Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@krista5
@lisian 😀 😀 😀 tak to som potrebovala 😀 . konečne som sa zasmiala 😀 . že skoro som si hlavu rozbila o brucho 😀
dobre, tak ideme založiť združenie? názov už máme výstižný 😅
krista5, tak to máš "pekné" bývanie. ale zas to bude výhoda, keď tadiaľ aj ty budeš chodiť s bruchom tak aspoň budeš mať blízko kamarátky 😉
@mimka11111 to som rada ze si v poriadku...tak a hupky do snazilkovania... 😉
@mabumi ale ja som sa fakt tak zlakla ze reflexivne som otocila hlavu rychlostou akoby som zbadala kakanec, ze ta pani tehotna musela mat riadny sok z mojej reakcie. no co ,,,, nema sa tam promenadovat len tak zlahka.
@krista5 nesmut, preto si tu piseme aby sme si pomohli 🙂 . vsetko bude ok lebo ja zhanam toho kuzelnika rozhodila som siete 😉
baby inak vsimli ste si pocas zitia svojho zivota ze vsetko zle je na nieco dobre? mne sa to potvrdzuje stale viac a viac, ze vsetko co sa deje ma svoj dovod, vam nie?
Jeeej ako sa to tu rozbehlo 🙂
Baby ja ani velmi neverim lekarom, vysvetlim preco:
Januar: Prisla som so zapalom, ona mi robila tehu test pricom som vedela, ze tehu nie som. Objednana na USG - vraj cysta - malicka, mam prist zasa
Marec: Cysta ostala, robi vysetrenia na markery
Apríl: Vysledky : Cysta nebola cysta, ale podla vypoctov jej az vtedy doslo, ze vajicko v case plodnych dni to bolo. Markery v poriadku, len zapaplovy mierne zvyseny - ale vraj v norme tak to netreba riesit.
Samozrejme som jej vysvetlila, ze sa snazime o babo a nedari sa - zrazu ze mozem dojst an vysetrenie do 24 hodin po styku na nejaky ster ci nemam nejaku chorobu ako napr. chlamidie, ale preco by som mala ked o nej ani netusim. Popytala sa ma na menzes, povedala som jej ze som si jeden mesiac merala BT a ona sa ma opyta ci nemam anovulacne cykly... AKOZE ODKIAL TOTO MAM JA VEDIET?????? Ved stale ma boli pocas ovulky brucho, ked som si merala BT ukazala krasne, podla hlienovej metody plodnych dni tiez vyzera byt vsetko oki. Tak mozem ist an folikulometriu (to ze si to mam zaplatit, mi asi zabudla povedat...) A nakoniec ci nemozem mat endometriozu- tak citala moje zaznamy a vraj to endometrioza nebude - ALE AKO JEJ MOZEM VERIT??? Este som sa dozvedela, ze zena v mojom veku (do 25 rokov) by mala otehotniet maximalne do pol roka - tak diky pekne,ale moj problem to nijak neporiesilo...
@lisian jaj ked citam tvoje slova, niekedy mi taky usmev vycarujes, ze az krajsi den 😉
@lolitka25 fuha a ja ze som mala brzdu lekarku...no aj ta moja bola teda pi..ale toto...
@lisian
aj ja si to myslim a stale sa pytam, ze naco bude toto dobre🙂
inak, ja som bola s mm s tescu na nakupoch a isla oproti mne tehotna baba, celá v ciernom, len brusko jej trcalo, tak som ja jej pozerala na brusko. ona po mne pozerala, a ja si hovorim ze co po mne pozera ze ja nie som tehotna, len pribrata. Nakupovali sme dalej a pri zelenine sa otocim a vidim moju kadernicku, pozrem cela v ciernom..a vtedy mi to doplo, ze uz som "diagnoza", pozeram jej po brusku a vobec si nevsimnem kto to je...tak som sa trapne citila🙂🙂
😀 viete, co paci sa mi ze sa to tu tak rozbehlo, necakala som to az take...som happy 😀
@krista5 ty mozno tou ciernou vyjadruju smutok nad svojou liniou,hahaha, ked budem tehotna, budem nosit narocky take veci aby kazdy dobre videl...
