icon

Všetci su tehotní a ja stále nič. Poraďte vtipnú odpoveď pre dotieravcov!

katkapapacova
1. apr 2011

no tak dievčence už to na mňa zasa lezie, máme veľkú rodinu v nej samé detičky, žiadne však moje.keby toho môjho trápenia bolo málo, tak svagriná čaká druhé a kamarátke sa po roku podarilo otehotnieť, no a ja?dva roky nič, milujem tie reči to preto lebo veľmi chceš a myslíš na to...že haha,mám tých kecov dosť,poradťe vtipnú odpoveď pre dotieravcov...

looola
22. júl 2011

@zabka60 Ahoj, aj ja mávam ten PMS. Už asi týždeň pred MS cítim pobolievanie v obalsti vaječníkov, potom už aj v maternici a prechádza to aj do takých krčov. Som nafúknutá, zadržiava sa vo mne voda a niekedy ma pobolievajú prsia, a to už viem že krámy dôjdu a začínam chytať depku...asi tak☹((

lucka_220809
22. júl 2011

@looola ten gel pouzivam tento mesiac prvykrat aj ja.. podla mna nejaky klucovy vyznam nema, trosku moze dopomoct, ak je zena vyslovene suchsia..ale ako beriem to len ako velmi taku komercnu pomocku, isto nejake velke rozdiely nenarobi.. ono ten hlien mas na krcku, steka niekomu menej a nemal by to byt velky problem. A je to asi od obdobia, mozno zas pride cast roka, kedy ten vytok bude vyraznejsi..

monkri
22. júl 2011

@looola nezúfaj si mladá a treba len veriť že sa to raz podarí vidíš ja skoro na staré kolená a to my 18 chceli všetko dať von že mám nádor čo som im vtedy nedovolila tak len jeden vaječník zobrali a som tu a nevzdam to kým nebudem mať aspoň dve deti som sebecká ale ja verím a budem veriť dalej ,no ale ked bude len jedno aj tak budem rada a dúfam že teraz to už dotiahnem do dobrého konca 🙂

lolitka25
22. júl 2011

@looola pms mavam aj ja - dokonca uz dva dni po ovulacii ma bolia a mam napnute prsia, zadrziavam vodu a jeden prsten co inokedy nosim v pohode sa mi zrazu nechce dat na prst... ten gel conceive plus ci ako sa vola sme mali a skusali aj my- lenze nic - u nas asi problem s hlienom nie je, ja aj podla neho viem urcit ovulku... my zatial nevieme v com to viazne a usilovne snazilkujeme a verime. drzim prsty 🙂

looola
22. júl 2011

@lolitka25 Ahoj,a ako dlho sa snažilkujete? Ja tiež neviem v čom je problém, hormonálny profil OK, vajíčkovody priechodné, cyklus pravidelný...A ten PMS aj u mňa nikekedy už začína pár dní po ovulácii, hlavne takými miernymi tlakmi a bolesťami v panve a potom sa to stupňuje, prsia ma nebolia každý mesiac. Ale ja sa podľa toho hlienu orientovať neviem , ako keby bol stále rovnaký...

looola
22. júl 2011

@monkri Ahoj, je dobré že si taká silná, ale ako inak, človeku nič iné nezostane len dúfať. Preto je dobrá táto stránka lebo tu si môžme podebatovať o tom čo nás trápi a navzájom to vieme pochopiť. Doma sa to nedá, hlavne keď v okolí sa objavujú stále nové tehulky, tie nás určite nepochopia...A ľudia sú aj škodoradostní, ak sa posťažuješ čo ťa trápi tak ťa len budú s tým otravovať...☹(, resp. dávať "dobré rady"...

looola
22. júl 2011

@lucka_220809 Ahoj, ja keď som mala do 18 tak sa mi ten hlien typicky menil, počas ovu bol taký ťahavý, potom už iný, ako škrob. Lenže dovtedy som tomu neprikladala význam, až do 27 roku som nad dieťaťomnerozmýšlala a teraz je ten hlien už akoby fuč...Počas sexíku však nemám problém s vlhkosťou, lenže to je stále rovnaké, bez ohľadu na deň cyklu...

odrik
22. júl 2011

@looola
Ano moja, presne ako pises!!! Verila som! Zdalo sa nam, ze sme mladi, ze este mame casu dost, a ze ked pride spravny cas, urcite sa podari, tak aj bolo 🙂 ! Vela sme sportovali, vzdy po praci sme isli na bicykel, korcule, posilnovnu..... Brali sme sa este na vysokej skole, lebo sme sa moooc lubili, chodili sme spolu celu strednu 🙂 !!! Neprezivali sme to vtedy, tak ako teraz. Vnimali sme, ze je to dost dlhy cas, ale riesili sme to len zakladnymi vysetreniami, a kedze vsetko bolo v poriadku, nechali sme to na prirodu. Mozno preto sa aj podarilo! Tak babulky, ziadny stres, vsetko pride 🙂 !!!

odrik
23. júl 2011

Ahoooojte babulky moje!!! Kde ste, co ste, co robkate??? Vsetci snazilkuju, a potom nepisu 🙂 !!! A 100 sa mooooc blizi!!!

lolitka25
23. júl 2011

@odrik ahojky... ja nesnazilkujem,ale menstruujem 🙂 ale vsak aspon ze to, ze mi nemeskala, hoci ma fest boli brusko :(
a ty mojka, co robkas? co mas nove?

