Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@looola ahoj no ver ani sama neviem ako som to vydržala jednoducho som ich už ignorovala naučila som sa nepočuť ich narážky tebe je dobre ty nemáš starosti ty nemáš deti ty sa nesťažuj a najhoršie to bolo v práci kolegyne že sa ponáhľajú domov majú deti tak že automatický som chodila domov posledná lebo že ja sa nemusím nikam ponáhľať až raz som sa moc nahnevala a povedala svoje odvtedy už to bolo ináč aj ked sa kolegyne moc hnevali že som hnusná ale jednoducho sa človek musí obrniť proti nim ,a aj tu alžírsku ked som stále rodina kedy konečne budeš tehotná ako to je svama prečo vy stále nič ,tak že je to rovnaké všade musíš ich jednoducho ignorovať a byť drzá pri odpovediach a budeš mať pokoj
@lolitka25 pár ktorý sa za rok normálneho sexuálneho života nepodarí splodiť dieťa považuje za neplodný a každý doktor by to mal začať zisťovať že kde môže byť chyba.
v prvom rade by ti mal dať spraviť hormonálny profil či je všetko v poriadku.
Potom by mali zistiť či máš priechodné vajíčkovody.
Či máš ovuláciu.
Keby toto všetko bolo u teba v poriadku mal by ísť na vyšetrenie partner, ale ja by som to riešila súčasne v dnešnej dobe má už j partner rovnakú pravdepodobnosť že niečo nieje v poriadku ako aj žena.
V každom prípade nech si už kdekoľvek na svete choď za nejákym doktorom a skús sa na toto popýtať. Všetko nieje len v polohách.
Alebo môžeš mať aj napr. chlamýdie, toxoplazmózu, ueraplazmu to tiež môže spôsobovať že žena nemôže otehotnieť, alebo keď sa to aj podarí tak potratí :(
Teraz sa ti bde začínať cyklus tak choď hneď na začiatku a môžu ti urobiť ten homonýlny profil a folikulometriu.
@lolitka25 🙂 aj ja ´
ja by som chcela byť tehotná stále keď som napríklad zjedla niečo sladké tak sa vždy začal hýbať v brušku ostošesť ako by sa tešil :D :D vždy som sa na tom smiala že či mu chutí 🙂 🙂 🙂
Alebo keď tak z ničoho nič začal štikútkať 🙂 🙂 a keď ma tak kopol do rebra na jednej strane bolesť že až podskočíš a na druhej strane ti to príde také smiešne 🙂
@lolitka25 neboj zažiješ to aj ty len sa nevzdávaj chod za viacerými doktormi ver môj doktor ked som mu ako 37 ročná povedala po potrate že chcem byť zase tehotná tak my povedal že načo ved som už stará že ja už deti nebudem mať tak ma vytočil že som ho vymenila za jednu doktorku a ver nebanujem poslala ma na všetký možné vyšetrenia a nakoniec my zistili že problém bola štítna žľaza tak som išla na operáciu minulí rok a potom zase testy do ľubochne a tam ma nastavili na lieky presne a o 7 mesiacov som videla tie moje dve paličky netreba to vzdať treba bojovať a bude dobre 🙂
@eviq
Ahoj zlatusik, len sa prosim neplas!!! Ked som bola tehotna s mojim prvym syncekom, bola som na tom rovnako!!! Mne vobec nebolo vidiet v maternici nic, len hCG bolo velmi vysoke, a tak mi najprv povedali, ze je to mimomaternicove tehotenstvo, potom asi v 6-7 tt sa objavil gestacny vak bez babulka a az okolo 8 tt sa objavil synacik a aj to este nebolo vidno srdiecko!!! Az v 10 tt zacalo bit ako zvon, to bol strasny stres!!! Ale stalo to za to. Kazdy druhy den mi brali krv na hCG, stupalo tabulkovo, nechali ma v nemocnici, praskali mi cysty, vytvarali volnu tekutinu v brusnej dutine, tu mi museli endoskopicky odsavat. Ale ked v 10 tt lekari uvideli srdiecko, povedali len: "Zazrak!" tak vidis, mne sa uz jeden zazrak stal, teraz caka urcite Teba 🙂 !!!!! Drzim Ti velmi, velmi palceky!!!!!!