hej budem HRDA tehula🙂🙂
@krista5 ja! 😠
@katkapapacova
😀 super🙂
@krista5 😉 🙂 😀
baby prisla mrcha ☹ ☹
@krista5 to mi je luto srdiecko 😢 😢
ahojte, trochu som vas zbehla a len chcem zajedno vsetky povzbudit ze raz sa to podari kazdej a za druhe nebudte take skepticke na tehulky, aj my co uz sme nejakym statsim tehulkami (teda hodne z nas) si preslo svojou cestou k brusku a neskor k drobcekovi. My sme sa snazili bezuspesne vyse dva a pol roka a okrem horsieho spermio nebol v nicom zasadny problem....Dnes mam uz aj ja brusko a statocne sa nim chvalim a vas vsetky caka jedneho dna to iste, jedno mozno o pol roka inu o rok ci dva ale caka....cert by bol v tom aby ze nie 😉 😵
@katkapapacova
co uz....ideme dalej do dalsieho kola 😵
@anaxamon dakujeme za povzbudenie 😉
@anaxamon ked je zena tlsta nezavidi chudym? ked ma male prsia nezavidi tej co ma velke? a znasob si to milionmi ak ide o babatko,,,,takze nie sme skepticke voci tehotnym len zavidime, to neznamena ze neprajeme. predpokladam, ze si to zazila aj ty 😉 .
a ja sa priznavam, ze zavidim aj tie velke kozy niektorym 😀 😀 😀 ideme kolecko pravdy baby? 😀
Som lisian a som tu nova, uz rok nie som tehotna 😀 😀 😀 trpim tehuholizmom 😀 😀 😀
@lisian 😀 😀 😀 vystihla si to 😀 . brušinko je prvé (ja keď priberiem, všetko mi ide do brucha. a minule som sa pristihla, ako si ho hlúpa hladkám pred zrkadkom 😠 ), no ale veru, my menej obdarené by sme sa potešili aj prsiam 😅
@anaxamon presne som nad tým rozmýšľala, že aj my niekedy budeme niekomu spôsobovať smútok keď budeme tehu. no čo už 😀 , to je život. takým ako si ty to každá z nás praje. "hneváme" sa len na tie, ktoré to vôbec ani nechceli 😉 . tak veľa šťastia, opatrujte sa s mimi
@krista5 takže prišla presne načas, aspoň niečo pozitívne v tom negatíve 😉 . a áno, združenie založené. poďte babenky, všetky ku nám 😀 . ani členské nepýtame, ešte dostanete za odmenu podporu 😵
baby, inak práve som sa vrátila z obeda. vravela som kolegyni, že dnes ma strašne bolí hlava a ona na to, že prečo neotehotniem, že možno by mi aj problémy prešli 😠 . vravím, že dobrá rada, vyskúšam hneď zajtra 😀

@mabumi ze?! 😠 vsade same brucho,,,,ako keby to bolo infekcne. skusam si v deichmannovi topanky a uklonena otocim hlavu a skoro som si ju rozbila o tehotenske brucho, ktore stalo hned vedla, ale majitelka asi este neodhadne vzdialenost, ktoru treba udrziavat od ludi, lebo brucho ma 1/2m od seba. to bol aky sok? a staci mi ist len do obchodu a vsade sa motaju a prenasleduju ma a robia mi zle!!!! 😠 ale vies co? vzdy si v prvej sekunde zamrncim a potom dalsia sekunda je ta ukludnujuca, ze ja som aspon zatial chuda a drzi mi koza na bruchu a to moje babo este caka na spravny okamih, nie je take hr hrrr 😀 😀 😀 nie ze by som si to len nenahovarala 😀