Vyšla vám IUI na prvýkrát? Prosím o rady a skúsenosti.
Ahojte som po IUI prvom, som dnes 6deň po ňom a neviem čo si mám myslieť začali ma včera bolieť prsia bradavky sem-tam cítim pobolievanie podbruška vyšlo Vám na prvý krát IUI? Užívam duphaston na udržanie tehotenstva neviem čo si mám myslieť ci sa tešiť ze sa ozaj niečo deje alebo mám byť sklamaná že asi prichádza mrcha😢popravde vo mne je veľmi slabá a malá nádej že by sa to podarilo😞😩
@77luccy77 dakujem krasne ......ani si nevies predstavit ako som reagovala ked mi povedali ze som naozaj tehotna ...je to krasny pocit citit v sebe zrod zivota ......ja tiez dnes snehobielo a v utorok na krv lebo som tam vcera volala ze spinim tak zmenili termin
@monika20111990 tak sme vsetky tri na tom asi rovnako
Hej baby sme na tom rovnako nevadí 🙂 nevzdávam sa 🙂 keď mi raz vijde pozitív hcg asi si ho zaramujem:D
@77luccy77 tak to verim .......no co uz ideme dalej .....a mozno nas krv prekvapi
@danielita1205 jasne možno ale ja už sa sústreďuje na iné radcej na výlet do tatier a teším sa na pohovor pred IVF potom mi priateľ ide na mesiac preč takže budem na všetko sama.. Ale ja to dam 🙂
@77luccy77 sme zeny a sme bojovnicky a co nas nezabije to nas posilni ....muz ma preaviedca ze tam nieco vidi tak som robila dalsi
@77luccy77 co ty na to ...ja som asi slepa ale podla mna snehobiely
@danielita1205 🙂 a ako je tam niečo? Tak vy to vidíte asi lepšie foťák to tak neodfoti
@danielita1205 uvidíme v stredu 🙂
@77luccy77 nechce mi pridat fotku ......ja nevidim ale on tvrdi ze ano .....ja neviem
@danielita1205 tak ešte skus 🙂 nech sa na to kukneme viaceré 🙂
@77luccy77 nejde to ....aktualizovalo mi telefon a uz to hapruje ....nastartujem pocitac
@77luccy77 alelluja
@danielita1205 no je tak ten môj podlamna tiež snehobieli viem ze baby robia s toho ešte negatív..
@danielita1205 niesi v tom sama
Toto čakanie je hrozné ubijajuce a kde je ešte streda😞dnes mi znova začalo také ako keby mravčenie podbruškom ako keď máte strpnutu ruku a behajú Vám mravce mali ste to niektorá boli ste tehu?
Či to nič neznamenalo
@monika20111990 ja som v tehu totoka nezazila ako pises .....ja som len mala pichanie take ze som sa aj par minut nemohla vystriet a chodit .....a mne sa uz ms pustila riadne .....tak vam dvom drzim palce nech to vyjde
Vsak si este popiseme ......
@monika20111990 ja som to mala
po inseminacii skoro kazdy den, ale bola
neuspesna ... u teba mozno bude opak, drzim prsty 🙂
baby a prosim vas musite brat aj nejake lieky predtym alebo potom okrem ako napr duphastounu? ze daka predpriprava?
@lalilla ja som si predtym pichala injekcie ale je to indivindi u kazdej
@77luccy77
@monika20111990 Tak u mna uz cervena na plno .....len si neviem predstavit ako pojdem na sono zajtra .....brrrrr a vy ako dievcence ....dufam ze u vas to bude mat stastnejsi konec ....
PS: moj muz si vcera vecer aj poplakal ....a ked som si z neho urobila srandu ze kvoli peniazom co do mna vrazil za iui tak ma poslal kade lahsie ze som necitliva ......som nemyslela ze ho to tak vezme .....doteraz to bolo vzdy naopak , ze on bo ten silny .....ja ho tak lubim jak kona 😉
@danielita1205 ahoj ja zatiaľ snehobiely test a zatiaľ nekrvacam nič len ma nafukuje a je mi ľúto ze prišla mrcha veď keď pôjdeš do centra tak im povedz možno ti zoberú len krv a sono neurobia ale na tej krvi by som aj tak trvala ak by ti povedali ze to je zbytočne ja ako som ti už písala som prvé tri mesiace mala normalne menzes
@monika20111990 ja som praveze volala ze naco mam prist na krv ked sa mi pustila ms a oni trvali na tom ze musim aj na krv aj na sono ......tak sa zajtra musime trepat do BB .....ach jaj zase to moje diera budet o stvrtej
@danielita1205 to je to ze ako som ti písala ze môžeš krvácať a byť tehotná. Choď ja viem ze je to nepríjemné bola som tak tiež a ty chodíš do Heliosu do crm? Aj ja😉
@monika20111990 ahojte baby no ja sa začínam objednávať na endokrinológia a termín že január no ty kokos.
@monika20111990 ved pojdem a ano do crm na rudlovskejceste ....ty si z bb?
@monika20111990 len celkovo sa mi tento ms nepaci lebo na papieri cervene a na vlozke len hnede spinenie ......mozno je to tymi liekmi ( dufastonom)

@77luccy77
@danielita1205 no tu je test však biely ako sneh niekedy mám pocit ze tam daco je ale to ai namyslam