Vynosili ste dieťatko i napriek tomu, že ste boli 2x na konizácii?
Ahojte chcela by som sa opýtať či je tu niektorá žena ,mamička ktorej robili už dva krát konizaciu krčka maternice a aj tak vynosila dieťatko ?
Viem že keď je raz skracovany tak sa dá pekne vynosiť dieťatko len ma zaujíma keď dva krát skracovali .
Dr v nemocnici mi povedal že potom už pravdepodobne nevynosim dieťatko . Ďakujem
@lenkakravcova ďakujem veď preto som skúsila dať otázku či sú aj v pohode tehotenstva 🤰 no ešte do druhej konizacie mám čas je až v auguste ...
Ahoj, ja som po dvoch konizáciach a akurát mám tri týždne do termínu druhého pôrodu, staršia ma 2 roky. Ani jedno nebolo úplne bezproblémové ale zas na druhej strane mohlo byt aj oveľa horšie, viac menej som len od cca 30 týždňa v oboch dodržiavala kľudový režim. Ale u mňa ss snažili o čo najmenší zásah keďže som deti vtedy ešte nemala deti.
@susann111 ďakujem pekne to je super 😊
No ja už mám dve detičky a pred nimi som aj dva krát potratila .
Ja som mala po dvoch konizáciách úplne pohodové tehotenstvo a krčok bol až do konca úplne v poriadku. Netreba sa vopred stresovať 🙂

@lolinka2701 Poznám jednu pani, ktorá bohužiaľ potratila v 5.mesiaci.
Pozerám, že máš dve krásne detičky, na tvojom mieste by som do tehotenstva už nešla za takýchto ookolností. Môže to byť veľmi stresujúce (čím sa zvyšuje šanca i na nesprávny vývin dieťaťa).