icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

monkri
21. júl 2011

@looola no stal sa zázrak ale hlavne že sa stal a ako ani neviem lebo akurát som si povedala že kašlem už na všetko ked nebudem nebudem preberali sme moznosť už adopcie s manželom nijako predsa motyka vystrelila 😀 a to aj bez mrchy a hnusoba ked už som bola tehu prišla na 7 dní síce slabá ale bola vtedy my lekárky tvrdili že som potratila a ono je tam stále drží sa 🙂 dúfam že aj bude držať pekne celých 9 mesiacov 🙂

gwenni
21. júl 2011

@zabka60 čítala som tu na MK že na slovensku je najlepší Helios, ja môžem povedať len to že som bola na pár konzultácií v Iscare v BA a tam to bola čistá hrôza, ale že najlepší prístup a aj po odbornej stránke je Brno Reprofit, ale manžel tam nechce ísť že je to ďaleko. No stále mu hovorím že tam majú iný systém, že veľa kotrôl môžem absolvovať doma a im zavolám len výsledok.
Držím ti silno päste aby IUI vyšlo na prvý šup a nemusela už viac takéto niečo riešiť.

zabka60
21. júl 2011

@gwenni dakujem krasne moja,ja sa modlim kazdy den,aby to uz bolo za nami,ale nestresujem,ked to nevyjde nevadi,clovek prezije vsetko,ked musi a aj pre nas je to daleko ist do prahy,alee keby nahodou,tak by sme tam isli,uvidime ako budeme pokracovat v iscare..zatial nic moc 😖

zabka60
21. júl 2011

@odrik@monkri@gwenni@eviq dievcata neskutocne pms,ze rozok s maslom-dzemom a navrch slahacka 😅 chute neskutocne 😀 co sa to zo zabkou deje....citim mrchu z dialky a telo ma boli,ako keby ma celuu noc bili a prsia ani nevravim

odrik
21. júl 2011

@looola
No zlatko, ja mam o pol roka 39, takze toho casu je naozaj malo ☹ ! Snazilkovat sme zacali, ked som mala 23, prvy syn sa narodil, ked som mala skoro 28 rokov. A tak stale mame len toho jedneho milacika milovaneho! Ale budem sa ponahlat 🙂 !!! Nech to do tej 40-tky stihnem 🙂 !!! Drzkaj sa a vela stastia!!!

lucka_220809
21. júl 2011

@looola no tazsie sa mi orientuje, lebo ho mam o dost menej.., tiez pred par rokmi si pamatam,ze som mala hlien, ktory zo mna uplne tiekol, teraz ho ledva vysledujem. Na hlien je vraj dobre pit grepovy dzus alebo alchemilku (len do ovulacie, po dni ovu uz nie)..tak teraz podstivo chlipem dzus uz treti den. Dnes mi inak vysla druha ciarka aj na ovu teste, este sice nie uplne rovnako vyrazna ako kontrolna, tak cakam , ze pozitivny test bude zajtra a folikulometria ukaze, ci folik este zajtra bude tam alebo uz bude prasknuty.

odrik
21. júl 2011

@zabka60
No to je strasne ☹ !!! Tak to Ti nezavidim! Otrasny pristup! Co Ti to za kravu zdvihlo telefon!!! To snad nie je ani pravda, takato arogancia a hlupost, no veru porozmyslaj moja o zmene!!! A coze to mas za chute??? Ja Ti vravim, ze ovulka bola!!!

zabka60
21. júl 2011

@odrik vies ako mi bolo,ked som sa spamatala co sa vlastne stalo?! 😒 uz minule boli akesi nervozne a vybili sa na nas a dnes to bollo uz silne cafe,neviem co by povedala na to ta krava,keby som vedela kt. to bola,keby som to povedala doc. tomasovi a by ju zdrbal..oni asi ani len netusia,aky maju personal!!!!pockam si na telefonaty od nich a od docenta z blavy a ked tam pojdeme a vybafne co i len jedna na mna,tak tam take vetr narobim,ze sa zblaznia!!!no jaka som tento tyzden hladna stale to nieje mozne...a neboj mojka,netes sa,mrchu citim vo vetri..naozaj

odrik
21. júl 2011

@zabka60
Vies co, nechcem byt na nikoho zla, kazdy moze mat zly den, ale kedze sa to uz opakovalo, asi by som to panovi docentovi naznacila. To si nemozu dovolit, pracuju vo velmi citlivej oblasti, a ked ich to nebavi, nech to hlupane nerobia!!! Drzkaj sa moja!!! A co to moze byt s tym Tvojim papanim???

