Všetko je v poriadku a aj tak nemôžem otehotnieť
Ahojte...potrebovala by som poradiť...už dlhší čas sa snažíme o babatko, ale zatial ziadny výsledok...priatel bol aj na spermiogram a vsetko je v poriadku...ja som tiež podstúpila pár vyšetrení...začalo to laparoskopiou kde mi zistili, že jeden vajcovod je neprechodný a druhy len čiastocne...a potvrdila sa aj endometrioza...bola som aj na prefukoch....a výsledok žiaden...aj folikuli sú stále ok, máme aj plánovaný sex a aj tak nič...tak uz fakt neviem kde by mohol byt problem...mam v poriadku aj stitnu zlazu vsetky vysledky su v podstate ok....nema s tym niekto skusenosti kto by mi vedel poradit ako dalej???beriem utrogestan aj clostylbegit aj estrofem, ale popravde uz sa nechcem napchavat tymito liekmi uz ich beriem pol roka a aj tak nič...dakujem
@wanda52 Ja už som na prvom sedení na imunologii bola..o mesiac mam ist na testy....tak uvidime čo tie povedia....Čo sa týka hematologii tak vysledky mam dobre....taže uvidime...tak drzim palce aj Vam aby vsetko dobre dopadlo🙂
@ivulienka28 ďakujem, ja budem mať výsledky z hemato až o nejaké dva týždne, na reproimuno ideme v auguste, len ešte nemám objednanú genetiku, tak tam skúsim dnes zavolať. Potom, ak budú výsledky dobré, dáme sa do druhého IVF, ale asi budem meniť centrum.
@ivulienka28 inak to berieš ten clostylbegit bez prestávky? Lebo ten sa berie tri mesiace a potom musí byť pauza. Inak nechápem, načo ti ho dávajú, keď nemáš problém s ovulkou. Ten clostyl je fakt hnus, môže v tele urobiť viac zla ako dobra. Ja som sa dala teraz aj na prírodnú medicínu, užívam dvoje bylinkových kvapiek, jedny sú kvázi na otehotnenie,druhé na udržanie plodu, po skončení menzesu začnem brať aj včeliu materskú kašičku na lepšiu kvalitu vajíčok.
@wanda52 A kam chodis do centra???A na reproimuno kam chodis????
@ivulienka28 na reproimuno som objednaná do Nitry Dzurilla centrum. Idem tam až v auguste aj s manželom.
@wanda52
Ano beriem ho bez prestavky...doktorka vravela, že pol roka sa môže brat...ale tento mesiac som uz brala posledny krat...ja uz neviem komu mam verit...jeden doktor tak hovori druhy zas tak....a co z prirodnej mediciny beries????Neberies nahodou z energy gynex????
@wanda52 ja zas idem do presova...k p.dr.belvoncikovej....
@wanda52 Tak potom daj vedieť ako ste dopadli....držím place
@ivulienka28 mal by sa brať 3 mesiace, potom pauza a zas tri mesiace.
Viacej sa neodporúča.
Záleží aj aké dávky beriš, lebo ja som brala aj takú dávku, že v jednom cykle len tri tabletky, nie 10.
@lienka737
brala som 5 dni pol tablety rano a pol tablety vecer...takže len 5 tabliet a nie 10...

Inak, clostylbegit nie je nič moc, mne povedala koordinátorka pri umelom, že má horšie účinky ako hormóny, ktoré som si pichala.. Načo ti ho predpisujú, keď nemáš problém s ovulkou? Inak môže byť, že máš nejaký imunologický problém. Niekedy ženské telo ako keby zabíjalo spermie, aj oplodnené vajko, lebo ho vníma ako "parazita". My máme tiež problém otehotnieť, ja som sa objednala aj na tú reprodukčnú imunológiu, hematológiu a tiež nás čaká genetika.