icon

Vtipné zážitky z neúspešného snažilkovania

lilianna17
14. feb 2013

Som snažilka, ktorej sa pomaly vyše pol roka nedarí mať bábo.. Od fázy super ideme na to (konečne sex bez ochrany a naostro 🙂 - som skončila do prdele prečo ja? Nepochádzam z bohatej rodiny, tak som bábo na strednej neskúšala, potom som chcela v pohode mať výšku, potom som chcela aspoň 1 rok zarobiť, lebo rodičia mi nepomôžu a nemôžem všetko nechať na partnera. Od sept. do nov. som mala relatívne pravidelný cyklus+ sklamanie z krámov. V decembri len špinenie (potešila som sa- konečne ( aj test slabo pozitívny) a v jan. krámy 2x za sebou :( Bola som u lekára a čakám výsledky. Od toho myslenia na bábo a zúfalstva mi padol celý horm. systém..Tak som si povedala dosť. Mám len 26 a nemôžem sa nechať okolím terorizovať, že stále nič! Toto fórum som založila na vtipné historky spojené so snažilkovaním.. Čo doženie ženu na pokraji síl.
Moja historka č. 1: po toľkom sledovaní testov - rôznych som sa stala expertkou na duchov 🙂 čítala som v jednej diskusii, že jedna baba, ked nevidela na teste nič, tak ho presvietila baterkou..Tak som test ocikala, a výsledok neviem..tak som zbehla po baterku, posvietila. Tá baterka bola ako reflektor..a keďže nosím kontaktné šošovky a som pol hodinu videla obrovské čierne machule... a nič
historka č. 2: keď sme išli autom s partnerom domov zo stred SR na východ, tak som svojho muža začala dráždiť..za chvílku už bol stoporený..neskutočná chuť na sex u oboch a ovulka !! Neskutočná trojkombinácia na bábo :D) tak sme začali hľadať odpočívadlo.. Po 5 min. nič, 15 min. nič. všade kopa neodhrnutého snehu..už polo stoporený chlap sa chcel na to vykašľať,ale mne to nedalo.. Tak som nahovorila na takmer neodhrnuté odpočívadlo a tam sme zapadli.. Tak sme museli odhŕňať, tlačiť auto..Po hodine som konečne našla nové odpočívadlo, ale muža som musela nanovo ,,obnoviť,, aj keď , už aj mňa prešla chuť..ale bábo chcem! Sex bol o ničom a potom prišli krámy ...
historka č. 3: Mesiac mi meškali, kúpila som si mamatest a tam krásne 2 čiarky..Ta farba tam stála asi 2min...nemizla..neskutočná eufória, bežím do kuchyne po mobil , cestou zakopnem- zanadávam si a bežím spať do kúpelne..( Bolt by bol na mňa hrdý) Volám mužovi, pozriem na test a tam nič :D) ani jedna čiarka..nič..Jednoducho odišli..zobrali svoje paličkové nohy a pošli do ... :D)
A teraz keď som bola u doktora v piatok, ten mi povedal, že som úplne vystresovaná, že mám anovulku...že sa musím rozptýliť, tak hneď v sobotu som šla nakupovať do obch. centra. Taká smutná pozerám na obchody, motám sa a zrazu vidím pred sebou zraz škôlkarov - neuveriteľne krásne malé detičky.. Kurnik ako sa mám rozptýliť???? Začala som sa smiať cez slzy.. ja mám tých príbehov neúrekom, prosím napíšte aj vy Vaše, aby som nemyslela na to prázdno a hlavne, že nie som sama , čo neúspešne snažilkujem 🙂

Strana
z5
pipinka3027
18. jún 2013

@bayuska ale kedze chcu aj vnucatka,tak ked su zatvorene dvere,tak by nemali rusit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bayuska
19. jún 2013