zabka60
21. júl 2011

@odrik ved prave,ze 1x som to prezila,asi sa zle vyspali,ale dnes to bolo moc,nieje to 1x a aj mu to pekne naznacim,ze ci pani sestricky maju vela prace,ked sa vyvrsuju potom na pacientkach...a presne tak moja,pracuju v oblasti,kde kazde zle slovicko proti srsti sa vie zaryt najhlbsie,ako sa da.....no a papanie,ja neviem,ci stitke sibe,ako ten duphastnon...netusim absolutne....joj,aj keby som bola najstastnejsia na svete,keby to bolo viete co babule----psssssst,aby sme to mozno nezariekli 😀 ..zlatko ty sa mi pochval ako sa mavas

eviq
21. júl 2011

@odrik @katkapapacova @zabka60 @monkri @gwenni ahojte, dakujem za povzbudive slova, cez den som len z prace narychlo pisala, tak dnes som cakala na lekraku 3 hodiny, lebo operovala potom prisla, moje vysetrenie trvalo asi 3 minuty s tym, ze mi urobila len uzv, pokcila nosom a povedala, ze v tomto stadiu akciu srdca este vidiet nemusi a ani ju nevidi a ze nevidi nic, len zltkovy vak a ziadny zarodok embrya. potom sa ma opytala, aky dlhy mam cyklus a ja ze 27-28 dni, tak zase pokcila nosom a uz nepovedala nic. ked som zliezla zo stola, uz sa len opyatala, kolko potratov som mala a v ktorom tyzdni. a ze o tyzden mam prist na kontrolu. od kedy som prisla z prace domov neviem prestat plakat, este som aj teplotu dostala a hrdlo ma zacina boliet...vsetko je uplne zle...:(

gwenni
21. júl 2011

@eviq to mi je veľmi ľúto, ale ešte stále tam niečo je tak skús nezúfať. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ viem že je to veľmi ťažké

zabka60
21. júl 2011

@eviq joooj mojka neplas sa hneeed,vidis aky zazitok mala nasa monkri,2 dr jej povedali a tak a ostatny zas inak...nebojkaj,je to v poriadku,aj babeny ti pisali,ze ani oni v tom tyzdni nic nepoculi,tak sa hlavne ukludni a nebojkaj,viem,ze je tazke mysliet pozitivne,ale musime sa nejako premahat,aby sme sa nezblaznili....babo tam je a bude zdravucke a silnucke,aby vam robilo radost,len aby sa maminka konecne prestala trapit 😉 klud,uvar si dobry cajik,lazkaj pod perinku,pusti oblubenu hudbu a relaxuj jasne!!!!!! 😉

odrik
21. júl 2011

@zabka60
Som tisko ako muska!!! U mna vsetko po starom! Mrska pomaly konci, konecne sa citim tak nejak normalne!!! Telo sa konecne "upratuje". V robotke vsetko v poriadku, Šimonko prazdninuje, oddychuje, prave hrame karty, robime si pukance, papame melonik a uzivame si jeden druheho, kedze tatinka mame v sluzbe 🙂 ! A moc sa tesim, ked uz budeme dovolenkovat 🙂 !!! Drzkaj sa!

zabka60
21. júl 2011

@odrik 😵 jeee,no vam je ale krasne,super,som rada,ze ti robi taku radost 😉 tak si uzivajte jeden druheho a teste sa nna dovolenkuuuu....dones nam odtial nejake talianske tehu bacilky 😉 tesim na foto,ktore si prinesies a potom na sonooooooo 😵

odrik
21. júl 2011

@zabka60
Dakujem moja!!! No jasne, ze fotecky dodam, ale na to sono si este asi budem musiet pockat 🙂 ! Ale budem cakat na Tvoje sono!!! A aj nasa monkri a eviq nam budu posielat pekne fotecky!!!