@odrik ahoj, ked mne ani krv na hcg nezobrala...minuly tyzden som mala nizke, pamatas len 120 dva dni po vynechani tak to mohla aspon skontrolovat ci vobec rastie....mam zly pocit....a mna moje zle pocity zatial nikdy nesklamali :( v tom uz skusenosti mam dostatocne...:(..a este sa aj tak divne zavtarila ked pozrela na ultrazvuk....uplne som mimo, az sa mi ruky trasu a len by som plakala a to sedim v praci :(
@gwenni
@lolitka25
@monkri
Babulky moje krasne!!! A budeme tehulky!!! Urcite!!! Aj pre mna bolo tehotenstvo najkrajsie obdobie v zivote!!! Moj 11 rocny syn denno denne pozera na fotecky, ked bol v brusku 🙂 !!! A ja si to este raz prosiiiiiiiim zazit!!! Preco sa mi nedari ☹ ??? A prosim aj za Vas vsetky!!!!! A budeme to zazivat spolu!!! Aby sme mohli ist na kremese! Moc sa tesim!!!
@eviq
Ja viem slniecko, mne sa triasli nohy ako mlademu telatu, ked mi to lekar povedal teraz v maji, ale je to vsetko individualne!!!! Pri prvom syncekovi to bolo presne to iste a vyslo to! Vidis akym zazrakom!!! Mne teraz tiez vobec nezobral krv, az potom, ked uz bolo aj tak neskoro. A pred tym mi v nemocnici brali kazde dva dni! Nerozumiem tomu. Kedy mas ist pokladik znova k lekarke???
@odrik 🙂 ahéoooj, si zlata a prave ma nieco napadlo:
Baby, neviem nakolko ste veriace, ale je to jedno, ktora ste, navrhujem dnes pred spanim modlitbu za nas vsetky snazilky nech uz sa nam splni sen - mozno spolocna modlitba pomoze 🙂
@linda81 ja mam cykly divoko nepravidelne... teraz som 30DC Bt rano 36.4 :(
@eviq moja len klud a nevzdávaj sa hned ,pozri včera ráno ked som sa zobudila tak som moc krvácala tak sme utekali doktorke tá po sone povedala že dietatko nevidí že bud som už potratila alebo je mimo maternice že okamžite nech idem do nemocnice nato sme išli k mojej doktorke tá to potvrdila tak sme išli do nemocnice to celé dopoludnie to bola jedna nočná mora ja som revala ako bláznivá tomu ver a ked som cakala nemocnici na docenta tá tristvte hodina čo som tam sedela pred operačkou to bolo hrozné čakanie vedla mna dve mamičky išli na kontrolu a ja som čakala na priatie na prerušenie ver ked ma zavolali a išla som si lahnúť na stôl mne sa tak nohy triasli že som skoro nevedela si tam ľahnúť ale ked som videla ako sa usmial že je všetko poriadku že maličké je tam a poriadku tak som zostala ako obarená len že je moc maličké ale že o 10 dní uvidíme čo a ako a hcg my krásne stúpa naštastie
@linda81 poslala si sama sebe omylom🙂 nevadi.... po mrche sa chystam k novej doktorke, poviem jej hlavne o mojej ms ze nie je ako by mala byt, snad mi vysetri ci nemam cysty a podobne a uvidime... mozno to vydrzim este do zimy - najprv skusim upravit ms mozno prave tam to viazne

@gwenni priblizne rok a pol ... doktorka mi na to len povedala, ze nikto nepotrebuje surne dieta a ze to nevadi, ze mam taku ms...