hlavne, ze mas nizkomolekularny heparin. No zlatenko, Ty uz na tie kremese veru do Ziliny za zabkou60 pojdes 🙂 !!! A pevne verim, ze aj monkri, potom zabka. Ja sa zatial nemozem pocitat, kedze som bez mrsky a ani nevyzera, ze by ma chcela navstivit ☹ ! Nevadi, ja to zasa rozchodim, lebo sa tesim, ze sa to tu pekne s tehulkovanim rozbieha 🙂 !!! Moc drzim palceky, pekne vcelickuj, vela oddychuj a hladkaj brusenko!!!
@katkapapacova
Ahoj pokladik, tesim sa, ze sa Ti dari 🙂 !!! Ja sa nemam cim chvalit, ale velmi sa tesim, ze sa blizi strana 100 a babulky to tu chytili za spravny koniec 🙂 !!! Tak sa opatruj, myslim na Teba!!!
@katkapapacova moja kolegyna mala do 5 mesiaca menzes, mala uz 40 rokov a necakala ze bude tehotna, ked jej vynechala, myslela si ze uz je v prechode a doktorr jej povedal, ze je v piatom mesiaci 🙂 a chlapček je už prvák 🙂 stáva sa všeličo....a dúfam, že nás už skoro budú nasledovať aj ostatne baby z tejto skupiny, bolo by to super 🙂 inak ja sa tesim este len tak potichucky, tym ze mam taku nizku hodnotu tak ktovie co sa tam deje....este sa moze stat vselico, tak sa predcasne nechcem radovat...
@eviq moja tu je to normálné na všetko majú čas a nie nedali že až po krvných testoch my dajú stále krvácam tak troška nechce prestať ved je to už 5 den a stále rovnaké ,no tá neistota je ešte horšia moja ver tomu už by som rada vedela ano alebo nie nech povedia ked nie beriem ideme dalej sa snažiť a ked ano super ale nie takto už druhý mesiac neviem na čom som
@monkri velmi mi je to luto, skoda ze si neprisla na slovensko, tu by to isto skor riesili....bola som raz v tunise, ked je to podobna mentalita tak chapem...na vsetko je cas...tak už len do zajtra vydrž, verím že ťa čakajú dobré správy....držím palce...ale pisala som vyssie o tej mojej kolegyni..ešte budeš prekvapená keď ti zahlásia nejaký štvrtý mesiac 🙂
@eviq
No takto moja, v piatok idem k lekarovi. Bola som pred 14. dnami. Vtedy sme sa dohodli, ze to este skusime nechat na prirodu, a ked sa na mna priroda vykasle, tak pridem. Aaaale, teraz sa vyskytol maly zadrhel. 5.8. ideme na dovolenku, mooooc sa tesim 🙂 ! A ked mi doktoricek teraz v piatok supne vyvolavacku, mala by som do 5 dni dostat mrsku potvorku. No a mam obavy, ze potom presne na dovolenku ma navstivi druhy raz! No a uznaj, more, bazen, krasni chlapi a ja s mrchou, to je nejaka dovolenka??? Tak trosku kalkulujem! Ked neprisla doteraz, pojdem na vyvplavacku malinko neskor, aby ma potom pri mori nechala na pokoji! My by sme si radi priniesli malu morsku pannu v brusku, len nevieme, ci to bude realne! Lekar tvrdi, ze uz mal zienky, ktore aj bez prvej mrsky po kyrete otehotneli a uspesne donosili. Takze aj toto je moznost, co povies??? Mam tych moznosti viac 🙂 !!! A ani si nevies predstavit, ako sa z Teba tesim a mooooc drzim palceky aj nasej monkri na zajtra!!!
@eviq no to by som asi hned odpadla ak by hlásili 4 mesiac 😀 no budem rada ak to vôbec potvrdia ,no je to na nervy tomu ver ,predvčerom ked my doktorky na pohotovosti potvrdili tehu som sa potešila ale na druhý den my moja lekárka povedala že tam nič nieje tak čakám na krvné výsledky ako na ihlách už nech je zajtrá na obed
@odrik mas pravdu, ked ta nechala doteraz cakat, tak aj ty trosku pokalkuluj...ved si nepokazis dovolenku...ano aj ja som tu na fore citala nejake baby co otehotneli a ani nestihli prvu mrchu dostat takze za pokus to stoji...a hlavne si poriadne tu dovolenku uzi...ides na moje narodeniny 🙂
@eviq
No vidiiiis, symbolika je aj tu!!! Ja som potratila v piatok trinasteho (maja). Nikdy som na tento datum neverila! Uz verim. A tak mozno na Tvoje narodeninky vecer v postielke po dlhej ceste, ked nam synacik zaspi, bude tulky, tulky a....... 🙂 ! Nechame sa prekvapit, co nam este priroda nasa pripravi. A ked naberieme odvahu, mozno ju trosku tentoraz my potrapime ako ona trapi nas 🙂 ! To by cumela mrcha mrchata, keby som bola tehulka aj bez jej pomoci!!!!! Viem, ze to nie je nemozne. A Ty sa len opatruj, budem velmi cakat na nove spravicky, kedy ides znova k lekarovi???