zabka60
21. júl 2011

@odrik no oni uz urciteee,pevne verime,ze to pojde a babatka budu krasnee rast,aby sa mk mohol z nich tesit 😉 a moje sono akurat tak rastucich aspon dufaam,folikuliek potom praskajucich a silno oplodnujucich 😀

odrik
21. júl 2011

@eviq
Nie, nie, nie!!!!! Ziadne slzy!!! Pisala som Ti ako to bolo u mna pri prvom syncekovi!!! Naozaj nemusi byt este vidiet babatko! Ja som si povedala, ze ked sa mi podari byt este raz tehulka a budem sa dobre citit, nepojdem na sono skor ako v 10 tt, vtedy sa aj robia prve dolezite odbery! Skor nepojdem, iba ze by boli tazkosti!!! Strasne ma to sonovanie stresovalo!!! Drzkaj sa moja, bude dobre!!!

odrik
21. júl 2011

@zabka60
No a potom sono babatka v brusku nasej zabky zabulky 🙂 ! Na to sa velmi tesim!!!

zabka60
21. júl 2011

@odrik to by sa mi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacilo...krasne sa to cita a predstavuje 😵 .......nevzdavame sa,bitku zatial prehravame,ale vojnu nie 😉

odrik
21. júl 2011

@zabka60
Mooooja, tak bude ako pisem 🙂 !!! Babatka budu!!! Babulky zacali, my sa pridame 🙂 !

zabka60
21. júl 2011

@odrik no a jako by to bolo,keby my nic 😕 ...laskavo si pockaju,kym sa nam uraaci si dat podnajomnika do bruska 😀 a valime na kremese,ktore sa nam krasne rozrastli...co je super,ze sme sa nasli banda extra vynimocnych zien,ktorym nevadi ziadny problem,bo ho hravo vyriesime,v jednote je sila 😉

zabka60
21. júl 2011

no babulky moje,idem ja pomaly do rise snov a dufam,ze sa mi bude snivat nieco pekne,nie,ako dnes v noci,ze ma chytili pri pasovani cigariet 😀 ...aj vam krasne a tie najsladsie sny o vasich,nasich malickych bublinkach 😵

gombicka
21. júl 2011

ahojte zienky, ostalo mi asi 29 ovulacnych testov (testovacie pruzky). nekupite niekto?

kyra30
21. júl 2011

@eviq moja myslím na teba, držím palčiaky....hodím aj za teba modlidbičku 😅 ...tento krát sa to podarí, musíš tomu veriť....pozri sa, čo má prísť príde....mysli na krásne veci z detstva, predstavuj si ako už budeš tehuľka...nech sa drobčekovi u teba zapáči 😀

monkri
22. júl 2011

@eviq ahoj moja ukľudni sa a bude dobre ver tomu ,
no ja som včera večer skoro potratila ale asi je všetko poriadku lebo krvácanie prestalo naštastie ,no večer som išla do kuchyni a dvere na dvor boli otvorené tak mačka išla do koša na odpadky a odtial my vyskočila ja som tak skríkla že celí dom bol hned pri mne a nato hned som zacala krvácať a ostalo my moc zle nedokázala som prejsť sama ani na záchod chudák manžel tiež skoro infarktoval stoho ,ešte že mám doma lieky na zastavenie krvácania hned som si dala a do pol hodiny bolo dobre no ak sa manžel dovolá lekárovi tak ideme poobede radšej k nemu pre istotu lebo tu je víkend nik nepracuje ,tak že stále niečo nikdy nebude už klud a dobre ?

lolitka25
22. júl 2011

@eviq mojka klud, bude dobre, budeme tu vsetky verit a poodlim sa za teba.... len moja,musis verit aj ty a mysliet pozitivne- babanku tym len pomozes, urob si pekny vecer s manzelom a myslite na same pekne veci 🙂

lolitka25
22. júl 2011

@monkri co to citam o zlej macke? och!!! dufam, ze si uz v uplnom poriadku- drzim rpsty

looola
22. júl 2011

@lucka_220809 Ahoj, ja som našla taký gel na podporu počatie ktorý zložením napodobňuje cervikálny hlien, aj som ho kúpila, používala, ale stále nič. Ešte tento mesiac skúsim brať Clostyl a používať ten gél a uvidíme... 😉
Ja neviem prečo už ten hlien nemám taký jednoznačný ako keď som bola mladá...

looola
22. júl 2011

@odrik Ahoj, takže vy ste skúšali od 23 a až v 28 si ostala tehotná?? Jejjj, na jednej strane je to nádej pre ostatných že nič ešte nie je stratené, ale na druhej strane je to strašne dlhá doba...Verila si ešte tomu že sa to podarí? Ja už vždy dopredu cítim že dôjdu tie hnusné krámy a zatiaľ aj vždy došli...