icon

Vynosili ste dieťatko i napriek tomu, že ste boli 2x na konizácii?

lolinka2701
27. mar 2021

Ahojte chcela by som sa opýtať či je tu niektorá žena ,mamička ktorej robili už dva krát konizaciu krčka maternice a aj tak vynosila dieťatko ?
Viem že keď je raz skracovany tak sa dá pekne vynosiť dieťatko len ma zaujíma keď dva krát skracovali .
Dr v nemocnici mi povedal že potom už pravdepodobne nevynosim dieťatko . Ďakujem

lenkakravcova
27. mar 2021

@lolinka2701 Poznám jednu pani, ktorá bohužiaľ potratila v 5.mesiaci.
Pozerám, že máš dve krásne detičky, na tvojom mieste by som do tehotenstva už nešla za takýchto ookolností. Môže to byť veľmi stresujúce (čím sa zvyšuje šanca i na nesprávny vývin dieťaťa).

lolinka2701
autor
27. mar 2021

@lenkakravcova ďakujem veď preto som skúsila dať otázku či sú aj v pohode tehotenstva 🤰 no ešte do druhej konizacie mám čas je až v auguste ...

susann111
27. mar 2021

Ahoj, ja som po dvoch konizáciach a akurát mám tri týždne do termínu druhého pôrodu, staršia ma 2 roky. Ani jedno nebolo úplne bezproblémové ale zas na druhej strane mohlo byt aj oveľa horšie, viac menej som len od cca 30 týždňa v oboch dodržiavala kľudový režim. Ale u mňa ss snažili o čo najmenší zásah keďže som deti vtedy ešte nemala deti.

lolinka2701
autor
27. mar 2021

@susann111 ďakujem pekne to je super 😊
No ja už mám dve detičky a pred nimi som aj dva krát potratila .

len_tilka1
28. mar 2021

Ja som mala po dvoch konizáciách úplne pohodové tehotenstvo a krčok bol až do konca úplne v poriadku. Netreba sa vopred stresovať 🙂