@pipinka3027 :D tak tak :D

lilianna17
autor
26. jún 2013

Neviem, či som písala o tomto... Minulý rok som mala oslavu štátnic -doma na východe..a pri tej príležitosti som si chcela dať na živnostenskom úrade zmeniť doplniť aj titul...nepotrpím si na titul (ani si ho nikde nepíšem), ale myslela som si, že keď si šefľajs píše titul, tak ukážem ,že aj ja ho mám 🙂 na živnosti som ho chcela.. Ráno som si urobila test (a 2 čiarky🙂) kým sme s chlopom vyrazili ráno v piatok do Košíc si najprv po diplom. Na študijnom ma ženská nesklamala, meškala..zabudla,že sme boli dohodnuté( nechcela som ísť na promócie, lebo som sa nepohodla s jedným chruňom , čo si hovoril profesor a s 2 kravami, ktoré si hovorili profesorky- s vreckom na vracanie ma na promócie pustiť nechceli 🙂 . Už keď sme vošli do Košíc som si spomenula, že pomenili dopravné značenie a zaviedli šokujúce jednosmerky, čiže to že som Košice poznala jak svoje pantofle (ponožky) mi pomohlo na dve veci: nanič a naprd. Môj chlop nervózny jak pes, že som tam chodila 5 rokov a hovno viem,kde mám ísť..keďže som ho navigovala doprava- nie doľava- a tak predsa len doprava a typu aha už tretia jednosmerka ma skoro zožral s kosťami,ale úspešne sme to našli aj som mu ukázala centrum🙂 aj keď trošku sme pokrúžili ako supy na zdochlinou , lebo to fakt nejako bez môjho vedomia pomenili sme sa rútili ku mne domov (45km od Košíc- na môj úrad) kde som slávnostne prišla po pol hodine hľadania dverí doplniť si ten titul...lebo ani vrátnik nevedel na úrade kam mám ísť - na východe je šokujúce značenie dverí..tak som sa nasrala a ťukala som od dverí k dverám či som správne..keď som už konečne dobehla a dala si dopísať- schladila ma protiotázkou a kolok je kde? Môjho muža to tak nasralo,že chcela odo mňa kolok za 3 eurá, že začal vrieskať,že si prdol a že či aj za to má zaplatiť..že ho nebaví,že sa za každú kokotinu platí, pričom si platíme dane..ja červená...vonku ženy vyšli na chodbu,že čo sa deje..stála som obarená..išla som mu povedal, že 3 eurá ma nezabijú..keď vybehol von, za dvermi sa zakvačil na hasiaci prístroj, že im ho odjebe a vezme za tie 3 eurá..ja som si myslela, že si robí žarty..a on sa na ňom kmásal..zaprel nožičkami a trhal a ťahal 🙂 ja s hubou otvorenou som mu ani nestihla povedať, že kvôli cigánom to zaliali a že to je niečo ako 3D obrázok 🙂 keď som sa rozhliadla, všetky ženy na mňa hľadeli, spamätala som sa, schmatla ho za golier..kopla do nohy, keď chcel aspoň hadičku z toho udrbať, slzy ma zaliali.. bože taká hanba..všetci ma poznali..teraz sa smejem,ale vtedy ma to tak psychične vzalo, že som sa večer rozkrvácala a tak ako som ešte ráno mala 2 čiarky ,tak som už nemala po príchode domov nič..lialo zo mňa ako z krhly .....no a keď mi prišlo vyrozumenie,tak na tom úrade zastavili moju maminu( ktorá mi nechcela veriť,že chcel si na pamiatku zobrať ten hasiaci prístroj) ju pristavila jej spolužiačka,že pred mesiacom tam bol chlap čo im odkopával zo steny a chcel vziať všetko čo bolo na chodbe🙂

ja1985
26. jún 2013

@lilianna17 ty by si mala knihu napisat , mala by uspeeeeeeeech 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

henriett19
8. okt 2013

@lilianna17 no ja odpadnem 😀 mas veru akcneho chlapa 😀

alchemilkazltozelena
10. jan 2014

@lilianna17 ahojky tak ako sa ti dari s babatkom? daj dajaku prihodu 😉 usmevnu 🙂

lilianna17
autor
12. jan 2014

@alchemilkazltozelena blahoželám k bábätku 🙂 no príhod je dosť..ja som aj pôrod mala veselý.. rodila som v Banskej Štiavnici,kde zatiaľ neuznávajú epidurálku :/ ale majú rajský plyn 🙂 už tesne (pre mňa)pri konci som začala zobroniť o ten plyn. a lekárka,že nie,že nebudem vedieť kedy tlačiť..tak som vyjednávala a hučala do nich dovtedy,kým sa nado mnou zľutovali(podotýkam,že keby som vedela,že za pár min. porodím,tak ušetrím tých 50 eur)..dali mi jeden nádych..nič..dali mi druhý nádych..nič..tak sa pýtam,že či im ten plyn nedošiel..tak skúsila tá pôrodná asistentka aj lekárka a tie za 2 minúty rehot..ja NIČ !!!ani po 4-5-6 nádychu..zhodnotili sme, že mám výdrž dostihovej kobyly..po pôrode hovorí doktorka,tak dajde jej ešte plynu ,nech celú noc spí...no určite!!!celú noc som pozerala do stropu- oči ako hurvínek,alebo leoš mareš po kokse..apropo bohvie akú vyšívačku mám odspodu,keĎ si lupsli toho plynu, lebo im bolo veselo..

Strana
z5