A samozrejme k augustovym narodeninkam vsetko najlepsie!!!
ahoj odrik tak ja som tu. Tak čo vám všetkým pomáha nemyslieť na to že sa nedarí???? ☹
@odrik ahoj mojka mojkovata,takze lopatecka v pohode,nejak extra neboli,cez vikend to boli vajecniky co ma trapili,ale uz som o.k.....mno s maminou sme sa dnes bavili,ze co dalej a povedala,aby som pockala na vysledky genetiky ako co dopadlo a potom isla na iui a ma pravdu,takze skor ako o mesiac to nebude,bo bude druhy tyzden co sme boli na genetike 😠 uvidime babulky,ale sa nam to tu krasne rozbieha a nakoniec skoncim ja ako posledna 😀 ..........@monkri zlatko teda oni ta chcu utrapit,ale neboj,to uz vytrimes jednu noc a dufam,ze krasna sprava na teba caka,budem ti v praci drzat palceky a tesit sa domov na konika,ze si precitam,ze mam uz zajednat stoly a cukrosku 😉 ...........@eviq........takze moja spravne som pochopila,ze si tehulka??a mas to uz ozaj iste???no to su vynikajuce spravy,to som rada,ze konecne sa nam tu zacalo podaktorym ako tak darit,uz bolo nacase,len tak dalej a pekne sa opatrujte tehulky nase,aby sme videli vase slniecka zdravucke a krasnucke 😉
Ahojte, nebola som tu pres víkend,lebo sme boli na výlete,na kupku..na večeri....manžel mal narodeniny
@zabka60 júj...ty si mala neplechy cez víkend 😢 ...ty sa len teraz vytešuj na IUI, nech si pozitívne naladená..vidíš že to tu ide jako na páse 😀 jedna za druhou ...sa tu s tehuľkami roztrhlo vrece 😀
@odrik to s tou mrškou jako na potvoru......prajem krásnu dovolenku...na tvojom mieste, by som ešte nešla na vyvolávačku..však možno sama príde...morský vzduch, zmena....
@monkri moc, moc držím palčeky......čakám dobré správy...to máš príkazom 😅
@majulosa nemyslieť sa na to nedá.....ale aspoň tu stretneš babenky..čo majú podobné pocity....túžba po dieťatku je veľká.....ja ti poviem, ja mám také stavy : sedím na vínku s priateľmi,všetci úsmev,témy od politiky po globálne oteplenie....a mne v hlave behá len jedno ..... o čom tu kecáte, ja chcem baby....neviem si užiť už ani stretko s priateľmi, pripadám si už taká strelená......
@zabka60 ja všetko po starom, teraz by som mala mať ovulku tento týždeň..tak by sme mali s manželínom popracovať 😀 ...ale už sa ani nemeriam, ani testy nerobím, ani nič....som z toho unavená. Manžel ide tento mesiac na spermiogram....on ked bol prvý krát, mal zlé výsledky...ale bral antibiotiká, tak lekár povedal, nech príde po 2-3 mesiacoch, ked sa z nich vyčistí...že mohli byť príčinou zlého spg. No a potom sa rozhodneme, čo a ako ďalej...možno budeme musieť riešiť umelé oplodnenie, buď IUI alebo IVF.
@zabka60
Ahoj pokladik!!! No, ze Ta aj citam 🙂! Myslim, ze je to rozumne pockat si na genetiku, budes spokojnejsia!!! Neboj, urcite to bude vsetko v poriadku! Posledna nebudes, co prosim Ta ja mozem bez tej mrchy?! Ale necham ju tak, hnusobu, ved ona si ma najde, a mozno s nou vybabrem a otehulkujem si aj bez nej 🙂 !!! Tak len nech uz Ta nic netrapi a neboli!!! Potom genetika a frisko iui 🙂 !!!
@kyra30
Ahoooooj!!! Tesim sa, ze si mala krasny vikend, aj ja som si ho uzila! Ano, mas pravdu, necham mrchu tak, ved mam na svete krajsie starosti ako cakat na mrchu!!! Tesim sa na dovolenku, a ked sa ozaj nahnevam a pozbieram vsetku odvahu, zacneme snazilkovat aj bez mrchy potvory 🙂 a prinesiem si v brusku malu morsku pannu🙂 !!! Moj lekar vravi, ze mnoho zienok aj takto otehotnelo a maju zdrave babatka. Aj sa ma pytal, ci nemozem byt znova tehulka, normalne mi dal chrobaka do hlavy. Tak som kupila test, ale bol negat. A Ty pekne posnazilkuj, ide Tvoj cas 🙂 !

@eviq mozno to este nevnimas, aj tym ze je teplo,u niekoho to pride hned ako u mna a u niekoho nic, ja som dokonca citala v novej mamine, ze su pripady kedy zeny az do porodu nevedeli ze su tehotne, zda sa mi to pritaihnute za vlasy ze zena to nevie bo ved citis potom pohyby a nemas mrchu tak nechapem