Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@odrik moja itkaj len ty pekne ku dokimu a dufam,ze mas naozaj dobreho a spolahliveho dokiho a robi pre vas len to naj 😠 ......ja neviem,ale myslim,ze tak ci tak ak mrcha dojde ti pokazi dovcu,ja by som si dala asi vyvolavacku,ale to je len na tebe co urobkas a samozrejme bude to dobre rozhodnnutie 😉 ...a kam idete??,si sa nepochvalila..aj mna pribalteeee 😀 budem tichucko a nebudem vas rusit neboj 😀 .....no akurat som pisala mailika docentovi,ze ako co a kedy nas bude kontaktovat,tak som zvedava na odozvu,kedy a co mi napise 😒
@odrik hej, aj som o tom čítala, že je to možné...že otehotneli ešte pred mrškou....možno motyka vystrelí 😀 😀 odrik ja už tento mesiac to nejdem siliť, môj manžel má ísť na ten spermiogram, je tiež z toho nervózny....skôr sa snažím doma urobiť pohodičku.....ale zasa ja si to z hlavy vymiesť neviem..stopla som ovu testy, meranie BT, už mi z toho prepínalo...no aj tak ...ešte že tu vám to môžem pľasnúť na obrazovku 😀
@zabka60
Dakujem moja!!! No rada Ta pribalim a nemusis byt ani tichucko, my sme taka hlucnejsia sranda trojka 🙂 !!! Ideme do Talianska, tam sme spokojni. No uvidim moja, co s tou mrchou este porobim, skusim to este skonzultovat. Tak nech len pan docent pekne odpise a budem zvedava, co Ti napise. Tak budem drzkat palceky a mysliet na Teba!!!
@kyra30
Ja viem moja zlata, ani mne sa nedari vypustit to celkom z hlavy!!! Ja sa snazim robit veci, ktore ma tesia, dni mam naozaj plne, venujem sa rodine a vsetko mozne, ale napriek tomu sa mi nedari celkom nemysliet! A tiez som rada, ze Vas mam a mozem si tu vyliat srdiecko. Tak nech spermiogram dobre dopadne, nech je spermijok miliony silnych a zdravych!!! Tak drzim palceky! Dobru nocku!
@katkapapacova katuska ahoooj som rada ze si pridala uz aj fotky bruska....🙂🙂🙂ako sa inak mas??uz je vsetko bez problemov?
@kyra30 mojka tak ja mám to isté moja naj kamoška sa už aj na mňa hnevá lebo že som sa veľmi zmenila že nechcem nikam ísť a už sa neviem ani usmiať.Že ona ma chápe ale že musím myslieť pozitívne keby to šlo ku psíkovi sa chovám čo najlepľšie aby som na nič zlé nemyslela venujem mu veľa času. Niektorý mi aj veľmi ubližujú tým že mi hovoria že sa chovám k psovi ako ku bábätku a nevedia to pochopiť že ja sa mu nevenujem ako bábätku len mu venujem veľa času a dávam pozor aby sa mu nič nestalo lebo o jedného psíka som prišla ale to už dávno ked som bola malá a o tochto nechcem prísť...Nevadí ved ni možno raz pochopia ked sa im udeje niečo také aj ked to nikomu neprajem..
@odrik ahooooj 🙂
tak tak, ani ja sa nemam cim chvalit, ale ved sa hovori, ze najlepsie na koniec, nie? preto este nemame nic nove ani jedna 😀 . aj ked dufam, ze to nebude az uplne nakoniec. snad to vsetky stihneme do strany 100 😅 !!!!
ty si kedy naposledy bola u lekara? nekazal ti prist do nejakeho terminu ak nepride mrcha?
ahojte ešte 3 a pol hodiny než idem pre výsledok tak musíme ešte vydržať
@mabumi
No, bola som u lekara pred dvoma tyzdnami. Vtedy to bolo 6 tyzdnov po kyretazi. Dohodli sme sa, ze to este skusime nechat na prirodu, a ked do 14 dni mrska nepride, pridem ja zasa k lekarovi. Len teraz malinko kalkulujem, ze mi je aj cez leto bez mrchy potvory dobre 🙂 ! A ked mi teraz supne vyvolavacku, do 5 dni by som sa mala rozkrvacat a mam obavy, ze potom dalsia mrcha by dorazila presne v Taliansku. A to si neprosim!!! Tak teraz s tou mrsinou chcem trosku vybabrat ja. Este to nejako musim popocitat, aby som sa jej vyhla na dovolenke. No a do strany 100 by sme to teda mohli stihnut uz naozaj vsetky 🙂 !!! Alebo aspon do Vianoc!
babi huráááááááááááááááá mám výsledok tak maličký má 5 týždňov 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@monkri gratulujeeeeeeeeeeeeeeeem!!!! uzasna sprava, velmi prajem 🙂
@odrik ahojky mojka tak utekala som sem a pan docent nic,asi este nebol na mailoch,uvidime,co dalej keby co tak mu cinknem 😝 ...no ta tvoja mrcha nemam na nu slov,ale ver tomu,ze to ta trombka hnusna skareda,ale co narobime zas nic 😠 ....idem s kamkou na pivecko jooj tesim sa,tak sa mi tu drzkajte,este sa hadam stavim...a ako simonko??poslucha??teda blba otazka,jasne,ze poslucha,ved je to uzasny 11-rocny mlady muz 😵
@zabka60
Ahoooooj moja! No ujo docent ma teda asi moooooooc prace, ale mal by vediet, ze nasa mila zabka ho nutne potrebuje, a ze mailiky od nej sa citaju hned a hned!!! Co narobis, dufam, ze zajtra sa ohlasi! Simonko poslucha, jasne!!! Prazdninuje 🙂 ! Moju mrchu uz je aj zbytocne riesit, ibaze by sme boli moc vesele a stastne a chceli by sme si trosku pokazit naladu. No urcite, kasleme na nu!!! Tak krasne posedenie na pivecku Ti prajem!!! No a nasa monkri je 5 tt!!! Radost velika prevelika 🙂!
@zabka60 no uz nie mesiac ale tri tyzdne akurat mrcha pride ked pojdeme na dovolenkuuu kiez by neprisla vsetko zapcham ako si mi napisala 😀 babenky a co nove????mne uz dovolenka skoncila a dnes v praci no ako sa mne nechcelo nic robit-uz sa tesim na druhu dovolenku dobre som zlenivela
@mimi1111
Ahoj moja, tak len pekne pracuj, aby si si zasluzila dalsie oddychovanie 🙂 !!! A veru, veru, vsetko pozatvaraj a upchaj, mrchu k sebe nepusti a prosiiiiim Ta posli mi ju!!! Ak by Ta este chcela navstivit otoc ju do TT!!! Ved od kyretu, 8 tyzdnov, u mna nebola, hnusoba!!! Ta uz ma asi uplne vypisala zo zoznamu alebo co???

@eviq 😵 takto je take uzaasneeee,super moja,tak sa opatruj pekne a drzime palceky,aby si to dotiahla do krasneho konca 😉