Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!
no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...
@eviq
Jasne, ze to vydrzis!!! A o tyzden uz bude na sono babulko aj srdiecko, uvidis 🙂 !!! Hlavne sa netrap, nestresuj a musis mysliet na to, ze babulko vsetko citi a Ty nechces predsa porodit malinkeho "strachoprda"? Bude dobre, mysli len na fazulku a seba!!! Moja prosim snaz sa nestresovat aspon kolko to pojde!!! Nie je to dobre pre nikoho!!! Drzkaj sa!
@linda81
Ano, aj na upravu cyklu, potom na zlepsenie cinnosti vajecnikov a vselico ine. Skus urobit kuk na www.valovicsro.sk, prip. www.prirodnekvapky.sk
No problem je, ze ich kupis urcite len na Slovensku.
@lolitka25 ja som tiez mala gyn na SR, teraz mam uz vyse roka tu.....tu je to podla mna ovela lepsie, ako na SR.Ked si poistena tu v DE, tak platis len stvrtrocny administrativny poplatok 10 eur,preventivka samzrejme raz rocne s cytologiou a Sonom a potom podla potreby ak mas tazkosti.
kocky musim ist off.pekny den este...
@lucka_220809 Ahoj. A ty sa vieš orientovať podľ hlienu? Ja vôbec neviem odlišovať plodný hlien od neplodného, ale zvláštne že keď som bola mladá/ myslím do 18 / tak som presne vedela ktorý typ hlienu mám, teraz je to už akoby vždy rovnaké...
dakujem moc krát mám to
@kyra30 Hmmm....☹( Na tie otázky ja vždy musím klamať že my ešte máme iné plány, ale figu borovú, už dávno by som sedela doma na materskej, ale nechcem to vešať každe´mu na krk, ľudia sú škodoradostní, každý neúspech iných ich teší, takže ja sa radšej tvárim že je všetko je OK, nechcem robiť zo seba chudáka...
@odrik zlatko moje ani nevrav,docent stale nic,ja uz som zufala a dnes som sa uplne dojala...docent s iscaru mi kazal o tyzden po odbere cytologie volat,ake boli vysledky a potom dohoda na iui...tak si dnes volam,ze ake su vysledky a doslova ta krava,co sa somnou bavila ironicky a pohrdavo a nasrano a este neviem ako,no strasne ma zdrbala,ze este to pan docent nema kuknute a ze oni mi zavolaju co vyvolavam!!!!nikto by to neveril,neviem stale citam ako baby pisu aky uzasny ludia a bla bla,ale teda aj mmm by dosvecil,ako sa chovaju k nam....premylam dnes cely den,ci nezmenim CAR...som hotova
@gwenni moja ja viem,ze je to svinstvo,ale co urobime??najst kvalitny car kde ta neosklbu a ide im o teba je tazke najst a ked si to nikto nemoze dovolit tak co???je to smutne a dnes som sa aj ja strasne sklamala v iscare martinskom,este jedna nejaka nezhoda,ako som mala dnes a beriem papiere odtial a odchadzam...ale neviem kam,kedze pises,ze ako je to v heliose atd
@monkri A to sa Vám podarilo prrodzene? Verila si vôbec tomu že nedošli krámy? Ja stále dúfam že teraz už nedôjdu, ale už pať-šesť dní pred cítim pobolievanie v podbrušku/ PMS/ a už viem že je zle. Sice kamoška tiež mala tie menštr.bolesti, dokonca trošku aj krvácala a tehotná bola.

@linda81 ano v De.... snad ten femibion maju aj tu - uvidim