icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

lolitka25
21. júl 2011

@linda81 ano v De.... snad ten femibion maju aj tu - uvidim

linda81
21. júl 2011

@lolitka25 aj ja som v DE, kupila som tu v drogerke

odrik
21. júl 2011

@linda81
Ahoj moja. Skus kvapky od firmy Valovic, su to kvapky J.V. FEMI. Mam s nimi tu najlepsiu skusenost!!!

linda81
21. júl 2011

@odrik ahoj....to su tiez na upravu cyklu?

lolitka25
21. júl 2011

@linda81 vazne v DE? a kde? A kolko stoja? ja som v severnom poryni

linda81
21. júl 2011

@lolitka25 ja v Brandenburgu...stali tusim okolo 11 eur, som tu 3 rok

odrik
21. júl 2011

@eviq
Jasne, ze to vydrzis!!! A o tyzden uz bude na sono babulko aj srdiecko, uvidis 🙂 !!! Hlavne sa netrap, nestresuj a musis mysliet na to, ze babulko vsetko citi a Ty nechces predsa porodit malinkeho "strachoprda"? Bude dobre, mysli len na fazulku a seba!!! Moja prosim snaz sa nestresovat aspon kolko to pojde!!! Nie je to dobre pre nikoho!!! Drzkaj sa!

odrik
21. júl 2011

@linda81
Ano, aj na upravu cyklu, potom na zlepsenie cinnosti vajecnikov a vselico ine. Skus urobit kuk na www.valovicsro.sk, prip. www.prirodnekvapky.sk
No problem je, ze ich kupis urcite len na Slovensku.

linda81
21. júl 2011

@odrik ☹...skoda...ale zas na dovcu dakedy zas pojdeme na SR

lolitka25
21. júl 2011

@linda81 super, vdaka 🙂 a som rada, ze si v De... aspon mi mozes povedat ako to tu chodi u gynekologicky,,kedze sa chystam prvy krat

linda81
21. júl 2011

@lolitka25 ja som tiez mala gyn na SR, teraz mam uz vyse roka tu.....tu je to podla mna ovela lepsie, ako na SR.Ked si poistena tu v DE, tak platis len stvrtrocny administrativny poplatok 10 eur,preventivka samzrejme raz rocne s cytologiou a Sonom a potom podla potreby ak mas tazkosti.

linda81
21. júl 2011

kocky musim ist off.pekny den este...

lolitka25
21. júl 2011

@linda81 drz sa a aj tebe pekny den

monkri
21. júl 2011

tak toto je naše prá fotka no čo ja tam nič nevidím preto my to musel doktor vyznačiť xixixi

odrik
21. júl 2011

@monkri
Hlavne je, ze pan doktor vidi, to co si my zelame vidiet, aj ked nevidime!!! Ale neboj, onedlho budes vidiet vsetko!!! O 10 dni ides na kontrolu, to bude fotka valibuka!!! Alebo princeznej???

looola
21. júl 2011

@monkri Ja vidím takú malú čiernu dutinku, to je isto ten gestačný vak🙂. Na nete som našla jednu stránku na kt. sú presne vyfotené všetky týždne v ultrazvukovom obraze. Onedlho sa Ti v tom objaví bilela bodečka- diaťatko. 🙂) Jaaaj, aj ja by som už chcela mať takýto obrázok...

monkri
21. júl 2011

@looola ano prosím daj adresu tej stránky a ano je to tá bublinka 🙂

lujza2208
21. júl 2011

@monkri jejmaly človiečik 🙂 neboj všetko dobre dopadne ja na teba myslim 😵

looola
21. júl 2011

@odrik Ahoj, písala si že už nemáš veľa času, ja mám 31 a mám tiež taký pocit hoci doktor povedal že do 34-35 rokov ešte výraznejšie neklesá plodnosť. Lenže snažím sa už od 27 a stále nič, a ten čas tak rýchlo uteká☹

looola
21. júl 2011

@monkri baby-web.topky.sk

monkri
21. júl 2011

@looola no hládam to tam ale nevidím ☹

looola
21. júl 2011

@lucka_220809 Ahoj. A ty sa vieš orientovať podľ hlienu? Ja vôbec neviem odlišovať plodný hlien od neplodného, ale zvláštne že keď som bola mladá/ myslím do 18 / tak som presne vedela ktorý typ hlienu mám, teraz je to už akoby vždy rovnaké...

looola
21. júl 2011

@monkri byby-web.topky.sk/Vyvoj-babatka.aspx

ja to mám akurát otvorené

monkri
21. júl 2011

dakujem moc krát mám to

looola
21. júl 2011

@kyra30 Hmmm....☹( Na tie otázky ja vždy musím klamať že my ešte máme iné plány, ale figu borovú, už dávno by som sedela doma na materskej, ale nechcem to vešať každe´mu na krk, ľudia sú škodoradostní, každý neúspech iných ich teší, takže ja sa radšej tvárim že je všetko je OK, nechcem robiť zo seba chudáka...

looola
21. júl 2011

@monkri a v ktorom si v týždni? podľa obrázku je to 4-5.

monkri
21. júl 2011

@looola asi tak doktor že asi 5 týžden podla HCG no ale že presne povie o dva týždne

zabka60
21. júl 2011

@odrik zlatko moje ani nevrav,docent stale nic,ja uz som zufala a dnes som sa uplne dojala...docent s iscaru mi kazal o tyzden po odbere cytologie volat,ake boli vysledky a potom dohoda na iui...tak si dnes volam,ze ake su vysledky a doslova ta krava,co sa somnou bavila ironicky a pohrdavo a nasrano a este neviem ako,no strasne ma zdrbala,ze este to pan docent nema kuknute a ze oni mi zavolaju co vyvolavam!!!!nikto by to neveril,neviem stale citam ako baby pisu aky uzasny ludia a bla bla,ale teda aj mmm by dosvecil,ako sa chovaju k nam....premylam dnes cely den,ci nezmenim CAR...som hotova

zabka60
21. júl 2011

@gwenni moja ja viem,ze je to svinstvo,ale co urobime??najst kvalitny car kde ta neosklbu a ide im o teba je tazke najst a ked si to nikto nemoze dovolit tak co???je to smutne a dnes som sa aj ja strasne sklamala v iscare martinskom,este jedna nejaka nezhoda,ako som mala dnes a beriem papiere odtial a odchadzam...ale neviem kam,kedze pises,ze ako je to v heliose atd

looola
21. júl 2011

@monkri A to sa Vám podarilo prrodzene? Verila si vôbec tomu že nedošli krámy? Ja stále dúfam že teraz už nedôjdu, ale už pať-šesť dní pred cítim pobolievanie v podbrušku/ PMS/ a už viem že je zle. Sice kamoška tiež mala tie menštr.bolesti, dokonca trošku aj krvácala a tehotná bola.