odrik
23. júl 2011

@lolitka25
Ahooooj moja!!! Ved aj mrska raz skonci 🙂 !!! A na brusko daj teply zabal a alchemilkovy cajik a hned bude lepsie!!! No mne prave tamoja nestastna tulava prva mrcha po kyretazi skoncila. V septembri mam znova odbery na hematologii. Laka ma zacat snazilkovat aj skor, ale budem pekne zodpovedna osoba a asi to odlozime na jesen, uvidim 🙂 !

eviq
23. júl 2011

@lolitka25 Dakujem, si zlata 🙂 od piatku mi je hrozne zle od zaludka, tak sa utesujem, ze tehotenstvo asi pokracuje....🙂 dakujem aj za modlitbicku

eviq
23. júl 2011

@monkri ahoj, teda ta poriadne vyplasila ta macka. ako ti je? Dufam, ze to krvacanie uz prestalo, myslim na teba kazdy den, len posledne dni nevladzem stat na nohach, tak len z mobilu trochu ťukám...drz sa monkri moja ;)

eviq
23. júl 2011

@kyra30 dakujem za modlitbicku aj za mile slova, ako sa dari tebe? Nechodievas tu velmi casto, predpokledam ze snazilkujes ako diva 🙂

eviq
23. júl 2011

@odrik ahoj 🙂 ako sa mas? Uz sa ti dovolenka blíži, hned by som sla aj ja, lenze bojim sa aj z bytu vyjst, aj pred chvilkou som vracala. Dufam ze je to dobry signál..nevies co by mi mohlo pomoct proti vracaniu? Neviem si predstavit takto ist v pondelok do práce :(

monkri
23. júl 2011

@eviq to vracanie trápi aj mna kuse ale asi proti tomu nič nepomôže len vydržať no ja mám to šťastie že som doma stále ale ničia ma tieto horúčavy teploty okolo 50 no hrôza keby aspon bazén nijaký bol ale nič len kúpalisko pre deti a mužov pritom aspoň nohy by som rada namočila ach už nech je zaciatok augusta ideme na sk 🙂

eviq
23. júl 2011

@zabka60 co nove zabka?🙂 ze ty potajomky snazilkujes, ked sa tu ani neukazes? 🙂 citala som si ako sa k tebe spravali v tom centre, hrozne....snad uz sa to nebude opakovat...:( inak neviem preco ti hned nenavrhli IVF, ked nemas ovulku IUI neviem ci pomoze podla toho, co som citala...ale tak nie som doktor, asi tomu nerozumiem...aky mas vikendik? 🙂

eviq
23. júl 2011

@gwenni dakujem za povzbudenie, citala som si tvoj pribeh a velmi ta obdivujem a vazim si ta za to, aka si statocna...velmi ti fandim, aby sa ti sen splnil, urcite sa to stane, lebo si to zasluzis.

eviq
23. júl 2011

@monkri a zeny do toho bazena nemozu?? To je dobre ze ides na sk, pojdes aj tu k nejakemu lekarovi?

monkri
23. júl 2011

@eviq ano preto že chcem na sk chodiť lekárom celé tehotenstvo preto chcem ísť na sk

odrik
23. júl 2011

@eviq
Ahooooj moja, jasne, ze pokracuje!!! Proti vracaniu Ti veru moja neporadim nic, jedine, co mi pomahalo bolo to, ze som jedla vo velmi malickych davkach a casto. Napr. len 1-2 kolieska rozteka s maslom. A o hodinku znova. Vobec som vtedy nemala ranajky, obed, veceru. Jedla som stale, ale velmi malilinke porcie. To zabralo a ani som az tak vela nepribrala. Za celu tehotnost 10 kg. Drzkaj sa, oddychuj a tesim sa na dobre spravicky!!!

katkapapacova
autor
23. júl 2011

@monkri
@eviq ahojte tehulky,to vracanie je normalne, mne nic nepomahalo,ani mineralky ani chlieb, no proste nic,potom som zacala pit lucku neperlivu,alebo ked vam nic nepomoze a zacnete chudnut kupte si gastrotuss sirup to mozu tehulkydojciace zeny aj babatka

monkri
23. júl 2011

@katkapapacova ahoj ako sa máš ináč ? no ten sirup tu nekúpim vôbec ale neostáva iné len to vydržať a tiež som začala piť minerálku bez bubliniek tak uvidím či zaberie 🙂

eviq
23. júl 2011

@katkapapacova Z tej neperlivej lucky mi je generalne zle :D

katkapapacova
autor
23. júl 2011

@monkri skoda a kde si?ked pojdes na sk mozem ti nejake poslat,mam este v jedno baleni je ich 25sackov minula som asi 5,ja dobre, male kopka, dnes som mu dala trosku zabrat bo svokrovci sli na dovolenku tak vsetko zostalo na mne nakladanie uhoriek,a tak,ale teraz pokopkavalo tak je asi ok

katkapapacova
autor
23. júl 2011

@eviq joj mojko tak potom uz len ten gastrotuss

eviq
23. júl 2011

@odrik dakujem, vyskúšam to 🙂 tak cakam na ten usg, zatial sa prilis netesim aby som nebola sklamana...

monkri
23. júl 2011

@katkapapacova dakujem ale kým by my to sem prišlo už som na sk o dva týždne idem na sk a pošta sem ide zo slovenska 2 až 3 týždne expresne 🙂 ak vôbec dôjde manžel poslal balík na sk ešte januári a ešte stále to nieje na sk

eviq
23. júl 2011

@monkri jej super tak uz budes tu s nami 🙂

odrik
23. júl 2011

@eviq
Kedy presne ides??? Budem moooooc drzat palceky!!! Ale bude dobre, uvidis!!!