Výchova podľa maminy verzus podľa doktorov
Len tak čisto zo zaujímavosti 🙂 pri výchove svojich bábätiek sa riadite radami od mamiek, prípadne starých mám alebo od doktorov? Lebo bola som u známej ktorá má 3 mesačné bábo o kŕmila ho každé 2 hodiny, malo svoj presný režim, papá len mliečko a čistú vodu začala teraz dávať. Riadi sa tým, čo a ako povedia doktori.. Ale naopak mám ďaľšiu známu, ktorá chová bábo keď je hladné (tiež má 3 mesiace), dáva mu mliečko a sladký čajík, keď je unavený dá ho spať. Nemá presný režim že teraz toto o pol hodinu hento.. Riadi sa tak trochu radami maminy, ako vychovávala kedysi ona svoje deti..
Chcem sa opýtať, čo je podľa vás lepšie? A prečo? 🙂
@eeffka vo vsetkom treba mat rozumnu mieru 😉 A samozrejme aj dostatok slusnosti. To znamena, ze ak striktne dodrziavam rezim na minutu (extrem za mna) a po 19.00 nechcem mat nikoho doma, dohadujem stretka na skorsi cas or mimo domu, kde sa dotycna zdvihne a ide domov kedy chce. Pripadne poviem o 19 kupem, dam spat potom mozeme v debate pokracovat. A nie nevytocilo by ma keby ma niekto pakoval prec pri nedopitej kave a neupozornil ma, ze po 19 chcu mat doma pokoj, iba by som sa tam viac krat nevratila😉

@esther03 tak to ani neriesim ak ma niekto nejaky problem, ale myslim ze aj teba by vytocilo ak by si bola pozvana na navstevu a o 18,50 by ta zacali pakovat ze uz musis ist a kava este nedopita 🙂 jaaaj a este jedno zosit so zapisanym casom kojenia a ani o minutu skor aj keby jacalo dieta ako sirena 🙂 tak vyhybam sa ako mozem ale niekedy dojde k stretu kultur 🙂